Nieuw

Noordse mannelijke God Thor gaat gespeeld worden door Natalie Portman, vrouw (84)

Het houdt maar niet op.

James Bond wordt vervangen door een negerin.

En Europeanen waren altijd al negers, en mannen vrouwen. De eerste Engelsman was een neger, de Vikingen waren negers, Robin Hood was een neger, de Kleine Zeemeermin was een neger, Jeanne D’Arc was een negerin, de Engelse koningin Margaret van Anjou was een negerin.

Het is bijna alsof ‘iemand’ in de entertainment- en media-industrie alle blanken aan het uitroeien is.

The Jewish Telegraph Agency:

Portman speelde astrofysicus Jane Foster, en werd de liefdes-interesse van Thor gespeeld door Chris Helmsworth, in de eerste twee Thor films.

Portman, die Joods en Israelisch is, zal een vrouwelijke Thor portretteren in “Thor: Love and Thunder”, gepland voor release in november 2021, meldde Deadline Hollywood van de jaarlijkse Comic-Con-conventie in San Diego.

Het wordt de 28e aflevering in het Marvel Cinematic Universe. De film en de deelname van Portman werden zaterdag aangekondigd tijdens het Comic-con-paneel van Marvel.

In een post op Instagram met een foto van haar die Thor’s hamer vasthield, schreef Portman: “Zo blij het nieuws vandaag met je te delen op # sdcc2019 dat ik terugkom naar de @ marvel # mcu als vrouwelijke Thor met legendes @taikawaititi @ tessamaethompsonand @chrishemsworth.

Elke keer weer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1379 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Noordse mannelijke God Thor gaat gespeeld worden door Natalie Portman, vrouw (84)

 1. Daniël // juli 23, 2019 om 21:16 //

  Portman is zeker géén 84…

  Like

 2. Strike // juli 23, 2019 om 21:56 //

  Ze speelde de vriendin van Thor in het eerste deel, nu zal ze zijn vrouw spelen?

  Like

 3. Piranjaha // juli 23, 2019 om 22:11 //

  Thor zelf:

  According to reports from the Comic-Con panel, the plot will find Portman’s Jane Foster becoming the Mighty Thor, as the character did in the comics. “I’ve always had hammer envy,” Portman said at the panel.

  https://www.rollingstone.com/movies/movie-news/marvel-phase-4-thor-4-eternals-blade-shang-chi-disney-861643/

  Like

 4. trebor2110 // juli 24, 2019 om 07:58 //

  nee nog lang geen 84 jaar oud .
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Natalie_Portman

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s