Nieuw

De Verenigde Staten maakt het eenvoudiger om illegale immigranten uit te wijzen

De Trump-regering zal nu de regels voor deportaties veranderen, zodat het gemakkelijker wordt om illegale immigranten uit te wijzen. De verandering betekent dat de uitzetwijzing kan plaatsvinden zonder dat dit door een migratierechtbank wordt onderzocht. De vereenvoudiging wordt gezien als een noodzakelijke maatregel om illegale immigratie naar de Verenigde Staten terug te dringen.

De regels zullen van toepassing zijn op alle illegalen die minder dan twee jaar in de Verenigde Staten zijn. Vroeger waren dergelijke uitwijzingen voornamelijk voorbehouden aan personen die gearresteerd werden in verband met het overschrijden van de Amerikaanse grens met Mexico.

Kevin McAleenan, van de Amerikaanse Homeland Security, beschrijft de verandering als noodzakelijk voor de “aanhoudende crisis aan de zuidelijke grens” en zal locaties in bewaringstehuizen vrijmaken om zodoende het balans in migratierechtbanken met meer dan 900.000 zaken te verminderen.

“Dit zal de nationale veiligheid versterken, het aantal illegale grensoverschrijdingen verminderen en bijdragen tot de snelle verwijdering van vreemdelingen”, aldus Kevin McAleenan, waarnemend minister van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

Organisaties die de illegalen steunen, hebben beloofd om de beslissing voor de rechtbank aan te vechten.

Bron:
Hårdare migrationsregler införs i USA
Sverigesradio

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8480 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s