Nieuw

PVV tietenmeisje maakt onschuldige filmpjes – Joodse D66-er roept op tot Endlösung

PVV- Els. In drie weken van niks tot een vlog-twitter-bekendheid, en binnen nog een week tot onderduikster in dit door de EU-commies van D66 bezette land.

Het moet niet gekker worden in dit land waar het roepen van Allah Akbar bewijst dat je mensen niet neersteekt vanuit terroristische motieven, maar dat doet omdat je ziek bent, en de rechter dus eigenlijk zei dat islam een ziekte is.

Ik stak nog een beetje de draak met Els, omdat ik haar een beetje – nou jah, simpel – vond. Dat ik zei dat vrouwen uit de politiek zouden moeten blijven, is niet meer dan dat.

Veel argumenten bracht ze niet, maar ze liep over van enthousiasme, en dat valt wel te waarderen. En laten we voorop stellen dat dat volkomen onschuldig is. Laat die laffe hond van een Michiel Scheffer mij maar tracken …

Enthousiast stortte zich op haar vlogs, ze werd geretweet door haar PVV-helden, waar ze kort daarvoor nog mee ge-barbecued had. En aangemoedigd door deze mensen, waarvan een flink aantal persoonsbeveiliging hebben, werd Els nog enthousiaster.

En dat blijkt niet te kunnen in dit ‘onschuldige land’. Els zei niks extreems, ze verklaarde alleen enthousiast haar steun aan Geert Wilders en de PVV. Inhoudelijk, zijn wij sowieso het enige inhoudelijke blog in Nederland, en gaan wij wel een paar mijl (dat is een goed Germanisme) verder.

Els was enthousiast, PVV-voorlieden zagen er geen kwaad in, en toen kwam D66 met hun Tsjeka methoden.

De PVV heeft het jonge meisje Els roekeloos als uithangbord gebruikt en er van geprofiteerd en zou nu dus zijn verantwoording moeten nemen, en poldermilities op moeten richten.

Els werd op het schild gehesen door mensen die zich bewust zouden moeten zijn van de moorddadige intenties van de Bolsjewisten van D66 en de NPO. Hun voorgangers hebben tenslotte al eerder tientallen miljoen blanke christenen rücksichtlos over de kling gejaagd.

Hans Laroes die wel zijn eigen walvis-dochter naakt op twitter zet.

De ellende schijnt begonnen te zijn met deze tweet van de Joodse Michiel Scheffer (D66 zit er vol mee):

Een veel te lange en ingewikkelde reconstructie van wat er na die tweet volgde staat bij de Zoutmijnen, een of ander onbetekenend blog waar we niet naar linken, resultaat was dat Tieten-Els haar persoonlijke gegevens bekend werden nadat de D66-er een foto verspreidde van een Duitser die liefhebbend met zijn dochter op de foto ging.

Laat even doordringen wat hier gebeurt. Een ietwat over-enthousiaste aanhangster van de meest zionistische partij van Nederland wordt gedoxxed door een Joodse D66-er.

Wanneer zeggen we dat de zandbak-semieten hun oorlogen in hun eigen land uit moeten vechten en hier niks te zoeken hebben?

Hun onderlinge conflicten brengen onze dochters in gevaar, en dat is onacceptabel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1411 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

8 Comments on PVV tietenmeisje maakt onschuldige filmpjes – Joodse D66-er roept op tot Endlösung

 1. Republikein // juli 23, 2019 om 10:38 //

  Meisje met ballen.

  Like

 2. Antiislam // juli 23, 2019 om 10:56 //

  Een echte Hollandse meid daar hou ik van l

  Like

 3. Eigen volk eerst // juli 23, 2019 om 11:30 //

  Wat raar…. nu zijn de PVV en joden schuld aan Els haar misère?
  Dit is nu typisch Nederland geworden. Geef iedereen de schuld en het liefste de PVV en FvD.
  De politieke partijen in dit kabinet hebben een hele nare en verkeerde sfeer geschapen zodat iedereen bang is voor elkaar. De heets en verdeel methode.
  Waar is de vrijheid van meningsuiting? Els mag schrijven én zeggen wat ze wil zonder dat iedere linkse Nederlander uit zijn of haar dak gaat. VRIJHEID VAN MENINGSUITING TOCH? Wat leven wij in een absurde maatschappij. Een linkse en zeer intolerante maatschappij. Nog even en we zijn de Nederlandse DDR.

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein // juli 23, 2019 om 11:54 //

  Ze heeft ook fatsoen dus respect, niks raars, gewoon de waarheid.

  Liked by 1 persoon

 5. Voor mensen die zich afvragen wie de werkelijke macht hebben in europa.Niet de politici van de europeese landen,ook niet de corrupte ongekozen politici van de e.u. (226 e.u. politici zijn omgekocht door george soros) maar de bilderberg groep heeft de werkelijke macht in europa.

  Like

 6. joepiedepoepie // juli 23, 2019 om 16:00 //

  Politici kunnen niet tegen de waarheid. Dus worden politieke partijen die niet met de joden meelopen en mensen die de waarheid dúrven zeggen afgemaakt en stante pede weggezet als racist, fascist, antisemiet, neonazi. xenofoob, etc., etc., etc.

  Wanneer ze dan nog verder doorgaan, worden ze lichamelijk aangepakt door buitenlanders of communistische knokploegen, afgemaakt door “verslaggevers” of “journalisten”, of worden kapot geprocedeerd in de rechtbank.

  Klokkenluiders worden geduld, zo ze het maar niet over het klimaat en chemtrails of over joden, immigranten of andere cultuurparels hebben.

  Like

 7. Hitler wist wel wat hij met rechters en het soort politieke partijen als Debielen 66 aan moest. Maar misschien gaan we oude tijden herbeleven. De geschiedenis herhaald zich tenslotte.

  Like

 8. Er komt vanzelf een tegenreactie. Frontaal Naakt, het vooral moraalclaimende blogje van een schoolkrantreacteur op een roodverpolitiekte onderwijsinstelling was toch nooit een serieus te nemen medium?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s