Nieuw

Noorse “Ocean Viking”: Noorse minister van Immigratie eist terugkeer van bootmigranten naar Afrika

Volgens SOS Méditerranée en Artsen zonder Grenzen heeft het NGO-schip “Ocean Viking”, dat onder Noorse vlag vaart, momenteel 251 migranten aan boord. Op dit moment vaart het schip nog steeds voor de Libische kust en het is onduidelijk wanneer de route naar Europa zal worden genomen. Nadat het smokkelschip meerdere asielzoekers voor de kust van Libië had opgepikt, kwamen er scherpe geluiden uit Noorwegen die waarschijnlijk nooit gehoord zullen worden van Duitse politici van de gevestigde partijen.

De Frankfurter Rundschau bericht op 11.8.2019:
De Noorse minister van Justitie en Immigratie Joran Kallmyr heeft een beroep gedaan op het reddingsschip “Ocean Viking” om “de ongeveer 160 migranten die aan boord zijn genomen terug te brengen naar Afrika, Tunesië of Libië”. De mensen moeten niet naar Europa worden gebracht, zo berichtte de internationale media over de verklaringen van Kallmyr op zaterdagavond. Anders zou dit een voortzetting van de vluchtelingenroute zijn en niet langer een reddingsoperatie, aldus de minister.

Bron:
„Ocean Viking“: Norwegischer Einwanderungsminister fordert, Bootsmigranten zurück nach Afrika bringen
PolitikStube

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Noorse “Ocean Viking”: Noorse minister van Immigratie eist terugkeer van bootmigranten naar Afrika

  1. Niet meer als logisch red ze en breng ze terug naar thuis anders zijn ze een voorbeeld dat dit spelletje lukt en zet het anderen weer aan om hetzelfde te doen…

    Like

  2. @Luv Ja en dat, terug naar Libië, gaat echt niet gebeuren. Ze worden gewoon naar Europa gebracht. Hoe vaak heeft Matteo Salvini al geroepen dat ze niet welkom zijn in Italië en wat te denken van z’n #portichiusi. Maar het gaat door, laatst nog de Seawatch3, dit schip mocht ook niet aanmeren! Toch gebeurd! Kapitein in hechtenis genomen, so what? Ze hebben een missie en strijden daar voor. Ben er ook niet mee eens maar ze tonen wel ballen en dat is balen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s