Nieuw

Windmolen ontploft

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via >Ā deze link <Ā !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiƫren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ā€˜wetenschapā€™ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of ā€“ o jee ā€“ onaangenaam zijn.

6 Comments on Windmolen ontploft

 1. Paarden: slimme dieren!

  Liked by 1 persoon

 2. Je ziet maar dat ze niet alleen landschap ontsierend zijn, maar ook nog levensgevaarlijk ook !! je zal er maar net lopen en dan is het gewoon gedaan met je. Ook KOSTEN ze alleen maar geld, daar de opbrengst van die ondingen bijna nul komma niks is. Opzouten met die zooi !! Dieren zoals Greengo opmerkte zijn slimmer dan mensen, want hebben altijd in de gaten als wer wat gaat gebeuren. Gr.

  Like

 3. vonpuffelen // augustus 13, 2019 om 13:22 //

  Ze brengen wel wat op en nog flink ook.
  De investeerders heten niet groen maar Nā€™drangheta.
  Dit is van wat jaren terug maar het zal nu niet veel beter zijn.

  “Can’t happen here? Along with pay-for-play subsidies that have rolled into politically tied companies like Solyndra, green Mafia scams have reached the Netherlands, Britain, Ireland and Spain. Meanwhile, in Germany, carbon trading has drawn corruption of its own.”

  https://www.investors.com/politics/editorials/italian-mob-moves-in-on-environmental-energy-
  scam/

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-2356879/Italian-mafia-turns-wind-farm-investment-launder-money-benefit-EU-subsidies.html

  Like

 4. Heksenhiel, helaas geldt dat niet voor veel vogels en vleermuizen die dagelijks in deze gehakt molens vliegen, mah ja daar zeikt niemand over toch?

  Like

 5. Like

 6. dagelijks 4 miljard insecten dood door windmolens; met dank aan Rutte, Klaver. Jetten en Merkel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s