Nieuw

Duidelijke boodschap aan moslims: Peking verbiedt Arabisch schrift en moslimsymbolen

Geen interesse in de islamisering: in de Chinese hoofdstad Beijing mogen Arabische horecagelegenheden geen reclame meer maken voor hun producten met Arabische lettertekens. Alle symbolen die verwijzen naar de islam moeten ook worden verwijderd. Het persbureau Reuters citeert een Arabische restauranthouder in de stad die een bezoek van de autoriteiten heeft gekregen: “Ze vertelde me dat het een vreemde cultuur was en dat ik beter naar de Chinese cultuur kan verwijzen”.

Reuters beweert de afgelopen dagen elf van de getroffen restaurants te hebben bezocht, die unaniem aan het persbureau hebben gemeld dat ze symbolen zoals de halve maan of het woord ‘halal’ in het Arabisch moesten verwijderen. Volgens Reuters wilde het stadsbestuur van Beijing geen commentaar geven op de maatregelen, maar wees erop dat het een “nationale ordening” was.

Sinds 2016 nemen de Chinese autoriteiten strengere maatregelen tegen alledaagse moslimsymbolen. Ook de koepels van de moskeeën moesten worden gesloopt. Er zijn heropvoedingskampen voor radicale moslims in de provincie Xinjiang. De achtergrond is de aanhoudende problemen met opstandige moslims in de onrustige provincie Xinjiang.

Bron:
Klare Ansage an Muslime: Peking verbietet arabische Schrift und muslimische Symbole
Zuerst!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Duidelijke boodschap aan moslims: Peking verbiedt Arabisch schrift en moslimsymbolen

 1. China vindt de Islam haram!

  En Isis beschikt in EUROPA over 45 tot 270 MILJOEN euro (…) en de Verenigde Naties waarschuwen voor jihadistische aanslagen.

  Like

 2. Sylvana Simons klapt dicht tijdens interview | UP!CLIPS

  Like

 3. Paar keer gekeken naar de foto van het artikel, dacht in eerste instantie dat het een lancering was en de ontwerper taart decorateur, maar verdomme, het is een Scud !

  nou, de Chinees was altijd al wat vlugger met het bedenken van oplossingen, geld via een cheque was al in 300 voor Christus normaal in China, net als hersenchirurgie en militaire ziekenhuizen, iets waar het westen in 1865 over begon na te denken.
  Wat betreft gezondheidszaken en manieren om te genezen kunnen we bij de chinezen terecht voor oplossingen, of bij de Russen, maar hier stuit je op het Dogma van de Katholieke farmaceutische aandeelhouderij….

  Gezegend zij hij die een rits heeft in de broek bij hoge nood en geen knoppen.

  Like

 4. China is een experiment zoals Nelson Rockefeller al zei. Niets meer. Het dient als proeftuin en voorbeeld voor de komende ‘nieuwe wereldorde’ die in de wereld zal worden uitgerold nadat ‘Pearl Harbour’ heeft plaatsgevonden. Het betekent complete door de massa graag geaccepteerde surveillance, de vernietiging van cashgeld, totale vernietiging van alle religies en de installatie van de staatsreligie met haar aanbidding; verwerping ervan zal niet worden getolereerd en bestraft. Zonder acceptatie van dit systeem zul je niet kunnen kopen en verkopen. Naar bolsjewistisch model eventueel voorzien van de ‘wetten voor de zonen van Noach’ (Mitswot benee noach, of Noahide Laws). Maar het gaat verder dan dat…

  “No one will enter the New World Order unless he or she will make a pledge to worship Lucifer. No one will enter the New Age unless he will take a Luciferian Initiation.”
  David Spangler, Director of Planetary Initiative, United Nations

  Like

 5. Het moet toch eigenlijk hartverscheurend lachen worden straks, wanneer een ieder die spuugde op welk geloof eender zal moeten knielen voor de Luciferiaanse sekte om te mogen blijven ademhalen. Ergens wel komisch.
  Ondertussen houd ik me nog even bezig met de vraag wat de precieze reden ervan is dat er wereldwijd christus-volgelingen worden vermoord; Jezus als satan wordt geëxploiteerd (en door wie) en waarom de sky wordt dicht geplamuurd, terwijl er een volledig controlesysteem wordt uitgerold.
  Hoeveel ‘volgelingen’ had de theefee-serie ‘Utopia’?
  Lollige tijden, we houden het nog wel even vol. Who wants to live for ever?!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s