Nieuw

Resolutie: Antifa moet in de VS worden uitgeroepen tot terroristische organisatie

De "vredestichters" van Antifa.

De republikeinse senatoren Ted Cruz (Texas) en Bill Cassidy (Louisiana) hebben een resolutie ingediend volgens welke Antifa in de VS wordt uitgeroepen tot een “binnenlandse terroristische organisatie”.

“De Antifa bedreigt de vrijheid van opinievorming en meningsuiting in de VS, omdat zij van mening zijn dat de vrijheid van meningsuiting gelijkstaat aan geweld, herhaaldelijk mensen tijdens protesten en bijeenkomsten aangevallen of met geweld gedreigd hebben om de onderdrukking van oppositiepolitieke ideologieën na te streven”.

Bill Cassidy verklaarde:

“Antifa zijn terroristen, gewelddadige, gemaskerde bullebakken die ‘het fascisme bestrijden’ met het werkelijke fascisme, beschermd door het liberale privilege. De tirannen krijgen hun zin totdat iemand nee zegt. Gekozen functionarissen moeten de moed hebben, niet de lafheid, om terreur te voorkomen”.

Of de resolutie daadwerkelijk wordt uitgevoerd is onzeker. Critici stellen dat Antifa geen formele structuur heeft, maar dat haar aanhangers zich individueel organiseren. Daarom kan men niet spreken van een “organisatie”.

Eén ding is duidelijk: In de VS heeft de Antifa een negatief imago, in tegenstelling tot veel landen in de EU, waar veel linkse en groene politici zich solidair hebben getoond met de Antifa.

Bron:
Senators Introduce Resolution to Label Antifa ‘Domestic Terrorists’
Breitbart

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8480 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s