Nieuw

EU-landen zijn het eens over “solidaire” immigratie

Veertien EU-landen zijn het nu eens geworden over een zogeheten “solidariteitsmechanisme” met betrekking tot immigratie uit de derde wereld. Dit verklaarde de Franse president Emmanuel Macron afgelopen maandag, schrijft Reuters.

Immigratie is inmiddels een belangrijke kwestie in de EU. Onder andere de Zweedse premier Stefan Löfven heeft opgeroepen tot een “solidaire” herverdeling van immigranten tussen de landen.

Verschillende Oost-Europese landen hebben echter geweigerd om hun landen te bevolken met mensen uit de derde wereld.

Veertien EU-landen zijn het nu echter eens geworden over een “solidariteitsmechanisme”, een voorstel van Frankrijk en Duitsland.

Volgens Reuters hebben landen als Frankrijk, Duitsland, Finland, Luxemburg, Portugal, Litouwen, Kroatië en Ierland het idee gesteund.

Macron heeft het mechanisme niet in detail beschreven, maar volgens hem zou het “snel” en “automatisch” moeten werken. Reuters noemt het een “instroommechanisme” voor immigranten naar Europa en herverdeelt zo de immigranten binnen de Unie.

Tegelijkertijd waarschuwt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini voor overeenkomsten die eenzijdig gecontroleerd worden door Duitsland en Frankrijk.

Bron:
EU countries agree to new migrant influx mechanism: Macron
Reuters

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8480 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on EU-landen zijn het eens over “solidaire” immigratie

 1. Dagroosje // juli 23, 2019 om 11:57 //

  Merkel en Macron worden door de super grootmachten ruimschoots beloond om de migratie op gang te houden en te legaliseren, maar ze willen zelf het opvangen en de daaarmee gepaarde kosten op hun rekenig nemen.

  Italie mag in hun ogen niet alleen voor de opvang zorgen en de kosten dragen, Italie mag de algehele opvangcentra en vuilisbelt worden van alle naar Europa stromende migranten.
  Terwijl Macron na zo’n bijeenkost zijn “welverdiende” beloning in ontvangst neemt klapt hij op zijn borst en zegt “kijk wat ik weer voor elkaar kreeeg” terwijl de vanuit Italie over de Franse grens gepaseerde migranten rechtstreeks en in het geheim weer terug laat zetten naar het Italiaanse grondgebied. Ze pleiten er voor om de havens van Italië te openen, maar hun eigen havens houden ze potdicht. Ze laten een duitsche schip 2 weken met migranten aan boord voor de havens van Italie bivakkeren, terwij ze er geen in eigen land van willen opnemen. Dat noem ik pas een prestatie en meten met twee maten, waar deze 2 “leiders” heel goed in zijn

  Like

 2. vangie1206j // juli 23, 2019 om 12:25 //

  En dan Nederland heeft nu al een gigantisch woni g tekort wat alleen maar erger wordt.
  Dat beloofd wat voor de toekomst en dat niet alleen voor Nederland maar voor heel Europa.
  Nederland kan nog niet eens zijn eigen gecreëerde problemen oplossen zie het boerka verbod.
  En die Macron wat een Satan is dat smerige dammer.

  Liked by 3 people

 3. vangie1206j // juli 23, 2019 om 12:26 //

  Dammer moet zijn drammer.

  Like

 4. Horatius // juli 23, 2019 om 13:38 //

  Solidariteitsmechanisme?

  Islamiseringsmechanisme lijkt mij een betere term maar daar heeft Macron geen enkele boodschap aan. Want de Islam is een verrijking van onze cultuur en de diversiteit van onze samenleving.
  Dat landen als Luxemburg, Portugal, Litouwen en Kroatië ook bereid zijn wat immigranten op te nemen heeft voor hun in de praktijk geen enkel gevolg, want daar willen die kennismigranten helemaal niet naar toe. Duitsland, Zweden en Nederland zijn de landen met de beste sociale voorzieningen en een uiterst mild strafklimaat. De autochtone bevolkingen van deze landen zijn dus de klos.

  De Artsen zonder Grenzen zijn inmiddels ook weer betrokken bij het ophalen van de bootvluchtelingen en hun schip is al op weg onder de vlag van Noorwegen om hun ‘humanitaire diensten’ aan te bieden aan de mensensmokkelaars, waar zij intussen ook een wezenlijk onderdeel van zijn geworden.
  Een criminele organisatie dus, waar een verstandig mens geen donatie meer aan zal willen verstrekken.

  Instroommechanisme kunnen we ook beter kwalificeren als een gedwongen herverdeling van de invasietroepen die zich op termijn zullen ontpoppen als in feite Bezettingstroepen en de bijbehorende Bezettingskosten rijzen al decennialang de pan uit.
  Echter geen kazernes om die creaturen te kunnen huisvesten maar geriefelijke appartementen met voldoende ruimte voor grote gezinnen en de moskee graag binnen loopafstand.
  Plus Islamitisch Onderwijs en andere culturele en religieuze voorzieningen om het de immigrant maar naar de zin te kunnen maken.

  Volgens betrouwbare statistieken is ongeveer 80 procent van die immigranten nog niet aan het werk geslagen op de arbeidsmarkt vanwege taalproblemen, discriminatie, opgelopen trauma’s, het dragen van een boerka of een witte soepjurk of een crimineel of terroristisch verleden.
  Die overige 20 procent is echter uiterst actief als drugskoerier, hulpimam, tolk bij de AIVD, rapper, fractiemedewerker bij DENK en GroenLinks, kraker en vaste medewerker bij Opsporing Verzocht.

  Op naar de 20 miljoen inwoners en er kan nog veel meer bij in het kader van het omvolkingsmechanisme.
  Daar zorgen Macron & Merkel wel voor.

  Salvini: ”Berlijn en Parijs mogen EU-migratiepolitiek niet eigenmachtig bepalen.”

  Wijze woorden, nu nog wat steun uit andere landen en daarna een grootschalige repatriëring richting Afrika en het Midden-Oosten.

  Liked by 2 people

 5. Geheel stoppen met die immigratie. Het enige wat ze doen is kaalslag plegen op de voorzieningen in Europa. Wat natuurlijk de regeringen zeer goed uit komt.

  Like

 6. @Horatius: ”Dat landen als Luxemburg, Portugal, Litouwen en Kroatië ook bereid zijn wat immigranten op te nemen heeft voor hun in de praktijk geen enkel gevolg”.

  Totdat de elite overgaan naar stap 2 of al 3 en de migranten naar die landen iedere maand een beetje bij gaan spekken (landenbonus). Iedere maand wordt er wat gestort op een pre paid kredietkaart / creditcard, als je naar een bepaald land vehuist: Litouwen, Portugal, etc.
  Of er wordt gewoon een nieuwe kredietkaart via de plaatselijke moskee of buurthuis geleverd.
  Omvolking mag best wel wat kosten voor hen. Het werken met pre paid creditkaarten hebben ze al eerder gedaan. Er zat volgens mij geen bank bij, waarbij ze die kaarten niet konden gebruiken..

  En die landen worden ruimschoots gecompenseerd voor de asieleisers die ze opnemen uit een of ander Europees fonds. En uiteraard bejubeld en onder complimentjes bedolven.

  Alleen de bevolking in die landen is de klos. En dat zullen ze heel snel merken.

  Like

 7. vangie1206j // juli 24, 2019 om 06:03 //

  Horatius@ en Krots@ Juist waarom denk je dat de belastingen zo explosief stijgen.
  Nee niet voor het klimaat vul verder zelf maar in.

  Like

 8. Horatius // juli 24, 2019 om 13:14 //

  Krots@ en vangie1206@,

  Er zullen inderdaad best wel wat migranten door deze landen worden opgenomen maar de hoofdmoot zal toch in Duitsland en Zweden terechtkomen. En ook ons land zal wederom de dans niet kunnen ontspringen want onze regering wil graag een goede verstandhouding met Duitsland handhaven vanwege economische redenen.

  Dit hele circus kost de EU op jaarbasis vele miljarden aan uitkeringen, medische verzorging en andere sociale voorzieningen en er hoeft maar weer een nieuwe financiële crisis uit te breken en de hele EU-verzorgingsstaat stort in elkaar. De vorige crisis is alweer van een tijdje geleden en dit fenomeen vindt periodiek plaats, daar hoeft men echt geen economie voor gestudeerd te hebben.

  We betalen ons intussen bont en blauw aan tal van verhoogde belastingen, sterk stijgende huren, Zorgpremies en het Eigen Risico.

  Waarom? Om al die charitas te kunnen financieren ten behoeve van de zielige vluchteling die zelf geen enkele tegenprestatie levert op de arbeidsmarkt en alleen bezig is om zoveel mogelijk kinderen te verwekken om een aantal voor de hand liggende redenen, o.a. de Kindertoeslag.
  Als op een gegeven moment de verzorgingsstaat dit niet meer kan ophoesten, dan zal het recht van de sterkste gaan gelden en breken er grootschalige rellen en plunderingen uit.

  De politie staat nu al volledig machteloos tegen migranten die vrouwen en meisjes lastig vallen in de zwembaden vanwege de privacywetgeving, dus dat gespuis gaat zich steeds machtiger voelen en onze Overheid is daar in zeer grote mate verantwoordelijk voor.

  Bij een eventuele escalatie zijn wij in principe in het nadeel want hard optreden tegen moslims en Afrikanen ligt absoluut niet in de lijn van Brussel en Straatsburg, wel is de strijd tegen het populisme een speerpunt van hun beleid.

  Kortom: bij een ongewijzigd immigratiebeleid staan ons zware tijden te wachten.

  Like

 9. ronjaspers // juli 24, 2019 om 15:49 //

  Mijn god,ik lees de reacties hier en mensen zien nog niet wat er op hun afkomt.De soldaten van allah en straks ook miljoenen barbaarse afrikanen worden binnengehaald om ons te terroriseren en af te slachten.Wordt toch eens wakker.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s