Nieuw

Volkskrant: ‘Omvolking’ is een complottheorie en leidt tot aanslagen

In steeds hoger tempo volgen de stukjes elkaar op om ons er van te overtuigen dat we niet omgevolkt worden.

Het is niet waar, en als het al waar is dan leidt het tot diversiteit en verrijking en zouden we er blij mee moeten zijn. Het is zeker niet iets bedreigends. Het enige dat bedreigend is zijn de complotgekkies die in deze theorie geloven, want dat leidt onmiddellijk tot aanslagen als in El Paso.

Dat de hele ruime meerderheid van alle aanslagen en massaschietpartijen niet door blanke supremacisten gepleegd wordt, zien deze mensen niet als een bedreiging, het is zelfs helemaal niet de moeite om die te vermelden en daar worden geen verklaringen bij gezocht en als ze er al iets over zeggen dan is dat om te ontkennen dat islam er iets mee te maken heeft en negers genetisch 20 maal agressiever zijn dan blanken.

Aanslagen en schietpartijen zijn alleen van belang als ze ingezet kunnen worden om blanken ‘verbaal’ mee aan te vallen. De Volkskrant heeft 6 pagina’s besteed afgelopen week aan El Paso en nul aan Dayton, dat door een Antifa werd uitgevoerd.

Vorige week beweerde Hanneke Felten (GroenLinks, etnische afkomst onbekend) in het AD dat ‘the great replacement’ onzin is, en vandaag beweert Hassan Bahara (Marokkaan) die in de Volkskrant Julia Ebner aanhaalt hetzelfde:

Hoe een extreem-rechtse complottheorie mensen aanzet tot het plegen van dodelijk geweld 

Julia Ebner (28) onderzocht de ‘grote vervangingstheorie’, die stelt dat het witte ras dreigt uit te sterven. Een aanhanger van deze theorie schoot afgelopen weekend 22 mensen dood in El Paso.

Het is slechts een ‘theorie’, heus waar !

De blanke, westerse bevolking wordt sluipenderwijs vervangen door migranten, en de schuldigen zijn linkse politici die buitenlanders nodig hebben als stemvee, feministen die weigeren blanke baby’s op de wereld te zetten en Joodse intellectuelen die een ‘anti-blanke agenda’ voeren.

Ebner is trouwens een joodse naam.

Ziehier ‘de grote vervangingstheorie’, een vrij recente complottheorie die zijn oorsprong vindt in Frankrijk en door de Identitaire Beweging – een pan-Europese extreem-rechtse organisatie – over het internet is verspreid, om uiteindelijk wit-nationalistische terroristen te inspireren tot dodelijk geweld.

Hoppa; rechte lijn van een ‘complottheorie’ naar dodelijk geweld. In de VS gaat de FBI inmiddels zo ver om ‘Conspiracy Theories Are A New Domestic Terrorism Threat‘ te noemen. De agenda achter deze praatjes van Felten, Bahara, Ebner et al. is duidelijk. De blanke minderheid het zwijgen opleggen.

{ingekort over Christchurch}

De Oostenrijks-Engelse extreem-rechts-onderzoeker Julia Ebner (28), verbonden aan de Londense denktank ISD Global, publiceerde vorige maand een onderzoek naar de oorsprong en verspreiding van de vervangingstheorie.ISD Global

Ebner is een joodse naam, maar dat zegt nog niet dat Julia ook joods is. Wat is ISD Global ?

The Institute for Strategic Dialogue (ISD) is a London-based ‘think and do tank’ that has pioneered policy and operational responses to the rising challenges of violent extremism and inter-communal conflict. Combining research and analysis with government advisory work and delivery programmes, ISD has been at the forefront of forging real-world, evidence-based responses to the challenges of integration, extremism and terrorism. ISD’s founder and president was George Weidenfeld, Baron Weidenfeld.

Wie schrijven er zoal voor de ISD ?

Jacob [ .. ] Davey

Rebecca [ .. ] Skellet

Anne Applebaum [ .. ]

Ze zijn niet allemaal Joods daar, er loopt ook nog een verdwaalde moslim rond. En de CEO Sasha [ .. ] Havlicek is ook nog lid van The European Council on Foreign Relations.

ISD Global en social media (censuur):

ISD leads major programmes with Facebook, Google and Microsoft.

ISD also chairs the EU’s Radicalisation Awareness Network (RAN) working group on the internet and social media.

Online Civil Courage Initiative (OCCI): builds on ISD’s existing partnership with Facebook to develop new understanding and responses to the challenge of hate speech and violent extremism on social media.

Potdikkie, het lijkt wel de Europese versie van de ADL.

Bij een interview met Julia Ebner voor de Oxford Research Group zien we in haar bio staan dat:

In cooperation with Facebook Germany, Julia leads the Online Civil Courage Initiative (OCCI) to counter online hate speech. On the basis of her research, she advises parliamentary working groups, frontline workers and tech firms, speaks at international conferences and writes for Guardian and the Independent.

Weet je wie ook Facebook Duitsland censureert:

In september beloofde de Duitse regering om een ​​speciale “werkgroep” op te richten om de uitgebreide censuur op Facebook te coördineren. De werkgroep wordt ook vertegenwoordigd door de extreemlinkse organisatie “Netwerk tegen de nazi’s”, geleid door de Joodse Anetta Kahane.

Kahane werkte in de jaren 1974-1982 als een geheime informant voor de Oost-Duitse veiligheidsdienst Stasi onder de codenaam “Victoria”.Nu heeft u een beetje achtergrond bij Julia Ebner …

Het US Census Bureau weerspreekt de leugen van Bahara en Ebner dat de volksvervanging een ‘complottheorie’ zou zijn trouwens met autoriteit.

Nu volgen er een aantal alinea’s dat politici als Björn Höcke (AFD), Marion Maréchal-Le Pen (Front National), Geert Wilders en Thierry Baudet deze ‘theorie’ zouden hebben genormaliseerd. En dat de Oostenrijkse tak van de Identitaire Beweging, onder leiding van Martin Sellner, een belangrijke rol speelt in de verspreiding van de ‘vervangingstheorie’. { ingekort }

In 2017 ging Ebner korte tijd undercover bij de Engelse tak van de Identitaire Beweging. Na een kennismakingsgesprek via Skype werd ze uitgenodigd om enkele workshops en lezingen bij te wonen. Daar viel het haar al op dat er veel aandacht werd besteed aan de vervangingstheorie. ‘Ik ben ervan overtuigd dat de theorie zonder de Identitaire Beweging nooit zo wijdverspreid had kunnen raken. Met hashtagbombardementen, memes (humoristisch bedoelde digitale uitingen, red.) en gemanipuleerde data over geboortecijfers hebben ze die vanuit de marge naar de mainstream getrokken.’

‘Gemanipuleerde data’ ? Denk je nu werkelijk dat het US Census bureau de cijfers manipuleert ? Wie loopt er hier te liegen, Volkskrant ?

Dan volgt een alinea dat Martin Bosma vorig jaar op de foto ging met de Franse schrijver Renaud Camus (73), die in 2011 het boek Le grand remplacement publiceerde. { ingekort }

Volgens Ebner slaat de vervangingstheorie aan bij een keur aan rechts-nationalistische en extreem-rechtse types omdat ze er elk iets van hun gading in vinden.

Ebner: ‘Antisemieten gebruiken de theorie om aan te tonen dat Joden achter de schermen bezig zijn het blanke ras te vervangen.

Dat is nauwelijks achter de schermen te noemen. De prominente Joodse rol in een veelheid van pro-immigratie (naar blanke landen) organisaties is goed gedocumenteerd.

Moslimhaters gebruiken haar om linkse politici ervan te beschuldigen dat ze islamitische migranten massaal binnenlaten vanuit electoraal oogpunt.

En om de lonen laag te houden, gaf de Ierse Centrale Bank recentelijk zelf toe. De nieuwe baas van de Ierse Centrale Bank, Gabriel Makhlouf, is trouwens een Jood.

Vrouwenhaters gebruiken haar om erop te wijzen dat abortus en vrouwenemancipatie middelen zijn om het blanke ras te laten uitsterven.

Het maakt je geen vrouwenhater als je je zorgen maakt om de voortplantingscijfers van je eigen ras. Het is Ebner die hier mensen ongegrond wegzet als ‘haters’ en daarmee zelf haat verspreidt.

Een geliefd onderwerp van hoon onder aanhangers van de vervangingstheorie is Angela Merkel, die Europa zou hebben uitgeleverd aan islamitische vluchtelingen.

Hoe moet je het anders noemen wat Merkel gedaan heeft ?

De Merkel-haat inspireert dikwijls tot gewelddadige beeldtaal en retoriek. Vooral op webfora als 4chan en 8chan worden continu memes in elkaar geknutseld waarin Merkel islamitische terroristen vrijelijk toegang tot Europa verschaft of simpelweg ‘de verraadster’ wordt genoemd.

Merkel heeft islamitische terroristen vrijelijk toegang tot Europa verschaft !

{ ingekort }

Tijdens haar undercover-periode bij de Identitaire Beweging sprak Julia Ebner eens met Martin Sellner, die zei zich te verbazen dat de retoriek over de vervangingstheorie nog niet tot geweld had geleid.

Zonder audio-frament is dat ‘hearsay’.

Daarna volgde de aanslag in Christchurch door Brenton Tarrant, die – zo bleek later – geld had gedoneerd aan Sellners Identitaire Beweging.

Wat een vreselijk valse frame. Sellner wist niet dat Tarrant geld gedoneerd had. Iedereen kan geld storten. Dat betekent nog niet dat de ontvanger het eens is met de ideeën, of laat staan daden, van de donateur. Ebner draait alweer de zaken om.

Sellner heeft sindsdien altijd ferm afstand genomen van geweld.

Voor die tijd ook.

Ook andere publieke figuren die expliciet of impliciet flirten met de vervangingstheorie – zoals president Donald Trump, die het consequent heeft over een ‘invasie’ van Zuid-Amerikaanse vluchtelingen – zeggen niets van geweld te willen weten.

Mooi, zou je zeggen. Maar het stelt Ebner niet tevreden. Ebner wil per se mensen die zich bewust zijn van de demografische ontwikkeling relateren aan geweld.

Volgens Ebner getuigen zulke blijken van afkeur van een naïeve houding. ‘In alle artikelen en video’s over de vervangingstheorie die wij hebben doorgenomen, wordt gesteld dat het blanke ras een existentiële bedreiging boven het hoofd hangt. Dat creëert een gevoel van urgentie bij de aanhangers: er moet nu iets drastisch gebeuren, anders sterven we uit. Politici die de vervangingstheorie helpen verspreiden kunnen oprecht zijn in hun afkeer van geweld, maar ondertussen normaliseren ze wel een gedachtengoed dat tot geweld kan leiden.’

Ebner wil per se de link leggen tussen mensen die de werkelijkheid benoemen voor wat die is, namelijk de feitelijke demografische neergang en vervanging van het blanke ras, en hen die geweld plegen.

Als het niet volstaat om de ‘mensen die de werkelijkheid benoemen voor wat die is’ weg te zetten als een stel complotgekkies, omdat het geen complot is, dan moeten ze verantwoordelijk gemaakt worden voor het geweld van anderen, zodat hen alsnog het zwijgen opgelegd kan worden.

Het is een hatelijke anti-blanke tactiek, om elke blanke mogelijkheid tot een verdediging bij voorbaat onderuit te schoffelen.

Er zijn genoeg geweldloze methoden om de volksvervanging te stoppen en om te keren. Grenzen dicht en een actieve bevolkingspolitiek zoals gevoerd door Salvini en Orban (en Polen) gecombineerd met een remigratiepolitiek.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

13 Comments on Volkskrant: ‘Omvolking’ is een complottheorie en leidt tot aanslagen

 1. Neem eens een kijk op deze website om te zien wat de joden allemaal op de mouw gespeld wordt:
  forward.com

  Like

 2. Piranjaha // augustus 11, 2019 om 23:21 //

  Ik lees dat dagelijks omdat ik er een mail-abonnement op heb. Zo omzeil ik hun betaalmuur die opgetrokken wordt als je er meer dan 3 of 5 artikelen gelezen hebt. Via de mail sturen ze, veel meer, complete artikelen op.

  Liked by 1 persoon

 3. In de ogen van de Volkskrant is de Volkssamenstelling van 1972 praktisch dezelfde als die van 2019.

  Nou, je struikelt bijna over de hoeveelheid moslims en afrikaanders in deze video:

  Like

 4. En dan liegt het CBS nog over de omvang van de moslimpopulatie dus het gaat nog heel wat sneller:

  https://fenixx.org/2016/12/25/het-ministry-of-truth-publiceert-fopcijfers-over-de-moslimpopulatie-in-nederland/

  Ebner en de omVolkskrant zijn niet te vertrouwen.

  Liked by 1 persoon

 5. Maar o jee als je moslimterrorisme koppelt aan de islam, dat heeft volgens de omvolkers dan weer niks met elkaar te maken.

  Liked by 2 people

 6. The counter-jihadi’s van Gates of Vienna hebben ook een godsgruwelijke hekel aan Ebner, voornamelijk omdat ze voor Quilliam gewerkt heeft, en ze daar de pest hebben aan Maajid Nawaz (en terecht, zie links in artikel).

  Interessant dingetje dat ze opgeduikeld hebben:

  “As mentioned in her bio at Quilliam, Ms. Ebner has an M.Sc. (Dist) from Beijing University. The following snip is from the Beijing University website:

  a 2-year full-time academic program of MIR at the School of International Studies, a master’s degree in International Relations will be granted by Peking University upon completion of required credits, a degree thesis, and an oral defense

  Two years, full-time. So out of her brief 25 years, she spent at least two years in China. The tuition fee for her program is RMB60,000 per year, which is about $10,000.”

  Ze klinkt steeds meer als ‘een kleine internationale wortelloze kliek’.

  https://gatesofvienna.net/2017/05/the-guardian-and-the-quilliam-foundation-battle-the-far-right/

  Liked by 1 persoon

 7. ronjaspers // augustus 13, 2019 om 15:02 //

  Het is geen “omvolkingsagenda” maar ontvolkingsagenda 21 (2021) en 2030 oftewel depopulatie agenda.De globalistische satanische elite willen een N.W.O. (new world order) daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Dus tussen 2021 en 2030 zal de pleuris (genocide/oorlog) uitbreken.

  Like

 8. koddebeier // augustus 13, 2019 om 16:51 //

  De “omvolkingsagenda” zou een complottheorie zijn……….theorie..????……… wat een lachertje kijk is om je heen in de grote steden !!!

  Like

 9. conspiracy PRACTICE

  It’s not hate if it’s against White People. That’s why (demographic) White Genocide is not genocide, it’s just good business.

  Like

 10. Italian Court Overrules Salvini On NGO Ship | Richard Gere Has Migrants Stroke His Ego

  Like

 11. Vanaf minuut 38 … N.W.O. Prophecy …
  The Accuracy of Bible Prophecy

  Like

 12. Laten wij blanken veel ui en bonen gaan eten,, CO2 wraak!

  🤣

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s