Nieuw

Hooggerechtshof bepaalt dat Trump militaire fondsen in mag zetten voor de muur – joodse pro-immigratie organisatie ACLU tekent onmiddellijk beroep aan

Build that wall and build it now!

Er is nog geen mijl nieuwe muur gebouwd in de termijn van Trump. Wij hebben hier al vaak betoogd dat hij geen toestemming nodig heeft van het congres. Als je per presidentieel decreet illegale oorlogen kan beginnen, is er zeker een weg te vinden om op die manier je eigen land te verdedigen.

Breitbart:

Het Hooggerechtshof van de V.S. stond President Donald Trump toe om te beginnen met de bouw van de muur op de grens tussen de V.S. en Mexico met behulp van noodfondsen, waarbij het een bevel van een districtsrechtbank in Californië, dat door het Ninth Circuit was opgelegd en werd bevestigd, opheft.

Nadat het Congres eerder dit jaar weigerde om voldoende middelen toe te wijzen voor de bouw van een barrière langs de grens, verklaarde President Trump een nationale noodtoestand om de overheid toegang te geven tot meer geld. In totaal bestelde hij 8 miljard dollar – hoewel, zoals Breitbart News aangaf, slechts 3,6 miljard dollar een noodverklaring nodig had.

Hij had het uitroepen van de noodtoestand niet eens nodig … Bovendien geeft de VS per jaar tegen de 1 biljoen (Amerikaans trillion) uit via allerlei potjes die helemaal nooit verantwoord worden, en kun je daar dus allerlei leuks mee doen, zoals een muur bouwen. En net vandaag is er ook een budget van 1.5 biljoen goedgekeurd voor het leger voor de komende twee jaar. Besef dat die miljardjes voor de muur peanuts zijn. En dat het Amerikaanse defensie budget dus duidelijk niet bedoeld is voor de verdediging van het eigen land.

Trump helemaal enthousiast:

Maar wat stond daar in die kleine lettertjes op het einde in de video hierboven ?

Dit:

De American Civil Liberties Union kondigde vandaag aan dat zij zal proberen de procedure voor het Ninth Circuit Court of Appeals te bespoedigen om een permanente blokkade op de bouw van een grensmuur met ongeautoriseerde militaire middelen te herstellen. De aankondiging komt nadat het Hooggerechtshof tijdelijk het verzoek van de regering inwilligde om tot $2.5 miljard in militaire fondsen voor muurbouw vrij te geven terwijl de Ninth Circuit de gegrondheid van het beroep van de overheid overweegt.

Het door Joden gedomineerde ACLU en vele andere joodse organisaties zijn vastbesloten de Amerikaanse (en Europese) grenzen open te stellen voor de Derde Wereld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Hooggerechtshof bepaalt dat Trump militaire fondsen in mag zetten voor de muur – joodse pro-immigratie organisatie ACLU tekent onmiddellijk beroep aan

 1. noch god noch gebod // juli 27, 2019 om 10:00 //

  Desondanks het feit dat Trump het enige lichtpunt in het deep state-moeras blijft, bevestigt het feit dat hij totnogtoe geen meter muur heeft gebouwd de stelling dat ook hij een puppet on the strings of deep state kan zijn.
  Deep state heeft trouwens de gewoonte om steeds op beide paarden te wedden. Dit deden ze reeds eerder met het tegelijkertijd steunen van het bolsjevisme en kapitalisme, het nazisme en de zogenaamde “vrije wereld”, de islam en het politiek correct denken en zo verder en zo voort …

  Like

 2. Meer dan 1000 miljard dollars extra schuld per jaar, dat moet een keer goed fout gaan.

  Like

 3. Opvallend is dat juist de democraten met de verhoging van het defensiebudget instemden.

  Like

 4. Raveltje // juli 27, 2019 om 12:47 //

  Het wordt dus een klaagmuur.

  Like

 5. sandra // juli 28, 2019 om 10:39 //

  Altijd gedonder daar met de linkse democraten en trump die trump voor alles en nog wat uitmaken trump heeft meestal gelijk .
  Hun maken trump het flink lastig. Die rechter polisie ofzo is de ergste kwelgeest van trump.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s