Nieuw

Professor Bogusław Wolniewicz reacts to ‘multicultural Europe’ speech by Barbara Lerner Spectre

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1409 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Professor Bogusław Wolniewicz reacts to ‘multicultural Europe’ speech by Barbara Lerner Spectre

  1. themis // juli 22, 2019 om 19:36 //

    Die vrouw belichaamt voor mij alles wat slecht is aan joden: het immorele, gewetenloze gebruik maken van niet-joden voor het joodse eigenbelang, gewoon, omdat zij denkt dat dat kan. Ze ziet eruit als een triomfantelijke kraai. Totaal ontbreken van een moreel kompas, dat is vervangen door een kas-register. Dit is een levensgevaarlijke vrouw. En zelf heeft ze geen flauw idee: zo hoort het toch? staat in de Torah. Ik zie geen verschil tussen haar en die andere gehersenspoelde sekte, de moslims: die worden ook al moreel en spritueel verneukt op het moment van de conceptie en het komt daarna nooit meer goed, het zit er gewoon niet in. Kapot, busted, alleen maar slepen en slopen

    Like

  2. Greengo // juli 27, 2019 om 18:27 //

    What The Elite Do NOT Want You To Know – 22 jul. 2019

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s