Nieuw

28-jarige Serviër duwt willekeurig jonge Duitse moeder voor aankomende trein

Archieffoto.

Een 34-jarige moeder werd op het station van Voerde, Duitsland, voor de aankomende trein geduwd. De dader, een 28-jarige Serviër, was bij de politie bekend en handelde plotseling zonder het slachtoffer te kennen.

Volgens de politie duwde een 28-jarige Serviër uit Kosovo een 34-jarige vrouw voor een trein die aankwam op het station in Voerde. Anja N., moeder van een 13-jarige dochter, viel op zaterdagochtend op het spoor en werd door de regionale trein overreden. Ondanks reddingspogingen, overleed ze ter plaatse.

Getuigen hielden de 28-jarige man vast tot de politie arriveerde. De politie was aanvankelijk niet in staat om informatie te verstrekken over de achtergrond van het misdrijf, behalve dat de dader plotseling van achteren kwam, zonder dat er sprake was van een eerdere onenigheid. De man kwam uit Hamminkeln en was bekend bij de politie.

Volgens de krant “Bild” heeft de dader het dorp aan de Rijn, waar hij de laatste jaren met zijn familie woont, letterlijk “geterroriseerd”. Er zijn verschillende aanklachten tegen hem ingediend. Hij zou steeds weer zijn opgevallen door plotselinge verbale en fysieke aanvallen. De recherche heeft het onderzoek overgenomen.

“Mijn vrouw is vandaag vermoord. Ze werd zonder reden door een vreemdeling voor de trein geduwd”, schreef haar geschokte man enkele uren na de  misdaad op Facebook.

Bron:
28-jähriger Serbe stößt fremde Frau vor den Zug
Die Freie Welt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8480 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on 28-jarige Serviër duwt willekeurig jonge Duitse moeder voor aankomende trein

 1. themis // juli 22, 2019 om 20:54 //

  Kosovo: Bosnië, een moslim dus. Dat zijn de jongens die met behulp van de NATO hebben geprobeerd de christelijke, pro-russische serviërs uit te roeien.

  Liked by 2 people

 2. 1) Duidelijk, islamitisch geinspireerd geweld ok, ook ongeboren duitsers alvast voor de geboorte maar afspietsen met de blanke kaffir moeder erbij.

  2) Gaan de blanke Europeanen nou echt wachten tot 2083 in hun graf, op Jezus die met een Vimana zal komen als verlosser, hahah??

  3) Googlen leverde dit op:

  2083: A European Declaration of Independence: De Laude Novae Militiae (English Edition) Kindle-editie
  Anders Breivik (auteur)
  Schrijf als eerste een recensie over dit item

  is op amazon.nl te koop nu 2 euro in Ebook kindle

  4) Maar ok in 2083 zal heel Nederland letterlijk in totaal dus, voor minimaal 88,1888 procent ONTWIT, VERZWART, Vernegerd, geislamiseerd en GEARABISEERD zijn denk ik nu.

  5) in 2083 zal het dus normaal zijn om zwangere blanke kaffir vrouwen voor de treinen te duwen, vooral als zij een blanke baby in hun buik hebben.

  6) Ik ken geen duits ok maar wat betekent dit: ‘Wir schaffen das gif’ link brontekst:
  https://singlesamsterdam.blogspot.com/2017/08/wir-schaffen-das-gif.html

  Liked by 1 persoon

 3. Antiislam // juli 22, 2019 om 23:39 //

  Ik had dit van de week al gelezen in een of andere kut krant toen werd dit stuk strond een Duitser genoemd

  Like

 4. Formeel zijn Kosovaren inderdaad Serviers al heeft er de laatste honderd jaar een enorme grote trek vanuit het geislamiseerde Albanië naar Kosovo plaatsgevonden om uiteindelijk ook dit land te kunnen afscheiden en tot een moslimstaat te maken. Nu ze dan hun moslimheilstaat hebben komen ze naar West-Europa gezwermd. Servië zou dit probleem al lang opgelost hebben maar dat werd door Amerikanen met belang bij een militaire basis in Bosnië en hun islamitische geldschieters uit het Midden-Oosten tegengewerkt. De staat van Libië en Irak leert ons een bijzonder wijze les: Zachte heeleesters maken stinkende wonden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s