Nieuw

Linkse terrorist stompt AfD-politicus in het gezicht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Linkse terrorist stompt AfD-politicus in het gezicht

 1. De techniek van ‘de afleiding’ of een momentje van bezinning.
  Hypothese: Wanneer het de mens aan woorden ontbreekt en hij/zij/x het, ondanks de vrijheid, niet kan opbrengen het los te laten en ervan weg te lopen, heeft het nodig z’n/haar/x’s ‘eer’ dat wil zeggen de vermeende ‘superioriteit’ te presenteren door middel van fysieke agressie.

  Misschien dat daar het motto ‘Geen woorden, maar daden’ vandaan komt.

  Like

 2. Linksen zijn sowieso van een laf gewelddagig gehalte. Anders bestond dit soort geweld niet.
  Normale weldenkende mensen doen dit niet.

  Like

 3. vonpuffelen // augustus 13, 2019 om 11:58 //

  Meestal opereert het in roedelvorm net als hun mohammedaanse compañeros.
  Solo en zelfs zonder masker zoals dit geval kom je niet vaak tegen.

  Like

 4. Tsja, democratie is allang dood, dus waarom denkt men nog dat er wederzijds respect is voor opvattingen of meningen? Hier vallen Groen Links en consorten cq soortgelijk gestoord volk al jaren ieder anders denkende lastig, het is het vastklampen aan menselijkheid en de hoop dat er door dialoog iets tot stand komt wat vele linkse tokkies nog steeds laat rondlopen op twee pootjes. Hun geluk is het fatsoen van de tegenpartij, en niets anders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s