Nieuw

“Onze burgers zijn geen proefkonijnen” – Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest stopt het 5G proefproject

Al geruime tijd waarschuwen wetenschappers voor de gevaren voor de gezondheid van de nieuwe 5G-radionorm voor mobiele telefonie. Nu heeft de Belgische hoofdstedelijke regio een 5G-proefproject stopgezet. De Brusselaars zijn geen proefkonijnen, aldus de regionale regering.

De plannen voor een proefproject voor de oprichting van een 5G-netwerk in Brussel zijn opgeschort wegens bezorgdheid over de gezondheid van de burgers. Dit werd gerapporteerd door het Vlaamse nieuwsportaal Bruzz.

In juli 2018 had de regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een akkoord bereikt met drie telecommunicatie-exploitanten, waarbij de strenge Brusselse stralingsbeschermingsnormen werden versoepeld. Volgens de regionale overheid is het echter onmogelijk om een schatting te maken van de stralingsblootstelling veroorzaakt door de antennes die nodig zijn om 5G te bedienen.

Céline Fremault, minister van de Brusselse Hoofdstedelijke regering, belast met Huisvesting, Levenskwaliteit, Leefmilieu en Energie, wordt door Bruzz geciteerd:

”Ik kan zo’n technologie niet verwelkomen als de stralingsnormen, die de burger moeten beschermen, niet gerespecteerd worden. 5G of niet”, zegt milieuminister Céline Fremault (CDH) in de krant. ”De Brusselaars zijn geen proefkonijnen, waarvan ik de gezondheid met winst kan verkopen. We kunnen niets aan het toeval overlaten.”

Het 5G-proefproject kan niet met de huidige grenswaarden worden uitgevoerd. De minister zei ook dat ze geen uitzondering wilde maken. Het Brussels Gewest hanteert bijzonder strenge stralingslimieten voor telecommunicatietoepassingen. Dit had de invoering van de 4G-norm in het verleden al bemoeilijkt.

Herhaalde waarschuwingen van wetenschappers over de gezondheidsrisico’s van 5G hebben de oprichting van deze netwerken in andere landen nog niet kunnen tegenhouden.

Bron:
5g komt er-voorlopig niet: “Brusselaars zijn geen proefkonijnen”
Bruzz

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8456 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on “Onze burgers zijn geen proefkonijnen” – Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest stopt het 5G proefproject

 1. vonpuffelen // juli 23, 2019 om 14:23 //

  Dat is dan een heel ander 5G netwerk dan wat er in Nederland uitgerold gaat worden.
  Volgens “de politici” is er geen enkel gevaar voor de volksgezondheid met het toekomstige stralingsprogramma van de globalisten.

  Liked by 1 persoon

 2. Steiner // juli 23, 2019 om 15:33 //

  Hier worden de gemeentes zelfs gedwongen. Tuig.

  Like

 3. Greengo // juli 24, 2019 om 15:30 //

  5G Street Light Damages Tree !

  EMR, EMF Electrosmog : Animals Effected (Check this out!)

  Dr Mercola and Dave Asprey Discuss the Health Effects of Microwave Radiation and EMF Exposure

  Church Cell Tower

  https://www.verminder-electrosmog.nl/
  https://petities.nl/petitions/stop-5g
  https://petities.nl/petitions/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie-nu

  Like

 4. Greengo // juli 24, 2019 om 15:52 //

  Blood Analysis after After Being Radiated by Smart Meter Exposure

  https://www.telecompowergrab.org/

  Like

 5. Greengo // juli 24, 2019 om 16:26 //

  5g Crimes against humanity

  Like

 6. Greengo // juli 24, 2019 om 16:42 //

  Everything You Need to Know About 5G

  Like

 7. Ben Boerema // juli 25, 2019 om 01:34 //

  Internationaal Tribunaal in Den Haag de 5Gkwestie en de schending van Verdrag van Neurenberg-Wie klaagt de regeringen aan? Einde mens door implantaten die met internet verbinden: een cyborgtoekomst? Orwell:1984 en Huxley: Brave New World!!!!nu in wording- het 5G wapen/controlesysteem wordt ontwikkeld( zonder gezondheidsveiligheidstesten!) B

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s