Nieuw

From Diversity to the “Browning” of the White World: The White Replacement and Destruction Movement Becomes More Explicit

Robert Whitaker mantra: “Diversity is a code word for white genocide.”

Rachel Maddow mantra: “Diversity is a good thing.”

Something unprecedented is happening that will drastically change the course of the future. To appreciate it, imagine the last 3,000 years of human history without the European peoples, without the branch of humanity that for most of that time, and especially in the last 700 years, has been the primary source of human achievement and progress and the creator of the modern world, and then project that history into the future and imagine how the course of human existence will be changed if Europeans are removed from it. That is what is happening. The White or European peoples are being removed from the future by a process that will be referred to here as the “White Replacement and Destruction Movement,” abbreviated as WRDM. If this movement runs its course the White race will have no future, and the future will be without the White race. This removal by replacement and destruction of the most dynamic, creative and advanced major branch of humanity is a development on a scale unparalleled in human existence, yet it is never discussed, acknowledged or recognized, and the great majority of humanity, including the European or White peoples themselves, seem to be totally unaware of it, lacking all knowledge of it, to the extent that if someone informs them of it they do not believe it, and react with total incredulity.

The Occidental Observer >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s