Nieuw

Mega Group, Maxwells and Mossad: The Spy Story at the Heart of the Jeffrey Epstein Scandal

As billionaire pedophile and alleged sex-trafficker, Jeffrey Epstein sits in prison, reports have continued to surface about his reported links to intelligence, his financial ties to several companies and “charitable” foundations, and his friendships with the rich and powerful as well as top politicians.

While Part I and Part II of this series, “The Jeffrey Epstein Scandal: Too Big to Fail,” have focused on the widespread nature of sexual blackmail operations in recent American history and their ties to the heights of American political power and the U.S. intelligence community, one key aspect of Epstein’s own sex-trafficking and blackmail operation that warrants examination is Epstein’s ties to Israeli intelligence and his ties to the “informal” pro-Israel philanthropist faction known as “the Mega Group.”

MintPress >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Mega Group, Maxwells and Mossad: The Spy Story at the Heart of the Jeffrey Epstein Scandal

  1. noch god noch gebod // augustus 11, 2019 om 14:15 //

    Dit alles zal eindigen als een “scheet in een fles”, zoals men in Vlaanderen zegt.
    Het koelt wel zonder blazen.
    Wereldwijd links en rechts, het Vatikaan inbegrepen, hebben teveel boter op het hoofd en dienen er het zwijgen toe te doen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s