Nieuw

Waar komt de orthodoxe Joodse haat voor niet-Joden vandaan?

De Talmoed definieert specifiek allen die niet joods zijn als onmenselijke dieren, en beschouwt speciaal niet-joden als niet afstammend van Adam. Hier zijn enkele citaten uit de Talmoed die met dit onderwerp in verband staan:

Leerstelling van de Talmoed: Niet-Joden zijn niet menselijk

“De Joden worden mensen genoemd, maar niet-joden zijn geen mensen. Het zijn beesten.” (Talmoed: Baba mezia, 114b)

“De akum (niet-jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-jood.” (Ereget Raschi Erod. 22 30.)

“Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante. ” (Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855.)

“Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier.” (Coschen hamischpat 405.)

“De zielen van niet-Joden komen van onzuivere geesten en worden varkens genoemd.” (Jalkut Rubeni gadol 12b.)

“Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsbouw heeft als de Jood, verhouden ze zich tot de Jood als een aap tot een mens.” (Schene luchoth haberith, p. 250 b.)

“Als u eet met een niet-Jood, het is hetzelfde als eten met een hond. ” (Tosapoth, Jebamoth 94b.)

“Als een Jood een niet-Joodse dienaar of dienstmeid heeft die sterft, moet men geen sympathie voor de Jood betonen. U behoort tegen de Jood te zeggen: “God zal ‘uw verlies’ vervangen, net zoals een van zijn ossen of ezels zou zijn gestorven”.” (Jore dea 377, 1.)

“Geslachtsgemeenschap tussen Ongelovigen is als geslachtsgemeenschap tussen dieren.” (Talmud Sanhedrin 74b.)

Met “Ongelovigen” (Engels: ‘Gentiles’, Hebreeuws: ‘Goyim of Goijim) wordt bedoeld: niet-Joden, met name christenen.

“Het is toegestaan het lichaam en het leven van een Ongelovige te nemen.” (Sepher ikkarim III c 25.)

“Het is de wet om iedereen te doden die de Torah ontkent. De Christenen behoren tot de ontkenners van de Torah. ” (Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5.)

“Een ketterse Ongelovige mag u met uw eigen handen doden. ” (Talmud, Abodah Zara, 4b.)

“Iedere Jood die het bloed verspilt van de goddelozen (niet-Joden), doet hetzelfde als het brengen van een offerande aan God.” (Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772.)

Hoe bereidt een Jood zich voor op zijn misdaad?

Als een Jood in de verleiding komt om kwaad te doen moet hij naar een stad gaan waar men hem niet kent en daar het kwaad doen. (Moed Kattan 17a .)

Een Jood slaan is hetzelfde als God slaan

Als een heiden (Ongelovige) een Jood slaat, moet de Ongelovige worden gedood. (Sanhedrin 58b.)

Het is in orde als men niet-Joden bedriegt

Een Jood hoeft geen Ongelovige te betalen voor het loon dat hij hem voor werk schuldig is. (Sanhedrin 57a.)

Joden hebben superieure wettelijke status

“Als een os van een Israëliet een os van een Kanaäniet verwondt is er geen aansprakelijkheid; maar als een os van een Kanaäniet een os van een Israëliet verwondt… de betaling moet geheel voldaan worden. ” (Baba Kamma 37b.)

Joden mogen stelen van niet-Joden

Als een Jood een voorwerp vindt dat verloren is door een Ongelovige (“heiden”) hoeft het niet te worden teruggegeven. (Baba Mezia 24a.) (Ook bevestigd in Baba Kamma 113b).

God zal niet een Jood sparen die “zijn dochter uithuwelijkt aan een oude man, of de vrouw neemt voor zijn zoontje, of een verloren artikel aan een Ongelovige teruggeeft…” (Sanhedrin 76a.)

Joden mogen niet-Joden beroven en doden

Als een Jood een Ongelovige vermoordt, zal er geen doodstraf zijn. Wat een Jood steelt van een Ongelovige, mag hij houden. (Sanhedrin 57a.)

De Ongelovigen zijn buiten de bescherming van de wet en God heeft “hun geld aan Israël ter beschikking gesteld.” (Baba Kamma 37b.)

Joden mogen liegen tegen niet-Joden

Joden mogen gebruik maken van leugens (“uitvluchten”) om een Ongelovige te misleiden. (Baba Kamma 113a.)

Niet-Joodse kinderen zijn onmenselijk

Alle kinderen van Ongelovigen zijn dieren. (Yebamoth 98a.)

Ongelovigen-meisjes zijn in een staat van niddah (vuil, smerigheid) vanaf de geboorte. (Abodah Zarah 36b.)

Ongelovigen verkiezen seks met koeien. (Abodah Zarah 22a-22b.)

Beledigingen tegen de Heilige Maria

Zeg dat Maria een hoer was: “Zij, die de afstammelinge was van vorsten en regeerders, deelde het bed met timmerlieden.” Ook in voetnoot no. 2 bij Shabbath 104b van de Soncino-uitgave, wordt gesteld dat in de “ongecensureerde” tekst van de Talmoed geschreven staat dat de moeder van Jezus, “Miriam de kapster,” seks bedreef met vele mannen. (Sanhedrin 106a.)

Gruwelijke godslastering jegens Jezus Christus

Zeg dat Jezus werd gekookt in “hete uitwerpselen.” (Gittin 57a.)

Jezus verdiende terechtstelling: “Op de vooravond van het (Joodse) paasfeest, werd Yeshu (Jezus) opgehangen… Vermoed je dat hij iemand was die zou worden verdedigd? Was hij niet een Mesith (verleider)?” (Sanhedrin 43a.)

Talmoed valt niet-Joodse geloofsvormen aan

Christenen (minnim) en anderen die de Talmoed afwijzen, zullen naar de hel gaan en zullen daar gestraft worden voor alle generaties. (Rosh Hashanah 17a.)

Joden moeten de boeken van de christenen vernietigen, d.w.z. het Nieuwe Testament. (Shabbath 116a.)

Dr. Israel Shahak van de Hebreeuwse Universiteit meldt dat de Israëliërs honderden Nieuwe Testament Bijbels verbrandden in bezet Palestina op 23 maart 1980 (zie Jewish History, Jewish Religion, pag. 21).

Ziekelijke en krankzinnige leerstellingen van de Talmoed

Stel dat Adam geslachtsgemeenschap had met alle dieren in de Tuin van Eden. (Yebamoth 63a.)

Verklaar dat landbouw de laagste is van alle bezigheden. (Yebamoth 63a.)

Een Jood mag een drie jaar oud meisje trouwen (specifiek, drie jaar “en een dag” oud). (Sanhedrin 55b.)

Een Jood mag seks hebben met een kind, zolang als het kind jonger is dan negen jaar oud. (Sanhedrin 54b.)

“Als een volwassen man geslachtsgemeenschap heeft met een klein meisje, is het niets.” (Kethuboth 11b.)

Stelt dat er geen hoer in de wereld is waar de Talmoed-geleerde Rabbi Eleazar geen seks mee heeft gehad. (Abodah Zarah 17a.)

Stelt dat geen rabbijn ooit naar de hel kan gaan. (Hagigah 27a.)

Een rabbijn debatteert met God en verslaat Hem. God geeft toe dat de rabbijn het debat won. (Baba Mezia 59b.)

Een Joodse man is verplicht om elke dag het volgende gebed te zeggen: Dank u, God, dat gij mij geen Ongelovige hebt gemaakt, een vrouw of een slaaf. (Menahoth 43b-44a.)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8447 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Waar komt de orthodoxe Joodse haat voor niet-Joden vandaan?

 1. Hiervandaan, MSM-nieuws:

  “Van Grieken heeft een behoorlijke jas en das aan, maar Dewinter had dat ook. En het nieuwe volk, zoals Dries Van Langenhove, ik moet daar niet van hebben”, fulmineert De Gucht. (aldus, Karel De Gucht van Open VLD met Guy Verafstoot als partijvoorzitter.
  Wat een zever is dit toch?
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/vlaams-belang-dient-klacht-in-tegen-de-gucht-hij-zet-810-000-vlamingen-weg-als-nazi-s~abf994f6/

  Ik voel me trots en fier dat ik op (Tom) Van Grieken heb gestemd, ondanks alle intimidatie, zelfs op het stembureau, waar goedlachse mullah’s en politie u met uitgestoken nek glimlachend verwelkomden.

  Like

 2. Tja duplicaatje van de koran zo te lezen zijn ook bloedbroeders he Joden en moslims een pot nat.

  Like

 3. marijke // juli 29, 2019 om 05:27 //

  NEE jaantje en anderen : het is andersom ! De Koran is een DUPLICAATJE van de VEEEEL OUDERE TALMOED !
  BIJNA EXACT wat in het artikel staat, heb ik maaaaanden geleden hier geschreven :
  de profeet Mohammed was de eerste moslim……maar HEEFT LES GEHAD van zijn oom
  …..die een JOOD was………
  En zooooo is het begonnen…..dat de Koran, alle citaten overgenomen heeft van de Joden

  En wie NU slim is, begrijpt de situatie waar we op dit moment mee zitten : Dat moslims en Joden en Christenen tegen elkaar worden OPGEZET……komt dus van een zeer kwalijke groep Joden af ( de verkeerden dus ) die gewoon DE MACHT willen grijpen en ondertussen lachend zitten toe te kijken HOE alle bevolkingsgroepen elkaar in de haren vliegen zodat er oorlog komt ( want dat is de bedoeling )
  Maar er is ook een groep Joden die met dit soort spelletjes niets te maken heeft ( en die we dus ook nooit zien amper, ook niet op TV ) ….zij zijn hier niet bij betrokken.
  Zooo zijn er dus ook moslims die hier niets mee te maken willen hebben, maar die dus onterecht wel scheef worden aangekeken, ook dat is jammer !
  De moslims waar we NU last van hebben, laten zich FEITELIJK voor het karretje spannen
  door de foute groep Joden die nu zitten te lachen, hoe het allemaal fout loopt in de wereld.
  Voor de goede orde : Ook het Katholicisme, komt voort uit de Joden ….Het VATICAAN is ook betrokken hier in dit spelletje !
  WIST U trouwens dat ook het Protestantisme…..een ONDERDEEL is van het Katholicisme ? Destijds al opgericht om haat te zaaien tussen katholiek en Protestant ?
  De meeste mensen zullen niet eens weten : dat wanneer U Protestant bent, TOCH eigenlijk Katholiek bent ??? ALLE christenen, zijn OFFICIEEL Katholiek, als puntje bij paaltje komt….Daar zijn DOCUMENTEN van !
  Naarmate men meer weet over de geschiedenis, GA JE VAAAKER OVER JE NEK….
  GEEEN bemoeienis met religieen is het allerbeste wat je kan doen en laat je niet voor het haat-karretje spannen van de MACHTGEBBERS…….
  Zoek de kosmische God in je hart……maar niet hier op die haat-aarde.

  Like

 4. @Marijke, nee hoor, niet alle Christenen zijn Katholiek.
  De Orthodoxe Kerk heeft al meer dan 1000 jaar geleden gebroken met de Katholieke kerk.
  De Paus en Patriarch Kiriill hebben elkaar 3 jaar geleden voor het eerst sinds de elfde eeuw ontmoet en vele theorien erover zijn: dat de Ark van Gabriel, gevonden zou zijn.

  En uit het Orthodoxe geloof is het Christendom ontstaan verspreid vanuit het huidigeTurkije (Anatolië).
  Ook heeft de Orthodoxe kerk een handgeschreven brief van de profeet Mohammed, voor religieuze vrijheid en bescherming voor mensen van het klooster.

  Like

 5. Daniël // juli 29, 2019 om 09:57 //

  Daarom noemt Jezus hen adderengebroed dat de Duivel tot vader heeft, ook wel de Synagoge van Satan. Het Koninkrijk is allang van hen weggenomen en is aan een volk gegeven dat de vruchten ervan voortbrengt, namelijk liefde. Deze liefde staat open voor alle mensen, voor de jood en voor de niet-jood. De Talmudische joden wacht Gehenna ofwel de tweede dood. Deze dood is definitief. Deze joden beschouwen de Torah als vuil en zijn haters van God. Daarom zijn zij de Synagoge van Satan.

  Like

 6. Raveltje // juli 29, 2019 om 11:44 //

  Je moet God liefhebben boven alles en de naaste liefhebben als jezelf
  Je mag niets begeren wat van je naaste is.
  Door altijd maar begeren dat wat van een ander is is het altijd oorlog.
  En als je de regels van orthodoxe Joden en Moslims leest en naleeft blijft het oorlog.

  Like

 7. Greengo // juli 29, 2019 om 13:05 //

  @Raveltje, heb je ook een definitie van ‘de/je naaste’?

  Like

 8. vonpuffelen // juli 29, 2019 om 15:41 //

  Waar komen al die sprookjesboeken voor volwassenen toch vandaan?
  Zouden ze echt door de goden zelf zijn geschreven of als goddelijke visioenen zijn doorgegeven aan stervelingen zoals bijvoorbeeld een analfabete schapenneuker die het vervolgens heeft neergepend voor de rest?

  Like

 9. Raveltje // juli 29, 2019 om 20:32 //

  @ Greengo
  Ieder is je naaste, ongeacht rang of stand, nationaliteit, huidskleur.
  En is geacht de wet te kennen. Geldt ook voor het bestuur.

  Like

 10. Wakktere Joost // juli 29, 2019 om 23:46 //

  Jullie zijn op de goede weg maar noch niet helemaal, beetje meer kennis opdoen
  kan nooit kwaad. Dan kunnen meningen en ideeën bijgesteld worden.
  Al doende leert men.
  Goed artikel Fenixx toppie

  Like

 11. Marijke snap het maar voor mij maakt het geen klap uit het is links om of rechts om gewoon rotzooi talmoed en koran joden en moslims hebben mede dankzij die boeken en leer en fokgedrag een eeuwige beschadiging die gevaarlijk is voor de rest van de mensheid .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s