Nieuw

Breaking: Jeffrey Epstein Found Injured in NYC Jail Cell After Possible Suicide Attempt or Assault

Epstein was found semi-conscious with marks on his neck, sources said and investigators are trying to piece together exactly what happened

Accused pedophile and wealthy Jewish Manhattan financier Jeffrey Epstein was found injured and in a fetal position inside his cell at a New York City jail, according to sources close to the investigation.

NBCNewYork >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1357 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Breaking: Jeffrey Epstein Found Injured in NYC Jail Cell After Possible Suicide Attempt or Assault

 1. Albert Groeneberg // juli 25, 2019 om 09:58 //

  Nu Jeffrey is opgepakt heeft hij geen waarde meer voor de machtselite; sterker nog: hij kan voor hen zelfs knap lastig worden als hij zijn mond open gaat doen en nog meer vriendjes in zijn val mee gaat slepen. Kortom: ik verwacht dat hij binnen niet al te lange tijd “onder verdachte omstandigheden” uit de weg geruimd zal worden.

  Like

 2. templars2017 // juli 25, 2019 om 13:25 //

  Het is ironisch maar nu zou hij in feite moeten constant bewaakt worden ,hij heeft te veel info om nu al de pijp aan maarten te geven, hij moet eerst zijn geheimen prijsgeven en pas daarna mag hij beschikken en rekenschap gaan geven aan zijn maker.
  In ieder geval zit hij in een niet erg benijdenswaardige situatie , aan de ene kant de inmates en aan de andere kant zijn vroegere “kennissenkring ” die hem het liefst het zwijgen zouden opleggen om hun eigen te beschermen.

  Like

 3. Greengo // juli 31, 2019 om 11:20 //

  EXCLUSIVE: Crown Casino exposed. Sex trafficking, drugs, money laundering | 60 Minutes Australia 28 jul. 2019

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s