Nieuw

“Creepy Joe” Bidden opnieuw in zwaar weer – zoent meisje vol op haar mond

In de sociale media raast er opnieuw kritiek op Joe Biden sinds hij zijn kleindochter Finnegan Biden, 19, tijdens een campagnebijeenkomst in Las Vegas op de mond heeft gekust.

Biden wordt al lange tijd beschuldigd van intimiderend gedrag tegen meisjes en vrouwen, waardoor hij de minder vleiende bijnaam “Creepy Joe” heeft gekregen. Zijn laakbaar gedrag is in verschillende filmpjes zichtbaar.

– Ze stemde ermee in om mee te werken aan de campagne deze zomer, en ze heeft gewerkt, vertelt hij het publiek in Las Vegas.

Vervolgens kust Joe Biden de jonge vrouw op haar mond. Hoewel beide gerelateerd zijn, vinden velen in de sociale media het gebeuren walgelijk.

De clip is op onder andere Twitter viraal gegaan.

“Ik denk niet dat het passend is voor een volwassen man om een jonge dame op de mond te kussen”, schrijft een vrouw in het reactieveld op Facebook.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8480 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on “Creepy Joe” Bidden opnieuw in zwaar weer – zoent meisje vol op haar mond

  1. trebor2110 // juli 22, 2019 om 21:47 //

    Dat Bidden een viezerd is we ten we maar dit is een klein kusje met z,n kleindochter .

    Like

  2. vonpuffelen // juli 23, 2019 om 15:54 //

    Bij wie voelt de jongedame zich het meest op haar gemak?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s