Nieuw

McAfee’s tips voor de volgende burgeroorlog: “Tot de tanden bewapenen en zich voordoen als Canadees”

Technologiemiljonair John McAfee heeft advies gegeven aan zowel democratische als republikeinse staten in het geval van een burgeroorlog in de VS: Verzamel wapens, doe alsof je Canadees bent en verkoop nutteloze staten aan Mexico en Cuba.

“Als u een burgeroorlog verwacht, denk ik dat ik u kan helpen”, zegt McAfee in een op donderdag geopenbaarde Twitter-video, waarin hij zich wijdt aan de ” hatelijke woorden aan beide zijden van de discussie over wapens” en een kort overzicht geeft van zijn strategie om het slagveld te overleven.

“Ik stel voor dat u de laatste Israëlische wapens in voorraad heeft”, zegt McAfee aan de liberalen aan de westkust, en wijst erop dat ze “in de minderheid zijn als het om wapens gaat”.

De conservatieven zouden in de tussentijd gebruik moeten maken van de poging van de liberalen om zich te bewapenen en hen “hun Daisy-BB luchtbuksen verkopen en hen zeggen dat het semi-automatische AR-15’s zijn. Zij zullen het verdomde verschil toch niet zien”, stelt de crypto-goeroe voor.

“Wat het noordoosten betreft, vertel ze gewoon dat je tot Canada behoort, ze zullen het fucking verschil toch niet merken”.

Colorado en New Mexico? “Waardeloos land… Probeer het aan Mexico te verkopen.”

Wat Florida betreft, “Als je het niet kunt verkopen aan Cuba, blaas dan de bruggen op en dump piranha’s in alle moerassen – ze zullen druk bezig zijn tot de oorlog voorbij is.”

Terwijl McAfee beweert “onpartijdig” te zijn, volgde na deze tweet nog een korte video waarin hij zichzelf – knipogend – “zo extreem rechts als iemand maar kan zijn, op een paar uitzonderingen na” noemt.

“Ik bezit meer wapens dan God! Of dat deed ik tot de Dominicaanse Republiek ze een paar weken geleden van me wegnam.”

“De wereld veroordeelt Amerika voor onze massamoorden en geweld… De wereld moet naar zichzelf kijken.”

McAfee straft ook de landen af die de VS aanvallen voor hun uitbarstingen van gewapend geweld. Hij wijst erop dat Europese massamoordenaars auto’s of bommen voor hetzelfde doel gebruiken. Mensen moeten ophouden met het beschuldigen van “objecten” en “de politiek”, en in plaats daarvan zoeken naar de echte reden waarom deze aanvallen plaatsvinden.

Bron:
“Bis an die Zähne bewaffnen und als Kanadier ausgeben”: McAfees Tipps für nächsten US-Bürgerkrieg
RT Deutsch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on McAfee’s tips voor de volgende burgeroorlog: “Tot de tanden bewapenen en zich voordoen als Canadees”

 1. noch god noch gebod // augustus 12, 2019 om 08:52 //

  Eindelijk iemand met een klare kijk en zin voor humor.

  Like

 2. Grote mond. Stuur maar geld !

  Like

 3. Voordoen als Canadees???? denken ze gelijk dat je terrorist bent

  Like

 4. My First False Flag Theory – Canadian Politics – Back Then – 13/08/2019

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s