Nieuw

Boris Johnson nieuwe premier van Groot-Brittannië

Omdat Theresa – sharia heeft ons allemaal zoveel opgeleverd – May in opdracht van en in innige samenwerking met de EU de Brexit verpest heeft, moest ze na twee jaar treiteren en tijdrekken eindelijk haar koffers pakken.

Eindelijk is Boris Johnson geselecteerd als de nieuwe leider van de Britse Conservatieve Partij en daarmee de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk.

Johnson won met 66,4 procent van de stemmen (92,153) tegen 33,6 procent van Hunt (46,656). 139.318 stemmen werden uitgebracht door Tory-leden met een opkomst van 87,4 procent.

Johnson heeft gezegd dat Groot-Brittannië hoe dan ook voor 31 oktober de EU verlaat, or er wel of geen deal is.

We zullen zien of hij woord houdt. Toen hij in een vorig leven als journalist in Brussel correspondent was was hij een fervent tegenstander van de EU, zijn positie is dus altijd consistent gebleven in tegenstelling tot de onbetrouwbare Theresa May die als ‘remainer’ een Brexit moest leveren. Hij zal het hele globalistische establishment tegen zich krijgen. En die zijn tot alles in staat zoals we weten.

En als hij geen Brexit voor elkaar krijgt is er een ander punt waarom het toch goed is dat Johnson nu premier is. Hij heeft zich nooit overdreven agressief uitgelaten tegenover Rusland in tegenstelling tot zijn concurrent Jeremy Hunt die het liefst gisteren al drie oorlogen begonnen zou zijn. Hunt riep vandaag nog op om een EU-Armada naar de Perzische golf te sturen om daar hoofddoekjes van zielige Iraanse vrouwtjes af te schieten.

Hunt die tot nu toe minister van Buitenlandse Zaken is zal naar verwachting aftreden onder Johnson, en dat is veiliger voor ons allemaal. Bovendien heeft Boris in het verleden ook wel eens verstandige dingen gezegd.

En als Johnson niet levert dan is het over met de conservatieve partij. Bij de laatste EU-verkiezingen werd de partij al opgepeuzeld door de Brexit-partij van Farage en als de Tories het nu wéér af laten weten dan kunnen ze het helemaal wel schudden. En Farage mag het dan bij het rechte eind hebben als het om de EU gaat, bovenstaande opmerkingen zoals Boris Johnson maakte zullen niet uit zijn mond komen. Bovendien is Farage niet per se tegen immigratie.

Farage zei vanavond in zijn talkshow dat welke deal Johnson ook mee komt het Britse parlement het waarschijnlijk niet zou steunen en dat de enige manier om de Brexit te realiseren is na nieuwe verkiezingen. En daar heeft hij een punt. Deze clownshow is nog lang niet over.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1379 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Boris Johnson nieuwe premier van Groot-Brittannië

  1. Aan de afbeelding te zien, zijn de verwachtingen voor Boris niet erg hoog gespannen. 🙃🙂

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s