Nieuw

Patrick Moore over de ijs- en ijsbeer-leugen

Wie telt het aantal ijsberen ten gunste van zichzelf? Zijn ze aan het uitsterven of zijn ze een robuuste populatie? Dr. Patrick Moore ontkracht een verzameling mythen over ijsberen en klimaatverandering. Zoals hij opmerkt, vertrouwen veel van de klimaatverandering-angstaanjagers op het feit dat gewone mensen niet persoonlijk de feiten ter plaatse kunnen gaan inspecteren. Daarom is het gemakkelijk om het publiek bang te maken, en de media zijn niet goed in het noemen van feiten en contexten.

Patrick Moore was een van de oprichters van Greenpeace in het begin van de jaren zeventig, maar verliet Greenpeace in 1986 omdat ze: ‘Wetenschap en logica verlieten ten nutte van emotie en sensatiezucht”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Patrick Moore over de ijs- en ijsbeer-leugen

 1. Zo zien we maar weer als je naar het gesprek van Dr. Patrick Moore hebt geluisterd, dat er gewoon costant gelogen wordt, trouwens ook over het smelten van het ijs op de Noordpool, maar nergens zie je dat het juist op de Zuidpool steeds meer ijs aangroeit en dit is al jaren lang bekend. Heleboel wetenschappers die eerst standvastig bij de klimaatverandering bleven, ook zij steeds meer gaan twijfelen !! Al Gore is jaren geleden met deze onzin op de proppen gekomen en gaf overal lezingen van 1 uur die $ 30.000,00 kostte en heeft daar zwaar zijn zakken aan gevuld met deze bij elkaar verzonnen onzin, daar al zolang dat de aarde bestaat er klimaatveranderingen zijn geweest en NOOIT anders. Ook hoor je niemand over de standen van de maan, aarde en zon ten opzichte van elkaar veranderen.

  Liked by 1 persoon

 2. Green Logistics: meer dan intermodaal transporteren – 24/10/2011

  ‘Sustainability is steeds vaker onderdeel van de bedrijfsstrategie, echter de doorvertaling in de logistieke operatie blijft beperkt tot het meer intermodaal transporteren. Het Green Logistics-principe kan helpen sustainability dieper in de logistieke operatie te verankeren, zegt Stan La Haye van LHC Consulting.

  Volgens de ‘United Nations Global Compact CEO study 2010′ [1] vindt 96 procent van de CEO’s dat sustainability volledig geïntegreerd zou moeten worden in de bedrijfsstrategie en -uitvoering, een stijging van 24 procent ten opzichte van 2007.

  Transportbenchmark
  LHC Consulting ziet eenzelfde trend onder de respondenten van haar transportbenchmark; waar in 2010 net iets meer dan de helft van de ondervraagde bedrijven sustainability had opgenomen in de bedrijfsstrategie, was dit in 2011 al bijna tweederde, een stijging van 15 procent [2] binnen één jaar.

  Daarnaast wordt door de respondenten aangegeven dat sustainability binnen de logistieke operatie voornamelijk is gericht op meer intermodaal transporteren dan alleen via wegtransport. De transportsector is verantwoordelijk voor een groot deel van de Europese CO2-uitstoot (ongeveer 23 procent) en het wegtransport heeft hier een aandeel in van ongeveer 70 procent [3]. Transport van de weg halen is een eerste stap, echter is sustainability in de logistieke operatie meer dan alleen een andere vervoersmodaliteit zoeken. Werken volgens het ‘Green Logistics’-principe kan sustainability dieper verankeren in de logistieke operatie.

  Minimale CO2-uitstoot
  Green Logistics is erop gericht om zo efficiënt mogelijk te werken in de logistieke operatie van een organisatie en hierdoor zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Binnen de logistieke operatie kan op twee fronten voordeel worden behaald: de warehouse- en transportactiviteiten.’

  Artikel:

  https://www.logistiek.nl/warehousing/blog/2011/10/green-logistics-meer-dan-intermodaal-transporteren-101129607?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s