Nieuw

Iran: “Rook zal boven Tel Aviv opstijgen”

Iran Alvand-klasse fregat

Israël zou kunnen deelnemen aan een Amerikaanse zeemissie in de Perzische Golf. Dit heeft tot bedreigingen van Iran aan Tel Aviv geleid.

Op dezelfde dag dat het Iraanse Ministerie van Buitenlandse Zaken een formele verklaring uitgaf waarin het erop wees dat de participatie van Israël in de geplande VS-geleide gezamenlijke maritieme coalitie in de Golf een ,,duidelijke bedreiging” vormde voor de nationale veiligheid van Iran, kwam een afzonderlijke verklaring van een hogere Iraanse overheidsambtenaar. Hij dreigde dat een oorlog Israël zou verslinden als het boten de Straat van Hormuz in zou sturen.

“Als Israël de Straat van Hormuz binnenkomt, zal het in de toorn van de regio vallen en zal er rook boven Tel Aviv opstijgen”, dreigde Hossein Amir Abdollahian in een op Twitter gepubliceerde verklaring.

Volgens Reuters citeerde de Israëlische media eerder deze week minister van Buitenlandse Zaken Israël Katz, die bevestigde dat het land zich zou kunnen aansluiten bij een Amerikaans initiatief om het zeeverkeer in de Perzische Golf te beschermen. Hooggeplaatste defensiepolitici hadden het hier al over.

Bron:
Iran: „Rauch wird über Tel Aviv aufsteigen“
Contra Magazin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Iran: “Rook zal boven Tel Aviv opstijgen”

  1. Ik stel voor de als gevolg daarvan vluchtende Joden met voorrang hier op te nemen.

    Dan krijgen we gegarandeerd een muur en deportatieprogramma’s.

    Als de goyim die noodzakelijkheden dan niet kunnen mogen bewerkstelligen, moeten we misschien andere ‘kennis-migranten’ inschakelen die daar bewezen bekwaam in zijn.

    Ik twijfel er niet aan dat de PVV zich in het voorkomende geval daar hard voor zal maken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s