Nieuw

Hebrew Immigrant Aid Society (HIAS) eist opnieuw dat de VS “vluchtelingen” opnemen – maar niet in Israël

The Hebrew Immigrant Aid Society – de Joodse organisatie die doelwit was van de synagoge-shooter Robert Bowers in Pittsburgh vanwege zijn pro-derde wereld invasieactiviteit – heeft een petitie gelanceerd die is ondertekend door meer dan 1400 rabbijnen en eist dat de VS alle nep-asielzoekers uit Latijns-Amerika opnemen – terwijl het Israël blijft steunen, dat überhaupt geen “vluchtelingen” opneemt.

Zoals bericht door de Jewish Telegraphic Agency, is de HIAS petitie ondertekend door “meer dan 1400 Joodse geestelijken uit de hele Verenigde Staten” die overheidsfunctionarissen oproept “om het wettelijke recht om asiel aan te vragen in de Verenigde Staten te beschermen”.

HIAS, dat zichzelf omschrijft als een “groep die opkomt voor de belangen van immigranten en hulp biedt”, roept de gekozen functionarissen op om “onmiddellijk op te treden om een rechtvaardig en humaan asielproces op te zetten voor diegenen die veiligheid zoeken in ons land, waar ze ook vandaan komen en hoe ze ook aankomen”.

Een delegatie van rabbijnen, en advocaten voor asielzoekers heeft vorige week de petitie overhandigd aan vertegenwoordigers van het congres op Capitol Hill.

“Onze traditie leert dat ieder mens het verdient om rechtvaardig en met medeleven behandeld te worden”, zegt het. “Echter, onder het huidige Amerikaanse beleid en praktijk, worden asielzoekers in plaats daarvan geconfronteerd met een steeds langer wordende lijst van onrechtvaardigheden, waaronder gezinsscheiding, lange perioden van detentie in gevangenissen, en het ontzeggen van een eerlijke rechtsgang in hun gerechtelijke procedures. Simpel gezegd, ons land behandelt deze personen als criminelen, ook al is het aanvragen van asiel een wettelijk recht. Daar moet verandering in komen”.

Het zegt ook: “Het Joodse volk weet wat het betekent om afgewezen te worden en geen bescherming te krijgen. Als Joden begrijpen wij het hart van de vluchteling, en de huidige acties van onze regering weerspiegelen enkele van de donkerste momenten uit onze eigen geschiedenis”.

In de petitie staat verder dat de Joden “toegewijd zijn aan het bestrijden van haat en het opkomen voor onze Amerikaanse en Joodse waarden van het beschermen van de vervolgden en het verwelkomen van de vreemdeling, ongeacht nationaliteit, ras of religie”.

“Wij roepen onze gekozen functionarissen op om onmiddellijk in actie te komen om een rechtvaardige en humane asielprocedure te bieden aan hen die veiligheid zoeken in ons land, waar ze ook vandaan komen en hoe ze ook aankomen.

“In de joodse traditie is er geen hogere verplichting dan het leven van een ander te redden. Als Joodse geestelijkheid zullen we niet zwijgen als ons land individuen die op de vlucht zijn voor gevaar de rug toekeert”.

Dit verlangen om Amerika te overspoelen met “asielzoekers” uit de Derde Wereld staat in schril contrast met HIAS’ benadering van Israël – de Joodse etnostaat – die weigert om één van deze nepvluchtelingen op te nemen.

In feite schept HIAS op op zijn website dat het “de hervestiging van sommige gevallen [van niet-blanke asielzoekers] voor toegang tot veiligheid buiten Israël mogelijk maakt.” , maar na de schietpartij in Pittsburgh, heeft het die verwijzing van zijn website verwijderd.

Bron:
Hebrew Immigrant Aid Society again Demands US Take in “Refugees”—But not in Israel
New Observer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Hebrew Immigrant Aid Society (HIAS) eist opnieuw dat de VS “vluchtelingen” opnemen – maar niet in Israël

 1. The true enemy within.

  Like

 2. Nu maar hopen dat het deel van Fenixx’s lezers, welke (uitermate) sceptisch staan ten opzichte van de idee dat er wel degelijk (kwalijke, globalistische) joodse invloeden werkzaam zijn, aangaande de misère waarin ‘het Westen’ zich thans bevindt, door het sturen; pushen; begeleiden en ondersteunen van ongelimiteerde en opgedrongen uitheemse invasie en daarmee de ontwrichting van onze culturen en samenlevingen, onder het mom dat onze culturen er niet toe doen ….; die lezers die de joodse invloed alsook de berichtgevers ervan keer op keer, doch zonder bewijzen, bagatelliseert; wegwuift en etiketteert als zijnde ‘nep-nieuws’, zouden zich toch ook een keer achter de oren moeten krabben, wanneer men werkelijk kritisch durft te zijn.

  Iemand als Barbara Spectre Lerner is beter wel serieus te nemen.

  Like

 3. Paul Scheffer: Migratie net zo belangrijk als klimaat – 22/07/2019

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s