Nieuw

Blanke schuldgevoelens – onze grootste bedreiging

Ondanks de talrijke recente terroristische aanslagen in Europa staan de grenzen van onze landen nog steeds open terwijl de zogenaamde immigratiecritici zich niet durven uit te spreken. Jesse Torniainen schrijft in dit artikel over “anti-immigratie”-politici die zich schamen voor hun eigen mening en het belang van openheid en eerlijkheid over de eigen politieke opvattingen.

Auteur: Jesse Torniainen

De huidige debatcultuur wordt zo sterk beheerst door anti-nationalistische krachten dat zelfs actieve en “radicale” nationalisten politiek correcte standpunten innemen in hun publieke verklaringen, ook al zijn hun ware opvattingen in werkelijkheid radicaler. Wat zorgt ervoor dat mensen zich zo gedragen?

In maart 2016 schreef de Finse website Vastarinta over de druk waaraan nationalisten worden blootgesteld door het gebruik van bepaalde minachtende termen:

De meest gebruikelijke manier om te proberen een nationalist in een debat terug te te laten krabbelen is door hem een racist te noemen.

Vorig jaar publiceerde de pseudo-nationalistische PS-Nuoret [N.v.d.r.: de jongerenorganisatie van de Ware Finnen, nu de Finnenpartij genoemd] een gigantisch artikel om overtuigend te bewijzen dat ze geen racisten waren. Andere politici of publieke figuren beginnen ook vaak hun standpunt uit te leggen met de verklaring dat het een kwestie is van kritiek op immigratie, niet van racisme.

In de zomer van 2015 zagen we in Finland misschien wel een van de meest vermakelijke reeksen gebeurtenissen die rond het concept “racisme” is opgebouwd, toen de oprichter van Hommaforum Matias Turkkila [N.v.d.r.: een Fins internet forum], Matias Turkkila, deelnam aan een gratis pro-multiculturaliteitsconcert met de naam “Meillä on unelma” [N.v.d.r.: “We hebben een droom”] waarbij hij zijn partijgenoot Olli Immonen aanviel, die tegen het multiculturalisme is. Turkkila’s doel was om de wereld en de multiculturalisten te bewijzen dat hij in geen geval een racist was.

Natuurlijk is het verontschuldigende gedrag van de Finnenpartij niet nieuw. Ze spelen al jaren het spel van hun tegenstanders, met als doel de partij steeds meer terrein te laten prijsgeven. De leden van de partij overtuigen zichzelf ervan dat dit de manier is om hun populariteit bij de mensen te vergroten, zodat ze echte invloedsposities kunnen bereiken. Maar het doel van dit artikel is niet om de regeringsambities van de Finnen te verdedigen…

Het probleem is de meerderheid van degenen die in het verleden of nu terugdeinzen voor hun overtuigingen en sterkere standpunten hebben dan ze in het openbaar durven te uiten. In privégesprekken zullen zij deze radicalere opvattingen eerder naar voren brengen dan in het openbaar. Ik ben een aantal keren aanwezig geweest toen mensen zeiden dat ze de ideologie van nationalistische bewegingen steunden, om er vervolgens aan toe te voegen: “Maar dat kun je niet hardop zeggen”.

Maar waarom handelen ze op deze manier? Het antwoord is politieke correctheid, de angst om een ​​’racist’ en een ‘nazi’ te worden genoemd, evenals het plaatsen van hun politieke carrière voor hun ideologie en zich schamen om openlijk op te komen voor hun ware overtuigingen.

Dansen op de politiek correcte toon is politieke kanker, omdat het geschreven is door de machthebbers, de anti-blanken media en andere veelgeprezen anti-blanken opiniemakers. Hoe kan een nationalist zich neerleggen bij zo’n truc, een truc die wordt geleid door individuen die een hekel hebben aan iedereen die hun globalistische wereldbeeld niet deelt?

Het gaat zo ver dat zij bereid zijn om mensen en organisaties die het Noordse volk verdedigen te verloochenen, alleen maar om hun politieke tegenstanders te behagen. Ze verloochenen zelfs hun eigen partijgenoten, zoals blijkt uit de eerder genoemde zaak met Turkkila. Het moet inmiddels duidelijk zijn dat degenen die de politiek correcte agenda bepalen nooit tevreden zullen zijn, hoezeer u zich ook distantieert en uw jas omdraait, wat zo’n hielenlikkerij nog vreemder maakt. Wat bereik je door je politieke tegenstanders te plezieren?

Natuurlijk is het mogelijk om via politieke correctheid een winstgevende politieke carrière te realiseren, zoals de Finnenpartij nu ook hebben gedaan. Veel van de huidige parlementsleden hebben zich hoogstwaarschijnlijk met eervolle bedoelingen bij de partij aangesloten, met als doel een anti-immigratiebeleid te voeren, maar hun ambtsperiode heeft laten zien dat dit nobele sentiment ver naar de achtergrond is gedrongen toen ze eenmaal aan de macht kwamen.

In plaats daarvan hebben veel van deze mensen een goede carrière en een aanzienlijk salaris gekregen, zoals Jussi Halla-Aho, die veel stemmen heeft vergaard van de anti-immigratie kiezers. Hij is naar het Europees Parlement gegaan, maar heeft niets van waarde bereikt, althans niet voor de Finnen. Dit is slechts een van de vele voorbeelden die illustreren hoe een carrière belangrijker is dan de redenen die iemand oorspronkelijk ertoe hebben aangezet om in de politiek te stappen. Geld regeert.

Mensen als “racisten” of “nazi’s” brandmerken is een manier om ze het zwijgen op te leggen, van het basisniveau tot in de gangen van de macht. In beschrijf deze stigmatisering op de volgende manier:

De mantra “Ik ben niet racistisch, maar….” is bijna een grap geworden, zelfs in privégesprekken. Nationalisten bevinden zich vaak in situaties waarin een politiek ongeïnformeerde kennis zich afvraagt: “Ben je racistisch? Nog waarschijnlijker is dat de vraag wordt gesteld door een multiculturalist die wil dat de nationalist zich belachelijk maakt door zichzelf te beginnen uit te leggen.

Als je je in zo’n situatie terechtkomt, moet je absoluut niet beginnen met te zeggen: “Natuurlijk ben ik niet racistisch, want….”. Als je begint te spartelen en uit te leggen, heb je jezelf in het gesprek al in de verdediging gezet en laat je de tegenstander de koers van het debat bepalen. De kern van racismehysterie is gebaseerd op het monddood maken of vernederen van nationalisten, maar ook op het afleiden van het debat van onderwerpen als allochtone criminaliteit en de raciale omvolking in Europa. Helaas lijkt deze tactiek maar al te vaak te werken, bijvoorbeeld in het geval van de publieke houding van de immigratiecritici en de Finnenpartij. (Terzijde zij opgemerkt dat het de joodse homoseksuele activist Magnus Hirschfeld en de beruchte joodse communist Leon Trotsky [Lev Bronstein] waren die verantwoordelijk waren voor het munten van het concept racisme.)

Als iemand vraagt: “Ben je racistisch?”, is het belangrijk om de tegenvraag te stellen: “Wat bedoel je met racisme?” Vaak kunnen multiculturalisten niet eens hun eigen termen definiëren, maar in het geval zij erin slagen om dat te doen, heb je een duidelijk uitgangspunt om je antwoord op te baseren. Dezelfde logica geldt voor alle andere dubbelzinnige concepten en beschuldigingen die tegen nationalisten worden geuit. Vraag de multiculturalist om deze vage termen te definiëren. Of, als het hele onderwerp van racisme irrelevant lijkt, kun je de vraag omzeilen door te zeggen: “Het stoort me niet om racistisch te worden genoemd”.

Als iemand je als racist bestempelt, toont dit alleen maar aan dat de persoon die dit doet geen idee heeft waar hij/zij het over heeft. Stel iedereen die dergelijke termen gebruikt in vraag, of nog beter: maak je niet druk om wat je tegenstanders van je vinden, want ze zullen je waarschijnlijk te alle tijden niet aardig vinden.

Zoals ik al eerder heb gezegd, ben ik meerdere keren aanwezig geweest dat iemand zei dat hij de ideologie en activiteiten van de nationalistische bewegingen steunt, maar dat hij “dat niet hardop kan zeggen”, meestal gevolgd door een vriendelijke knipoog. Waarom zouden ze dat niet hardop kunnen zeggen? Waarom zou iemand aannemen dat als iemand een beleid voert door te liegen, of dat nu aan de basis is of hoger, dat er een einde komt aan het liegen als hij of zij aan de macht komt, wanneer hij of zij dan eerlijk begint te zijn?

Als je echt in iets gelooft over een bepaald onderwerp, dan is mijn aanbeveling om daar vanaf het begin eerlijk over te zijn. Al het andere is alleen maar om naar de pijpen van je tegenstanders te dansen en dat leidt nergens toe. Het zegt ook iets over eerlijkheid, dat van alle gebeurtenissen die op de Finse Onafhankelijkheidsdag werden georganiseerd, die van de nationalistische verzetsbeweging de grootste was. Het zou interessant zijn om te weten hoe dit mogelijk is, aangezien de organisatie niet het cultureel-marxistische spel meespeelt, maar altijd eerlijk is over haar activiteiten en ideologie.

De waarheid is een kracht die mensen naar zich toe trekt. Verstoppen achter dubbelzinnige verklaringen vergroot alleen maar de omvang van de verwarde massa’s.

– Jesse Torniainen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8481 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Blanke schuldgevoelens – onze grootste bedreiging

 1. Eigen volk eerst // juli 22, 2019 om 13:27 //

  Ik voel me ABSOLUUT NIET schuldig over de geschiedenis waar ik geen deel aan nam.
  Van de geschiedenis moet men leren niet meer niet minder.
  Betalen en verontschuldigen hiervoor is absurd.

  Like

 2. ministers kiezen voor immigratie, maar waarom doen ze dat?

  Like

 3. joepiedepoepie // juli 22, 2019 om 13:54 //

  @Alfons.
  Moet van ene meneer Rothschild.
  (Nep)Joden moeten het enige overgebleven blanke ras blijven, zodat zij hun superioriteit vanuit Groot-Israhel aan kunnen tonen.

  Het zijn psychopatische satanisten van de grootste orde!

  Liked by 1 persoon

 4. vonpuffelen // juli 22, 2019 om 14:22 //

  The Lifeline Expedition, nog meer idioten.
  http://tomatobubble.com/id462.html

  Like

 5. Eigen volk eerst // juli 22, 2019 om 15:47 //

  @Joepiedepoepie. Volgens mij heb je het toch fout. De wereld moet 1 grote moslimwereld worden en dan geef jij de joden de schuld?
  Je weet toch dat moslims joden haten toch? Waar zijn de joden schuld aan dan? Hebben ze ooit een moordaanslag gepleegd? Ben je beneveld door jodenhaat?

  Like

 6. Tja en dan te bedenken dat de opgelegde schuldgevoelens die gebaseerd zijn op het marginale Nederlandse slavernij verleden in vergelijking met de Arabische slavenhalers, verwaarloos klein zijn, want het was een heel ander tijdsgewricht destijds, het is een van de vele controlemechanismes die onze overijverige top ambtenaren in elkaar flansen. Enfin de Duitsers worden ook lekker onder controle gehouden met de holocaust, het ergste wat een autochtone Duitser kan overkomen is Nazi genoemd te worden.

  Like

 7. Greengo // juli 22, 2019 om 16:13 //

  @Eigen volk eerst // juli 22, 2019 om 15:47 //

  Gisteren kwam deze voorbij … Misschien kun je e.e.a. even checken inclusief de reacties en aanbevelingen. 😉

  https://fenixx.org/2019/07/21/google-verbiedt-vrijheid-van-meningsuiting-app-hate-speech/

  Like

 8. Greengo // juli 22, 2019 om 16:21 //

  @Eigen volk eerst

  N.B. Er zijn in de loop van de tijd mensen weggegaan van Fenixx omdat ze de waarheid niet konden verdragen. Velen van ons is, al in onze kindertijd, het zand in de ogen gestrooid.
  Dat de waarheid het licht ziet of begint te zien, is dankzij die mensen die ‘tot het naadje gaan’.

  En mijn grootste respect hebben.

  Ik hoop oprecht dat jij de waarheid aankunt.

  Like

 9. @Eigen volk eerst // juli 22, 2019 om 15:47

  “Waar zijn de joden schuld aan dan? Hebben ze ooit een moordaanslag gepleegd?”

  Nou vooruit dan. Omdat je het zo vriendelijk vraagt.
  De “Lavon Affair”

  Op 31 januari 1955 werden de twee in Egypte geboren Egyptische Joden Moshe Marzouk en Shmuel Azar geëxecuteerd, nadat ze ter dood veroordeeld waren voor betrokkenheid bij verschillende terroristische aanslagen op Amerikaanse en Britse instellingen in Caïro. Dit was de juridische nasleep van wat bekend zou staan als de “Lavon Affair”…

  Als je durft:
  https://fenixx.org/2019/07/19/lavon-affair/

  Like

 10. Bij sommigen hebben de Joden een bijna bovenmenselijke goddelijke status. Het zal waarschijnlijk inderdaad het resultaat van kindsbeen af de zionistische hersenspoeling zijn.
  Het is een kwestie van een knop, die moet enkel even om. Resetten.

  Like

 11. @Greengo // juli 22, 2019 om 16:21

  “Er zijn in de loop van de tijd mensen weggegaan van Fenixx omdat ze de waarheid niet konden verdragen.”

  Moah, misschien reageren ze niet meer, maar lezen doen ze nog steeds.
  Net zoals veel andere nieuwe lezers. Sinds we ons beleid hebben aangepast om alles en iedereen op de korrel te nemen, is het aantal unieke bezoekers en views op onze site gestaag gestegen. Op dit moment zijn we niet ver weg om reeds het record van verleden jaar te breken.

  Like

 12. Greengo // juli 22, 2019 om 18:12 //

  @Rommel,

  Fenixx had altijd al een ruim bezoekersaantal, maar meer is, in deze, altijd beter. Dus dat is heel positief. Meer en meer mensen zien klaarblijkelijk in dat er ‘dingen niet kloppen’ en gaan op zoek naar die mediaplatforms waar men niet gebonden is aan hetgeen de reguliere, opgekochte media voorschrijft en/of censureert en waar men betere aansluiting vindt alsook om eigen onderzoek te doen. Daarbij kunnen wij allen, bezoekers van Fenixx een estafettestokje zijn dan en wanneer de gelegenheid zich voordoet.

  Groet, an every day learning student.

  Like

 13. Greengo // juli 22, 2019 om 20:00 //

  Interessant: Feiten Versus ‘Politieke Correctheid’ = Ontkennen & Plaatsvervangende Schaamte.

  Jesse Klaver woest op Forum voor Democratie en wil debat over uitspraken Forum | Flashback #6

  Like

 14. Greengo // juli 22, 2019 om 20:08 //

  Ter aanvulling. Ik lees in de reacties onder bovenstaande video dat dit plaats vond d.d.
  6 februari 2018 dus is redelijk gedateerd en geen issue op dit moment. Aldaar.

  Like

 15. Greengo // juli 22, 2019 om 23:05 //

  ‘Jared Taylor of American Renaissance gently leads an anchorwoman of Caracol TV, Bogota, to a new understanding of white advocacy.’ – 22 jul. 2019

  The Education of María Elvira Arango

  Like

 16. sandra // juli 23, 2019 om 23:02 //

  Bij sommige mensen heel veel hebben zwarte bovennatuurlijk status ik merk het dagelijks ik wordt er dagelijks mee geconfronteerd. Mijn aziatische vriendin ook. Van alles krijg je de schuld hun zijn heel ziekelijk dag en nacht met jouw gedachten doen en laten bezig met behulp van rlt blanken deze honden. Proberen je vedachten te lezen en naar hun hand te zetten. Horror gebeuren maar echt waar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s