Nieuw

Jodin Marianne Williamson leidt een ‘gebed’ om blanken excuses aan te laten bieden aan zwarten

Marianne Williamson is presidents-kandidate voor de Democraten voor 2020 en één van haar speerpunten is herstelbetalingen voor de slavernij. Door blanken vanzelfsprekend, het Joodse aandeel in de slavenhandel wordt niet genoemd. Daar wil ze maar liefst 200 tot 500 miljard voor uittrekken:

Tepid solutions are not enough for the times in which we live; we need huge, strategized acts of righteousness, now. Just as Germany has paid $89 Billion in reparations to Jewish organizations since WW2, the United States should pay reparations for slavery. A debt unpaid is still a debt unpaid, even if it’s 150 years later. The legacy of that injustice lives on, with racist policies infused into our systems even to this day. From employment and housing discrimination, to equal access to quality education in underserved communities, to police brutality/prejudice, to lack of fair lending practices, to lack of access to quality healthcare, to insecure voting rights, America has not yet completed the task of healing our racial divide.

For that reason, I propose a $200 billion – $500 billion plan of reparations for slavery, the money to be disbursed over a period of twenty years.  An esteemed council of African-American leaders would determine the educational and economic projects to which the money would be given.

Volgens Wikipedia was haar vader een immigratieadvocaat, het zal eens niet, en is ze opgegroeid binnen de traditie van het conservatief jodendom.

Een aantal Nederlandse CivNats, mensen die denken dat een neger ook een Nederlander wordt als je hem een paspoort cadeau doet, weten niet hoe snel ze iemand met een kleurtje  moeten retweeten als die iets zegt, of doet, of tweet dat enigszins redelijk lijkt.

De mensen achter dit ‘UP! Network’ zijn Hindoestanen meen ik en die zullen we wel aan Suriname te danken hebben. En die horen dan ook daar thuis of in Azië, maar zeker niet hier.

Het filmpje is geen grap, of sektarische gekte, of persiflage, het is bloedserieuze tactiek.

Elke. Keer. Weer.

Every. Single. Time.

Doen Joden zich voor als blanken, om dan hun ‘fellow whites‘ te vertellen dat ze schuldig zijn, aan slavernij en kolonialisme, en hun grenzen open moeten zetten waarna ze hun land verliezen en kunnen sterven.

En dat is precies wat Marianne Williamson hier doet. Je voordoen als iemand anders en dan vanuit die positie mensen die denken dat ze van jouw zelfde groep zijn praatjes op de mouw spelden die schadelijk zijn voor die groep, is op zijn minst niet zo netjes. Een Jodin die staat te ‘preken’ in een kerk …

Deze mensen shape-shiften met hetzelfde gemak waarmee een kameleon van kleur wisselt. Zo nam haar vader Sam Vishnevetsky de naam Williamson aan.

Als onderstaande fanatieke anti-anti-semieten geweten dat hadden dat mevrouw Williamson joods is, hadden ze twee keer nagedacht om dit te retweeten.

Het hele filmpje staat hieronder en het fragment begint rond 11:00.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

14 Comments on Jodin Marianne Williamson leidt een ‘gebed’ om blanken excuses aan te laten bieden aan zwarten

 1. Wat een waanzin. Totaal van het pad. Maar piranha? Wat heb je tegen de jongens van Up Network? Dat zijn helden, patriotten die strijden tegen de verstikkende policor sekte in Nederland. En die wil jij hier weg hebben omdat ze een kleurtje hebben? Serieus? Wees blij met zulke goed geïntegreerde, intelligente mensen!

  Like

 2. Wij hebben Sylvana Simons… Blanken-haatster…Deze mevrouw is Joods? Als zij de geschiedenis van de slavenhandel van ‘zwarte’ mensen goed kende, zou zij weten, dat er destijds ook Joodse slavenhandelaren waren…!!! Stop met dit ‘slachtofferrol’ – gedoe. Get a life!

  Like

 3. Ik bied mijn excuses aan voor alle miljarden betaalde ontwikkelingshulp aan afrika
  Sorry sorry sorry, terugstorten kan op bankrekeningnummer 555666999.nl abna

  Liked by 1 persoon

 4. Nevernooit.

  Like

 5. Ze is ook geinterviewt door dave rubin in the rubin report. Als zij president wordt wordt ik het ook.
  Zeer dubieuze dame

  Like

 6. @Klaas

  Integratie = blanke genocide

  Like

 7. Greengo // juli 22, 2019 om 09:54 //

  Zo te zien is het fragment er een van drie jaren geleden.

  marianne williamson our deepest fear

  https://www.youtube.com/results?search_query=marianne+williamson+our+deepest+fear

  En heeft ze haar gedicht al flink weten te verspreiden.

  Deze op haar eigen kanaal met 56k volgers.

  Like

 8. Greengo // juli 22, 2019 om 10:12 //

  Praatje met Ophra waarin ze vertelt dat haar gedicht geïnspireerd is op de Course of Miracles.
  Nou zeg, dat boekwerk heb ik in mijn privé bibliotheek staan. Ben er aan begonnen, maar heb het niet kunnen opbrengen ….

  The founder of NEW AGE overigens is Helena Petrovna Blavatsky, geboren als Jelena Petrovna von Hahn-Rottenstern was een occultist, medium en auteur van Duits-Russische aristocratische afkomst. Zij schreef honderden artikelen en een aantal boeken, waarvan Isis Ontsluierd en De Geheime Leer de bekendste zijn.

  DE GEHEIME LEER – DE SYNTHESE VAN WETENSCHAP, RELIGIE EN FILOSOFIE
  DOOR H.P. BLAVATSKY (PDF’s op ut net).

  Like

 9. Greengo // juli 22, 2019 om 10:19 //

  https://www.britannica.com/topic/New-Age-movement

  Zoals ik ooit eerder eens stelde: De New Age Beweging in Europa heeft vele mensen van het padje gebracht. Onvoorwaardelijke Liefde, en zo.

  Ben er geweest, heb het gezien en ‘ervaren’ en ben met mijn voeten weer terug op de aarde geland.

  Onderzoek alles en bewaar het goede.

  An Every Day Learning Student.

  Like

 10. themis // juli 22, 2019 om 14:11 //

  @Rinske: de MEESTE slavenhandelaren en -bezitters waren joden. De Joden reisden al achter de romeinse legioenen aan (ook toen al lieten ze de blanken het vuile werk opknappen en oorlogen voeren) om de blanke vrouwen van de overwonnen stammen uit Gallie en Germania op te kopen. Sinds mensenheugenis hebben ze slavenraids laten uitvoeren op de mooie blonde vrouwen uit Midden- en Oost-Europa, de slavische vrouwen, vandaar de naam “slaven”. Nog steeds is Tel Aviv een hub in de blanke slavinnen-handel tussen Oost europa en Arabie. Er zitten tienduizenden blanke vrouwen opgesloten in Israel, om misbruikt en verhandeld te worden. En ik ga over mn nek als ik joodse oplichter Williamson zie smoezen met Oprah, die graag de oren likte van Harvey Weinstein, aan wie ze blanke meisjes leverde. Ik hoop dat na Epstein, ook Oprah van haar gouden voetstuk wordt getrokken.

  Liked by 1 persoon

 11. Greengo // juli 22, 2019 om 21:46 //

  Russia Remembers Brutal Communist Murder of Royal Romanov Family With Holy Cross March!

  Like

 12. @Henk. Dat hoeft niet. Als er maar niet teveel immigranten worden toegelaten en de niet geïntegreerde lui het land worden uitgezet. Bovendien, halfbloedjes zijn ook mensen en kunnen ook heel mooi zijn. Ik zou het jammer vinden als het blanke ras, voor zover een ras bestaat, verloren zou gaan. Net als ieder ander ras. Maar die sneer naar Up Network begrijp ik niet. Amsterdam Post onder Jaap Mollema was anders….strijdend tegen kwade ideologieën, niet tegen andere rassen.

  Like

 13. Piranjaha // juli 23, 2019 om 04:45 //

  @klaas

  Ik heb niks tegen die mensen van Up-Netwerk.

  Ze laten me volledig koud.

  Dat betekent niet dat ik ze haat of de pest aan ze heb, niks van dat.

  Ik ben alleen van mening dat ze in het verkeerde land resideren. In Suriname en India is veel meer ruimte, en is veel meer werk voor ze te verrichten.

  Ik kan me geen enkele reden bedenken dat we ze hier toegang verleend hebben.

  Derhalve vind ik dat ze moeten verhuizen.

  Like

 14. @klaas

  Dit is dan ook geen boomer-nationalisme website

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s