Nieuw

Duitse politie heeft een islamitische terroristische aanval afgewend

Foto ter illustratie. Bron: Facebook

De Duitse politie heeft aangekondigd dat het afgelopen week een islamitische terreurdaad heeft afgewend. Zes moslims tussen de 20 en 42 jaar zijn voor de geplande misdaad gearresteerd.

Op donderdag namen ongeveer 200 politieagenten deel aan de acties tegen verschillende adressen in Keulen en Düren, zo meldt de Deutsche Welle. Alle arrestanten zouden Duitse burgers zijn.

Onder de verdachten is een 30-jarige die wordt beschreven als een prominent lid van salafistische en jihadistische groeperingen in de hoofdstad Berlijn. Hij zou onder politietoezicht hebben gestaan sinds hij zich eerder probeerde aan te sluiten bij de terroristische organisatie IS in het Midden-Oosten.

– We hadden geheime informatie ontvangen dat er binnenkort een aanslag zou kunnen plaatsvinden, zegt politieman Klaus-Stephen Becker.

Bron:
German police raid suspected Islamists’ homes
Deutsche Welle

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitse politie heeft een islamitische terroristische aanval afgewend

  1. met dank aan Merkel en haar welkomstcultuur

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s