Nieuw

Geen interesse in homopropaganda: aanvallen op Pride-parade in Polen

Foto ter illustratie. Pride Stockholm.

De publieke homo-freakshows krijgen niet overal hetzelfde applaus als in West-Europa, waar homopropaganda tot de “Europese waarden” wordt gerekend. In Bialystok in Oost-Polen daarentegen hebben tegenstanders hun stem tastbaar laten horen.

In de stad aan de grens met Wit-Rusland wilde de zogenaamde LGBTI-gemeenschap ook van zich laten horen en had voor zaterdag de eerste lokale “Gay Pride Parade” gepland. De parade, die door velen als een provocatie werd ervaren, eindigde in een catastrofe: een grote groep hooligans viel de ongeveer 800 deelnemers van de mars aan met stenen, voetzoekers en flessen, zoals de politie meldde. De politieagenten die de optocht wilden veilig stellen, werden ook aangevallen. Video’s van mobiele telefoons schijnen ook een vechtpartij en achtervolgingen door de voetgangerszone te tonen. De politie zou een dozijn mensen gearresteerd hebben.

De homo’s zwaaiden met regenboogvlaggen en spandoeken met opschriften als “Liefde is geen zonde”. Katholieke en rechtse groepen organiseerden in totaal zo’n 40 tegendemonstraties in Bialystok.

Afwijkende en exotische seksuele minderheden worden niet graag gezien in het traditioneel katholieke land. Jaroslaw Kaczynski, voorzitter van de rechtse nationale regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS), had in april homoseksuelen beschreven als een “bedreiging” voor zijn land.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8456 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Geen interesse in homopropaganda: aanvallen op Pride-parade in Polen

 1. Steiner // juli 23, 2019 om 15:31 //

  Jammer dat de tegenstanders van die janussen hooligans worden genoemd……

  Liked by 1 persoon

 2. 1) hahha haha hoe werkt dit soort dingen nou in harde natuur?? IN Apen kolonies?? haha The Weak Males must perish and die. MOther Nature kent geen genade, alleen de sterkste mannetjes mogen de hoerige, krolse wijfjes dekken, om het sterkste nageslacht te produceren en de toekomst van de eigen soort (kaste, stam, etnische groep, volk, rasgroep) veilig te stellen.

  2) Probleem is dat homofiele mannen dus gewoon genetisch inferieur zijn en weggeselecteerd zijn vanaf hun jeugd en dus maar gaan paren met hun eigen geslacht of eenzaam en kinderloos sterven, vaak door zelfmoord, wat Moeder Natuur ook zelf veroorzaakt. De praktijk is het bewijs hiervan nu in eenzaam Nederland, 40 % is alleenstaand nu.

  3) Om het blanke ras te laten voortbestaan, ook in Polen, moeten de sterkste en potentste raszuivere blanke Arische heteromannetjes de meerderheid van alle ingezeten vruchtbare wijfjes bevruchten op natuurlijke wijze, en dit moet goed gereguleerd worden denk ik nu. Ook inferieure (gekleurde, hindoe en afro) buitenlandse wijfjes moeten verplicht worden tot natuurlijke bevruchting door tientallen inheemse, sterke, gezonde, viriele, blanke Arische heteromannetjes in heel Europa, en dit is ook biologisch gezien het allerbeste voor alle partijen op korte en lange termijn.

  4) Ik ben nu lid van COC ok, maar ik heb een dubbele en geheime agenda daar, en ben toch Pro White Aryan Race dus de LHBTIQ beweging moet ook strijden voor de overleving van het hogere, halfgoddelijke blanke ras en geen kans krijgen om bv jonge kinderen te leren om de verkeerde kant op te gaan, mits zij het van nature zelf willen. Het slechte voorbeeld geven is toch fout denk ik.

  5) Kinderen moeten kinderen blijven, te jong in aanraking komen met perversiteiten en seksuele stoornissen is fataal levenslang, en om gezonde heteroboy te worden is praktische seksuele ervaring op jonge leeftijd na de eerste zaadlozingen, met rijpe meiden toch noodzakelijk om MAN te worden later en de geslachtsdaad te kunnen volbrengen. From boy to men. Als je dit gaat verstoren en aberreren dan vernietig je de toekomst van zulke jongens en dan krijg je psycholanders als mij, vol met angsten, en suicidale problemen.

  6) Probleem is nu wel dat het Anti White Race complot maffia team nu de LHBTQI beweging en politieke lobby misbruikt om het blanke ras totaal uit te roeien en dit is dus een FOUTE ZAAK. Het is uiteraard wel goed om alle lagere, niet blanke en niet arische mannetjes, zgn biologische Untermenschen, om te bouwen of te bekeren tot niet hetero’s, omdat zij toch al een dominnate meerderheid zijn op aarde en genetisch dominant zijn tov de raszuivere blanken.

  Like

 3. vangie1206j // juli 24, 2019 om 06:23 //

  De enige die het blanke ras in stand kan houden zijn onze kinderen
  Maar die hebben daar geen trek meer in hebben andere belangen en dat is feesten en de beest uithangen hun mobieltje want zonder hun mobieltje kunnen ze niet leven en de blanke meiden laten zich vullen met zwart zaad.
  Dus mijn conclusie is dat onze nazaten bezig zijn met zelf vernietiging.
  Dit zal dan tevens het einde van de mensheid betekenen want de overgebleven zwarte bevolking kunnen alleen maar chaos veroorzaken en ze zijn nog te lui dat ze de eigen spuug inslikken vandaar dat ze dat deponeren op de blanke mens.

  Like

 4. Dagroosje // juli 24, 2019 om 09:52 //

  Dat iemand van nature of niet van dezelfde sexe houdt is éen ding, iedereen moet het voor zich zelf weten. Ik begrijp echter niet, waarom worden in de diverse, meestal in westerse landen dit soort provocatieve tentoonstelligen/optochten in die walgelijke outfitten toegestaan.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // juli 24, 2019 om 12:35 //

  Kom naar Nederland, lieve jongens.
  In mijn rijtje van 6 wonen 2 Poolse potten, zeggen geen boe of bah, hemel op aarde.
  Zijn trouwens ontzettend lelijk met dikke konten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s