Nieuw

NUjij! doet een vrijheid van meninkje

(h/t Den)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.195 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8481 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on NUjij! doet een vrijheid van meninkje

 1. Ik heb al vaker direct naar dat linkse zooitje gereageerd. Ook aan gegeven als er weer zo een marketeer van Sanoma belde dat ik niets meer van die linkse zooi wilde hebben en alle abonnementen ging op zeggen. Nieuwsitems die te lastig voor ze zijn hebben geen reactie mogelijkheid. Alleen op simpele dingen mag je reageren zoals het is weer carnaval of een sportprestatie. Voor de rest zijn ze te stom om na te denken.

  Like

 2. Greengo // juli 22, 2019 om 15:26 //

  Hoort NU.nl niet ook thuis in het rijtje van Soros’s “Project Syndicaat” ?!!!

  https://fenixx.org/2019/07/22/achtergrond-van-de-plotselinge-groei-van-de-groenen-soros-kurz-en-co/

  Niet te geloven hoe de berichten in één enkel beeldfragment elkaar zó kunnen en klaarblijkelijk mogen tegenspreken.. Met een ban leerde ik daar al snel dat tegengeluid niet welkom is en de mond wordt gesnoerd. Gelukkigerwijze was er destijds een reageerder die de link naar Fenixx had kunnen neerplempen en dat was en is mijn reddingsboei in deze wilde zee.

  Nederlands Fascisme Anno 2015.
  Oh nee, Communisme? Nee, Cultureel Marxisme.
  WTF !!!!!! What ever. Het is KWAAD, welke naam het ook draagt.

  ‘Eerlijkheid duurt het langst.’

  https://petities.nl/petitions/stop-5g

  https://www.telecompowergrab.org/

  https://www.telecompowergrab.org/science.html

  Like

 3. onderzoekers hebben gewezen op risico’s voor de gezondheid door 5G; dus moet NU.nl discussies toelaten en niet censureren

  Like

 4. Greengo // juli 22, 2019 om 15:55 //

  Precies.

  Om die reden vind ik dat het ONnodig is om door vriendjes van de Nederlandse overheid onderzoek te laten verrichten naar de (negatieve) effecten van 5G.

  Men kan wel ONafhankelijk onderzoek laten verrichten naar de onderzoeken die de negatieve effecten van 5G aantonen. Dat is een hele stapel aan (wetenschappelijke) dossiers en hoorzittingen en daarmee is men wel even zoet.

  In de tussentijd zou het 5G-Programma stilgelegd moeten worden en niet alsnog worden uitgerold, zoals wel vaker gebeurd. Opnieuw zijn het ‘de grote jongens’ die het spel spelen tevens het controle’systeem’ in handen hebben. De afdeling Telecommunicatie – Militair Industrial Complex. Geen minister die dat aandurft !

  Overigens zijn op dit moment twee ministeries binnen de overheid bezig met ‘5G’, de een is bezig ‘onderzoek te laten verrichten’ naar ‘eventuele negatieve effecten’ en het andere is bezig om 5G-contracten uit te geven. Zo doet men dat.

  Poppetjesschorem eerste klas.
  Ik had altijd al een pesthekel aan ‘de polonaise’,
  maar die 5G die zie ik ECHT NIET ZITTEN !!!

  Like

 5. Greengo // juli 22, 2019 om 21:36 //

  ‘Fox News senior judicial analyst Judge Andrew Napolitano on the lawsuits against Johnson & Johnson over allegations talc in the company’s baby powder contained cancer-causing asbestos and reports employers are monitoring more worker data on company-owned mobile devices.’

  ohnson & Johnson facing more than 14K legal claims

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s