Nieuw

Politie: Komende dagen worden er door het hele land kadavers verkocht vanuit vrachtwagens ivm. Offerfeest – Dit is legaal

De politie in dit land maakt zijn eigen regels.

En de uniformen hebben zich de taken van de wetgevende macht, het parlement, en de rechtsprekende macht, toegeëigend.

Als het in een ander land zou gebeuren, dan zou onze pers het een politiestaat noemen, hier is het vooruitstrevende democratie, ‘inclusief en verbindend’.

De politie bepaalt zelf wel dat het boerkaverbod niet gehandhaafd hoeft te worden en arresteert alleen nog bivakmutsen, mits gedragen door een blanke. Kamervragen zullen tot niets leiden, want parlementsleden zijn ongewapend (behalve Gidi Markuszower omdat hij een Israëlisch paspoort heeft) en de politie laat zich niet langer de wet voorschrijven door duurbetaalde nutteloze idioten zonder enige vuurkracht..

De politie heeft ook de taken van de Keuringsdienst van Waren overgenomen. Vanaf nu mogen er kadavers verkocht worden op niet daarvoor bestemde plaatsen. Kadavers, dat las u goed. Niet vanuit een slagerij, maar vanuit vrachtwagens. Zonder vergunning uiteraard.

Het grote voordeel is dat er een hele hoop ambtenaren overbodig zijn nu en allemaal naar huis kunnen. Het is de grootste bezuiniging tot nu toe onder de kabinetten Rutte, dat ook naar huis kan.

Volgend jaar gaan de belastingen omlaag dankzij de islam.

Dank de politie, op je knieën, met je kont naar het Westen !

Dit is de tot nu toe geldende wet, die vandaag eigenhandig door de politie afgeschaft is.

Welke wet volgt ?

(en nee het is geen parodie-account, klik maar en geniet van de reacties)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

12 Comments on Politie: Komende dagen worden er door het hele land kadavers verkocht vanuit vrachtwagens ivm. Offerfeest – Dit is legaal

 1. Angst.

  Like

 2. Like

 3. Like

 4. Tijd voor een opstand misschien ???nee joh lekker. Eerder slapen…

  Liked by 1 persoon

 5. Het is nu de hoogste tijd voor de minister om de moslims uit te leggen, dat we toch echt minder vlees moeten gaan eten voor de natuur en het milieu en dat voor hun offerfeest, de kadavers / hun verrotte vlees voor vleesvervangers of insecten vervangen dienen te worden.

  Ook zie ik geen gluiperig links of dierenpartijtje vanaf vandaag bij de vrachtwagens gaan staan, protesterend tegen al het dierenleed en de onhygienische werkomstandigheden. Of de greta fan boys en fan girls protesterend dat moslims veels te veel vlees bij hun offerfeest eten (eigenlijk het hele jaar door) en dat dat slecht voor de natuur en het milieu is. Dat er sinds de massale komst van de moslims naar Nederland er al een hele grote aanslag op ons milieu en onze natuur heeft plaatsgevonden en dat we dat dienen te herstellen door massale remigratie af te dwingen.

  Mijn eindconclusie is dat de blanke mens heel veel minder vlees moet gaan eten en het liefst zien ze (politiek en . elite) dat de blanke mens helemaal stopt met het eten van vlees door middel van vleesvervangers, insecten of ‘vlees’ gemaakt in een laboratorium en verder moet de blanke mens gewoon zijn grote gore rotbek dichthouden en vooral belasting blijven betalen.

  Liked by 1 persoon

 6. Zoals elk jaar weer kotsmisselijk hier van. Het is stil op straat, vakantie , ” ze ” zijn in het buitenland, arme schaapjes daar ginder

  Like

 7. Lafbekken, tuig bij de politie. Zelfde als het oppakken van bivakmuts meneer IPV de burka sletten.

  Like

 8. ”Food for thought”

  Klein meisje krijgt flinke boete voor verkoop bekertjes limonade

  https://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/710046/klein-meisje-krijgt-flinke-boete-voor-verkoop-bekertjes-limonade.html

  Liked by 1 persoon

 9. Dagroosje // augustus 12, 2019 om 10:02 //

  Dit zijn nog één van de weinige diensten waar de politie nog goed in is. Diensten die telkens opnieuw de moslims dienen. Kotsmisselijk wordt je er van. Wat Nederland betreft, het niveau van het land gaat razendsnel naar die van de derde wereldlanden toe.

  Like

 10. De moordende mislim, de goorheid ten top dit onverdoofd afslachten van dieren.
  Overigens als de tijd rijp is, zal de mislim in opdracht van de pislam en de grootte pedo, de kafir u en ik, net zo afslachten. Of wij dan ook per vrachtauto worden gestort is nog niet duidelijk.
  Wel, dat de collaborerende politie zal melden dat de politie niet zal optreden omdat dit “erbij hoort”….

  Like

 11. templars2017 // augustus 12, 2019 om 17:16 //

  Zo te zien zijn ze geplooid voor de eisen van de islam beleving, hoe ga je het anders verklaren?
  De islam en de aanhangers ervan zijn altijd bezig dat ze verdrukt worden ,een minderheid zijn .
  Echter om de gemoederen ,vanuit islam hoek , niet te laten escaleren wordt steeds meer toegegeven.
  Het is een algemeen gekend gegeven dat één van de tactieken van de islam ligt in het gebruiken van de “democratie “tegen zichzelf en daar dan voor hun eigen gewin uit te slaan.
  Moeilijk te verstaan ,absoluut niet ,het staat in de koran,open en bloot ,maar als je niet weet wat hun doelstelling is en hen zonder nadenken toegeeft wat ze eisen dan is het snel over en uit met je eigen manier van leven.
  Net dat zien we gebeuren,in het kader van godsdienstvrijheid worden hun rituelen toegestaan,enerzijds omdat de wet het voorschrijft maar meer nog omdat bij een verbod of zelfs maar een beperking ze stennis gaan schoppen en zich terug gaan plooien op hun slachtofferrol.
  Hierdoor impliceren ze steeds meer hun cultuur in die van het gastland ,en het gastland weet dat het reeds te ver van de kant is gedreven en geeft toe.
  Wat het onderwerp van dit artikel betreft , het is duidelijk zo een uitzondering ,als je als autochtone slager dergelijke praktijken zou beoefenen dan ben je slager af ,zogenaamd wegens gevaar voor de volksgezondheid.
  Voor de originele bevolking gelden heel strenge regels wat betreft voedsel,zowel de aanmaak als het transport als de bedeling.
  Voor de islam gelden deze regels niet, want als je denkt dat dergelijke gebeurtenissen enkel met het offerfeest gebeuren ,vergeet het maar.
  Dit “feest” stelt de praktijken in een spotlight en de rest van het jaar wordt er geen aandacht aan gegeven.
  Nog een laatste verwijzing is dat ze het offeren van een schaap doen in navolging dat God Abraham de opdracht heeft gegeven om zijn zoon te doden, dit is een bijbels verhaal, stel je nu eens nuchter de vraag hoe komt een bijbels verhaal in hun koran terecht?
  Het is niet het enige trefpunt met de normale bijbel,er zijn er vele ,het antwoord is dat de koran een vertaling betreft van de Latijnse bijbel naar het arabisch,een vertaling omdat ze niet slim genoeg waren om latijn te leren noch te verstaan, eens de vertaling er was heeft een manneke de kans gegrepen om het boek aan te passen ,er een veroveringsideologie in te verwerken en de rest is geschiedenis , indien twijfel doe zelf het onderzoek……(waarom denk je dat de islam pas is opgestaan als religie in de jaren 600 ad? de bijbels zijn pas na het concilie van Nicea in de jaren 300 geschreven)
  Deus Vult

  Like

 12. Paganism

  ‘At this time, Muslims around the world and on the pilgrimage sacrifice animals to prove their belief in Allah, but why would one sacrifice animals? What is the background of sacrifices? Isn’t animal sacrifice primitive? Let’s talk about the Sacrifice Craziness.’

  The Sacrifice Craziness – 11/08/2019

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s