Nieuw

Hahaha: Belgische deugmeisjes willen ontwikkelingshulpen in Marokko – Worden bedreigd met onthoofding

Die Marokkanen zullen op de hoogte zijn van de kwaliteit van het Belgische wegennet en passen ervoor. En dan ook nog eens door vrouwen aangelegd.

Jouwatch:

Een groep Belgische meisjes reisde onlangs naar Marokko en wilde daar een weg aanleggen. De Mahgreb staten waren in het begin enthousiast. Maar toen eiste een leraar op Facebook de onthoofding van de meisjes, verwijzend naar de islamitische dresscode. Na de doodsbedreigingen van islamitische volgelingen tegen de licht geklede meisjes uit België, is het Belgische bouwproject in Marokko nu op advies van de Belgische ambassade stopgezet.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

15 Comments on Hahaha: Belgische deugmeisjes willen ontwikkelingshulpen in Marokko – Worden bedreigd met onthoofding

 1. Kunnen die Marokkanen trouwens zélf die wegen niet aanleggen en niet werken? Oh nee hoor, daar moeten onnozele Belgische meisjes de wegen aanleggen.
  Man, man, man, wat een waanzin……

  Liked by 1 persoon

 2. De #zieligheidsindustrie laat dit soort suffe meiden 4000 dollar betalen om zich 1 week ontwikkelinghelpster te mogen noemen. Excl. reis en verblijf plus de plicht om de mannen in de shithole te behagen.
  Niet alleen is dit een triljoenen industrie door subsidies en afgeschooide aalmoezen bij de deugkutten maar ook de half geïndoctrineerde jeugd krijgt hier een beurt.
  Zoek maar een organisatie uit:
  https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=vrijwilliger+ontwikkelingshulp

  Like

 3. Hele domme en naiefe links gehersenspoelde meisjes waarvan de kopjes zomaar kunnen gaan rollen

  Like

 4. vonpuffelen // augustus 9, 2019 om 23:24 //

  Die meiden weten niet beter maar gaat het met de ouders nog wel goed om je tienerdochter in hotpants los te laten in fucking Marokko?
  Daar liggen ze thuis aan de ketting of worden onder begeleiding uitgelaten.

  Like

 5. Daywalker // augustus 10, 2019 om 00:08 //

  Idioten

  Like

 6. trebor2110 // augustus 10, 2019 om 00:22 //

  Godverdomme wat een stelletje achterlijke zo heb ik nog nooit mensen zien werken steentje voor steentje doorgeven en dan voorzichtig neer leggen zo komt dat project nooit af .

  Like

 7. Lijkt me nou niet bepaald moeilijk werk kunnen ze dat niet zelf daar?
  Onbegrijpelijk dat die meisjes het doen terwijl er heel wat mannen in de rondte lopen.
  Onzinnig.

  Like

 8. vonpuffelen // augustus 10, 2019 om 11:11 //

  Onzinnig? kijk maar eens naar de link van Breinbrouwsels hierboven.
  Je hebt het wel even over een miljoenenindustrie van en vooral voor de gutmenschen.

  Like

 9. Eigenlijk zijn deze wichten alleen goed voor een avondje ruige seks, al dat emotionele oestrogene gezeik aan je kop, daar koop je totaal niets voor, ga je er wel helemaal voor, nou dan zit je binnen de kortste tijd onder de plak bij zo’n vaginaal zwart gat, waarin al je rationele weerstand in een flits verdwijnt.

  Like

 10. templars2017 // augustus 10, 2019 om 13:50 //

  Nu doen ze het als “vrijwilligerswerk” niet dat het veel gaat bijdragen in een dergelijk onderontwikkelde uithoek van een al even onderontwikkeld land maar goed, het is echter in de kaart spelen van de islam eender hoe je het bekijkt.
  Enerzijds ,stellen ze zich op als onderdanige vrouwen die het werk uitvoeren terwijl de mannen staan te kijken,echter ze zijn te dom om te beseffen dat ze onderdanigheidsoefeningen aan het doen zijn.
  In hun opinie brengen ze ontbrekende kennis naar de lokale bevolking , anderzijds hebben ze de woede op hun hals gehaald door er publiciteit aan te geven ,de islam kan dat niet hebben dat vrouwen de mannen de les gaan lezen ,toch niet openbaar voor de hele wereld .
  Hoe je het ook draait of keert, er is geen goed woord over te zeggen, nu heet het werk op vrijwillige basis met gutmensch mentaliteit ,als de islam overneemt zal het dwangarbeid heten…

  Like

 11. Hebben ze dan niets geleerd van de 2 onthoofde meisjes uit Denemarken ofzo die in een tentje sliepen en door 3 stukken stront zijn vermoord
  Wegen bouwen voor een volk die het liever door een ander laten opknappen,stomme dozen

  Like

 12. Hoe bestaat het dat de ouders van deze meisjes, hen hebben laten afreizen naar Marokko, tdfwk in België broedplaatsen zijn van Marokkaanse moordenaars, die al zoveel dood, verderf en ellende hebben gezaaid. Hier én daar lopen, of rijden in dure auto’s( drugshandelaars), zoveel van die Marokkaanse jonge mannen rond, laat hen wegen aanleggen!!! Deze naïeve deugmeisjes, begeven zichzelf in het gevaar, als ze ‘geluk’ hebben, worden ze alleen verkracht, of én veerkracht en vervolgens onthoofd..

  Like

 13. Lijkt meer op bezigheidstherapie dan op werk….een enkele zou ik liever ont-broeken…

  Like

 14. “….een enkele zou ik liever ont-broeken…”

  Ach, valt ‘Pierre Hyacintus Maria van de Kletersteeg’ op minderjarige meisjes? Want je had het vast niet over de Marokkaanse mannen die aanwezig waren…. En zo ja, dan siert ook dat je niet. Dan hoop ik maar dat jij nooit aan de bak zult geraken als begeleider van naïeve jeugdigen en/of jonger. Ondertussen pleur ik je maar meteen ‘in een bepaald vakje’ en heb je voor mij wel afgedaan.

  Liked by 1 persoon

 15. Belgische deugmeisjes internationaal nieuws:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s