Nieuw

Zwarte Cross ten onder aan diversiteit

Krijg je ervan als je een langteen rapneger uitnodigt voor je feestje.

Had het gewoon bij bier, Normaal, trekkers rijden en ‘brommers kieken’ gehouden.

NOS:

Het Zwarte Cross-festival heeft gisterenavond een bord en een spandoek weggehaald van het terrein, nadat foto’s ervan ophef op sociale media veroorzaakten en de sfeer volgens de organisatie “grimmig dreigde te worden”.

Het gaat om een bord met de woorden ‘Allah’s afbakbar’ en een zeil met de tekst: ‘Leve de kleurling! #diversiteit #wearefamily #onceyougoorange #ookveurblanken’.

Volgend jaar gewoon een bordje ‘verboden voor negers’ bij de ingang en dan heb je dit gezeik niet.

Moet kunnen reageerden anderen:

Zo te horen komt de klaagneger volgend jaar niet weer:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1409 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Zwarte Cross ten onder aan diversiteit

 1. Opgevoed door linkse media wordt je als zogenaamde rapper een softe zeveraar.

  Liked by 1 persoon

 2. Oke sevnalias of hoe je zielige naam ook mag zijn. Blijf dan lekker weg met je geleuter. Je lijkt wel een doorgesnoven arrogante kleuter! Man man waar moet dat toch heen met dit mega softe NL?

  Like

 3. sandra // juli 22, 2019 om 22:35 //

  Stinkzooi daar ik zou er nooit naar toe gaan. Ik hou gelukkig niet van muziek vooral niet van neger jank muziek. Mijn huisdieren ook niet.

  Like

 4. Jantje // juli 22, 2019 om 22:43 //

  Zo’n kind die denkt dat ie een profeet is.
  Bah!

  Like

 5. Antiislam // juli 22, 2019 om 23:34 //

  Ziet dan niemand wat hier aan de hand is ; de sfeer werdt grimmig dus er dreigt geweld dus nu worden we bang en halen het bord weg .godverde kktjes dit is toegeven aan de islamisering ze gaan door hun knietjes het strond loopt ze de broekspijpen uit voor de soldaten van Allah.
  Zelfde verhaal met het boerkaverbod woordvoerder openbaar vervoer wij gaan niet handhaven want dan zouden er problemen kunnen ontstaan en reken maar dat die gaan komen door onze islam vrienden conclusie ze zijn bang voor de islam.
  Als er iemand met een blik bier op straat of de tram in loop kan men opeens wel handhaven terwijl er dan ook problemen kunnen ontstaan wat een laf zooitje om te kotsen

  Like

 6. BlaatSchaap // juli 23, 2019 om 09:11 //

  Vergeet nooit dat Zwarte Cross een paar jaar geleden allochtonen gratis toegang gaf, terwijl blanke boeren de volle mep moesten betalen.
  https://duckduckgo.com/?q=zwarte+cross+allochtonen+gratis

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s