Nieuw

Opnieuw machete-aanval – verdachte Marokkaan in Innsbruck gearresteerd

Fotocollage Fenixx

In de jungle van de steden worden ook  steeds vaker de wapens van de jungle gebruikt. Midden in de binnenstad van Innsbruck hebben mannen met een “zuidelijk uiterlijk” elkaar onlangs op klaarlichte dag met deze moordwerktuigen aangevallen.

Volgens een bericht van het nieuwsplatform Heute, dat verwijst naar de Tiroler Tageszeitung, waren vijf mannen bij de steekpartij om 18.20 uur op de Landhausplatz betrokken. De politie heeft in de omgeving van het conflict vier personen kunnen arresteren. Eén man had ernstige steekwonden in zijn dijbeen. “Een andere man, die naar verluidt gewapend is met een kapmes of een machete, zou in een andere richting kunnen zijn gevlucht”, vervolgt de Heute. Ondanks een grootscheepse speurtocht kon de “machete-man” niet worden gepakt. Volgens de autoriteiten is de man bekend bij de politie.

Maar zij bestaat nog steeds, de oude criminaliteit-wijsheid. Daders keren vaak terug naar de plaats van het misdrijf. Zo ook de “machete-man”, zoals de Münchner Merkur schrijft, keerde hij een dag later naar de plaats van het misdrijf terug en werd door de Oostenrijkse politie gearresteerd. Wreedheid beschermt niet tegen domheid.

Een zucht van verlichting in Innsbruck
“Nadat een 19-jarige woensdagavond het slachtoffer was van een machete-aanval, werd de verdachte dader de dag erna gearresteerd”. schrijft de München Merkur over de arrestatie van de dader. Volgens de krant heeft de man uit Marokko een forensische cardinale fout begaan. Hij keerde terug naar de plaats van zijn misdrijf en liep in de armen van de politie, die vermoedelijk na het misdrijf goed toezicht hield op de Landhausplatz. De Maghrebijnse nieuwe burger ontkent de bloedige aanval op zijn 19-jarige landgenoot. Volgens een bericht in dezelfde krant had hij hem met zeven hechtingen in zijn dij en gezicht verwond. Of Oostenrijk zich nu scheidt van deze “machete-man”, is de vraag.

Bron:
Mitten in Innsbruck: Kampf mit Machete oder Buschmesser
Macheten-Mann aus Innsbruck ist Marokkaner
Jouwatch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Opnieuw machete-aanval – verdachte Marokkaan in Innsbruck gearresteerd

 1. Altijd weer Marokkanen

  Like

 2. Wat doen die Europese overheden ons toch aan?

  Like

 3. Het rapaille in Brussel gebruikt de crimigranten om de inheemse bevolkingen te terroriseren.

  Like

 4. Verwarde Marokkaan!

  Like

 5. Laat gaan laat gaan…we wilden toch minder ?

  Like

 6. machete-aanval op Fransie Timmermans;
  Ik stel me dan zo’n tekenfilm voor waar de aanvaller blijft schudden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s