Nieuw

Joodse machtsbaas: “Verbod op koosjervlees import is een “schending van de mensenrechten”

Ervin Kohn aan de rechterkant, directeur van "Het Mozaïek Religie Verbond" en vicevoorzitter van de organisatie "Antiracisme Centrum".

De Jood Ervin Kohn bekritiseert in het openbaar een nieuw voorstel voor een verbod op geïmporteerd vlees dat zonder bedwelming wordt geslacht, de zogenaamde koosjere slachting.

De dierenrechtenorganisatie Dyrebeskyttelse [Dierenbescherming] in Noorwegen heeft onlangs een voorstel ingediend om de invoer van vlees dat zonder bedwelming is geslacht te verbieden. Een dergelijk verbod zou een einde maken aan alle import van zowel halal als koosjer vlees, dat wil zeggen vlees dat volgens islamitische en joodse rituelen wordt geslacht. Deze omvatten onder andere dat men geen bedwelming mag gebruiken, wat de reden is dat de methoden door velen bekritiseerd wordt omdat het te pijnlijk voor de dieren zou zijn.

Nadat de Noorse dierenrechtenorganisatie met zijn voorstel naar buiten kwam, publiceerde de jood Ervin Kohn, directeur van “Het Mozaïek Religie Verbond” en vicevoorzitter van de organisatie “Antiracisme Centrum” een artikel in de krant Vårt Land en noemde het wetsvoorstel een “schending van de mensenrechten”.

– De slachtwet is puur antisemitisme. Als Noorwegen de invoer van koosjer vlees verbiedt, is dat een schending van de mensenrechten, zegt Kohn tegen Vårt Land.

Kohn eist verder dat Joden en moslims een speciale behandeling door de Noorse autoriteiten zouden moeten krijgen.

– Zijn ze van plan om een speciaal etiket voor jachtvlees te creëren? De Noorse autoriteiten zouden een soortgelijke, culturele uitzondering moeten maken voor Joden en moslims, zegt Kohn.

Bron:
Vil ha jødisk unntak i slakteloven
Vårt Land

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8481 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Joodse machtsbaas: “Verbod op koosjervlees import is een “schending van de mensenrechten”

 1. Alphons Mantel // juli 22, 2019 om 13:58 //

  je kunt ook gewoon de Thora niet lezen

  Like

 2. vonpuffelen // juli 22, 2019 om 14:38 //

  Een verbod op halal, kosjer en bankieren met rente.
  Iedereen die het er niet mee eens is kan opzouten.
  Let eens op hoe je land erop vooruit zal gaan.

  Like

 3. Greengo // juli 22, 2019 om 15:04 //

  Ik zou graag kippen hebben. Voor de eieren en zo nu en dan voor het vlees. Ik zou die kippen zonder verdoving slachten op de meest snelle wijze en zonder al teveel stress voor de kip die ik heb gezien in de Filipijnen. In America willen ze die kippen wel onderste boven in metalen bekers hangen om de strot door te snijden. Dat vind ik dan persoonlijk geen mooie manier van doden. Ik bedoel als we het over ‘humaan’ en/of ‘diervriendelijk’ hebben. En ja, ja, ja, of neen, ik ben geen vegetariër ….. het niet doden van dieren is een aparte discussie.

  Sinds ik weet dat wij allen via het betalen van belasting mee betalen aan o.a. Nederlandse projecten om groeperingen als ISIS, Al Qaida en de Witte Helmen financieel en materieel te ondersteunen ten behoeve van Jihad ( zoals mohammedaanse verovering en genocide), heb ik mijn besluit om niet meer bij de halalwinkel te winkelen, vanwege de zikat ten behoeve van o.a. bovenstaande Jihad, overboord gegooid en kan ik concluderen dat onverdoofde, niet vergiftigde kip zo’n tien keer beter smaakt dan die uit de schappen met ‘verdoofd vlees’.

  Kip zonder chemicaliën smaakt eenvoudigweg beter en daarmee trek ik weer een paar stuivers weg bij de farmaceutische industrie.

  Ik zal de stenen alvast klaarleggen voor degenen die mij hierom nu graag zouden stenigen.
  🙂

  Like

 4. Greengo // juli 22, 2019 om 15:04

  Zolang die doodsteniging dan maar onder toediening van bedwelming plaatsvindt.
  Anders is het zo inhumaan.

  Liked by 1 persoon

 5. Greengo // juli 22, 2019 om 15:30 //

  @Rommel, tof, love you ! 😉

  Like

 6. Dagroosje // juli 23, 2019 om 10:48 //

  Ik zou zeggen, rot op met je mensenrechten. Wie bekommert zich eigenlijk om de rechten van de dieren en het dierenleed die dit soort waardeloze mensen met hun egoisme veroorzaken. Rot toch op!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s