Nieuw

“Hij kan ze allemaal in zijn privé-jet naar Hollywood meenemen en in zijn villa’s onderbrengen”: Salvini spot met Richard Geres’ engagement

Fotocollage Richard Gere en zijn Hampton landhuis.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en vicepremier Matteo Salvini heeft gereageerd op het verzoek van de Amerikaanse acteur Richard Gere om het schip “Open Arms” met 160 geredde migranten aan boord het land binnen te laten.

Vrijdag had Gere het reddingsschip bezocht en met zijn jacht voedsel en dagelijkse benodigdheden als humanitaire hulp gebracht. Daarnaast nam Gere deel aan een persconferentie van de niet-gouvernementele organisatie Open Arms op het Italiaanse eiland Lampedusa en riep hij de Europese staatshoofden en regeringsleiders op een oplossing te vinden voor het schip dat in internationale wateren in de buurt van het eiland drijft.

“Wij bedanken de grootmoedige miljonair voor zijn zorgen over het lot van de immigranten aan boord van de Open Arms: hij kan ze allemaal in zijn privé-jet naar Hollywood meenemen en in zijn villa’s onderbrengen”, zei Salvini in een verklaring na de persconferentie van Geres.

De “Open Arm” mag geen Italiaanse haven aandoen omdat de Italiaanse autoriteiten weigeren het schip de lokale wateren binnen te laten. De regering van het land, verkozen in 2018, wil illegale immigratie bestrijden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on “Hij kan ze allemaal in zijn privé-jet naar Hollywood meenemen en in zijn villa’s onderbrengen”: Salvini spot met Richard Geres’ engagement

 1. trebor2110 // augustus 11, 2019 om 22:31 //

  “Hij kan ze allemaal in zijn privé-jet naar Hollywood meenemen en in zijn villa’s onderbrengen”:

  dat deed Epstein ook .

  Liked by 2 people

 2. Antiislam // augustus 11, 2019 om 22:57 //

  Die film held staat totaal buiten de realiteit woont in een villa wijk kom een dagje op de hoefkade in Denhaag wonen.

  Like

 3. noch god noch gebod // augustus 11, 2019 om 23:00 //

  De vraag is : “hoe hebben ze Gere bij zijn kl… opdat hij tot dit theaterstuk bereid is ?
  Is er nog 1 Hollywoodster zonder boter op het hoofd ?

  Liked by 1 persoon

 4. @noch god noch gebod // augustus 11, 2019 om 23:00

  Gere is uitgerangeerd en had broodnodig wat publiciteit nodig om zijn ego in de media te doen schitteren. Dit fenomeen zie je wel vaker met celebrities die in de vergetelheid dreigen te raken. Ook in Nederland zie je dit verschijnsel met artiesten die al een tijdje niet meer in de picture staan en met een goedmens-theaterstukje zichzelf in de schijnwerpers dringen. Sommigen laten zichzelf zelfs in de bek pissen om de voorpagina te halen.

  Liked by 1 persoon

 5. Toch valt het wel een héél klein beetje op dat zowel de klimaat-industrie als de migratie- c.q. omvolkings-industrie zich niet alleen bedienen door leugens en halve waarheden, maar ook door allerhande ‘idolen’ vanuit de diverse takken van dezelfde entertainment-industrie naar voren in de schijnwerpers te schuiven om ‘het volk’ te paaien / misleiden.

  Die Richard Gere, zat die niet, net als Madonna, bij de creepy Scientology ‘Church’ voordat ‘ie viel voor het hindoeïsme/Tibetaans boeddhisme? Bij dit soort figuren weet je vrijwel nooit zeker of ze in ‘hun rol zitten’ en of er sprake is van ‘tijdelijke comfort’.

  Like

 6. Italian government teeters on the brink of … glory? – 09/08/2019

  Like

 7. @Greengo,

  Inmiddels hebben vrijwel alle sterren zich gevonden in de Kabbala (ned) / Kabbalah (eng) en hebben de sterren er een ‘nep’ religietje / geloofje bij voor het oog van het publiek.

  De Npo besteed hier uiteraard ook aandacht aan deze nieuwste trend:

  Like

 8. Salvini beschermt de natuur en de veiligheid effectief; Rutte, Merkel en Macron hebben dit aangetast

  Like

 9. trebor2110 // augustus 12, 2019 om 12:39 //

  Die Richard Gere, zat die niet, net als Madonna, bij de creepy Scientology ‘Church’
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Scientologists

  Nee Greenco volgens de lijst niet

  Like

 10. Ben die man eens in het Hyatt in Taipei tegen het lijf gelopen.
  Een klein arrogant mannetje met X benen.
  Om hoog gevallen blaaskaak uit Hollywood met veel te veel geld.

  Like

 11. @Krots, van ‘New Age’ is het maar een miniem stapje naar de Kabbala zoals deze jood (reïncarnatie?!?!!) het aan Erica Terpstra uitlegt. Met het concept ‘God’ heeft ze geloof ik niet zoveel, te zien aan haar reactie. Vermoedelijk heeft ze meer met polytheïsme, en dan gebaseerd op het ‘romantische beeld’ ervan. Al kan ik me uiteraard vergissen in deze zwemkampioene.

  @trebor2110, heb de lijst bekeken, bedankt. Kan me eigenlijk niet voorstellen dat dit een complete lijst is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s