Nieuw

Greta’s klimaatangst verspreidt zich – naar Afghanistan

Fotocollage kindbruidje in Afghanistan en Greta Thunberg.

Greta Thunberg’s klimaatactivisme heeft zich nu tot zelfs in Afghanistan verspreidt.

Het was op 20 augustus vorig jaar dat de klimaatalarmistische beweging “Fridays for Future” van start ging. Het was toen dat Greta Thunberg, toen 15 jaar oud , buiten het parlement in Stockholm zat met het bord “Schoolstaking voor het klimaat”.

Sindsdien hebben de schoolstakingen, die angst moeten zaaien over de zogenaamde klimaatverandering, wereldwijd miljoenen scholieren betrokken.

Nu hebben de demonstraties zich zelfs verspreid naar Afghanistan, aldus Greta Thunberg zelf, die op Twitter een film uit de Afghaanse hoofdstad Kaboel publiceerde.

Het laat zien hoe Afghaanse jongens en meisjes in hijabs demonstreren met borden als “Er is geen planeet B” en “Fridays for Future”.

In de commentarensectie wordt de video geïnterpreteerd als een land dat nu zo vreedzaam is dat alle duizenden Afghanen in Zweden terug kunnen gaan naar Zweden, schrijft Fria Tider.

“Bravo Greta, nu kunnen de Afghanen naar huis gaan en in veiligheid en genieten van hun mooie land”, schrijft een persoon.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Greta’s klimaatangst verspreidt zich – naar Afghanistan

  1. trebor2110 // augustus 11, 2019 om 22:30 //

    Like

  2. Het is naar mijns inziens een lieve meid, maar is er iemand die mij kan vertellen hoe een net 16/jarig meisje zoveel over het klimaat kan weten terwijl als je zo oud ben je normaal nooit zo een hoog i.q. kan hebben om daarover mee te praten of misschien ook wel. Je voorhoofdskwab is pas volgroroeit als je 23 ben. Maar ik weet het wel wat er gebeurt. Haar vader heeft er al een boek over geschreven en is maar de 2e Al Gore . Die vader vult op een verschrikkelijke manier zijn zakken over de rug van zijn dochter die hij natuurlijk ook instrueert over wat ze moet zegeen. Want de klimaatverandering is en blijft 1 grote leugen die heel veel mensen rijk maakt en dat is nu de clou. GELD zoals altijd !!

    Like

  3. Scientists Selling Great Lakes Snake Oil – Canada – 11/08/2019

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s