Nieuw

Tanden eruit geslagen en gedwongen tot orale seks: Geit wordt slachtoffer van dierenmishandeling

In Frankenblick (Duitsland) is er een afschuwelijk geval van dierenmishandeling geweest. Verschillende schapen en geiten werden ontvoerd uit een weiland. Een van de dieren werd daarna meedogenloos de tanden eruit geslagen. Het vermoeden dat de geit daarna seksueel misbruikt werd, wordt steeds sterker. De eigenaars van de gespleten hoefdieren zijn geschokt en zijn wanhopig op zoek naar getuigen.

Op de Albinsboerderij in Frankenblick worden de dieren nog steeds op een diervriendelijke manier beheerd. Talrijke Charolais-runderen, Anglo-Nubische geiten en Coburger-Fuchs-schapen kunnen zich vermaken op ca. 70 hectare groen en akkerbouwareaal land. Maar de idylle werd in de nacht van 16 juli 2019 door een verschrikkelijke gebeurtenis vertroebeld. Het hek van de weide werd door “onbekenden” professioneel doorgeknipt en verschillende dieren werden gestolen en vrijgelaten.

“Onze hekken waren op verschillende plaatsen volledig doorgeknipt! Dit moet een geplande actie zijn geweest, want de stroom kan alleen in het huis worden uitgeschakeld. De daders moeten een tang of iets dergelijks hebben gehad met geïsoleerde handgrepen”, kondigden de eigenaars later op Facebook aan. Toen ze de dieren weer verzamelden, zagen ze een geit die bang leek te zijn. Het verder zeer vertrouwensvolle dier stond ver weg en raakte bij het zien van de mensen in volledige paniek.

De reden daarvoor ervoeren de eigenaars kort daarna. Het dier had een bloedige kin, wat zeer ongebruikelijk is voor een geit. “Ik opende haar bek en was geschokt toen ik ontdekte dat haar tanden er waren uitgeslagen en dat er een blauwe plek in haar bek was ontstaan. We hebben er lang en goed over nagedacht hoe dit kon gebeuren… maar een geit rent niet tegen een boom… Zo’n verwonding komt niet voort uit een beet op iets hards”, concludeerde een van de eigenaren.

De schokkende veronderstelling dat de geit verkracht moet zijn, werd iets later bevestigd door een dierenarts. De tanden van het hoefdier waren inderdaad op een wrede manier eruit geslagen. Maar het gaat nog verder. De verdenking is sterk dat de geit achteraf seksueel misbruikt is. Wie zou de tanden uit een weerloos dier slaan om het te dwingen tot orale seks?

“We zijn geschokt. Ontzet over het gebrek aan respect van deze mensen voor een dier”, schreven de beheerders van de Albinsboerderij. Vreemd genoeg hebben zich in de Bondsrepubliek Duitsland al geruime tijd schokkende incidenten van dierenmishandeling of sodomie voorgedaan. De gewetenloze daders kunnen niet altijd gepakt worden. Daarom worden nu alle burgers, die iets verdachts zagen, opgeroepen om zich nu per e-mail te wenden tot anska98@googlemail.com. Er is reeds een aangifte bij de politie gedaan, maar tot nu toe ontbreekt elk spoor van de koudbloedige dierenmishandelaars.

Bron:
Zähne ausgeschlagen und zum Oralverkehr gezwungen: Ziege wird Opfer von Tierquälern
Anonymous News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Tanden eruit geslagen en gedwongen tot orale seks: Geit wordt slachtoffer van dierenmishandeling

 1. Greengo // juli 21, 2019 om 10:08 //

  Benjamin Netanyahu Ordered to Hasten Jewish Messiah’s Coming

  Like

 2. Antiislam // juli 21, 2019 om 11:21 //

  Heel normaal bij de volgers van het geloof van de pedofiel

  https://drive.google.com/file/d/1oXReqyGAx8YN8truXzPBsB-_g_EJbWUQ/view?usp=drivesdk

  Like

 3. Als ze gevonden zijn gelijk voor een aantal zeer hongerige varkens gooien. Laat ze maar flink lijden eer ze sterven. Er moet echt een halt worden toe geroepen aan die achterlijken.

  Like

 4. Sinds die invasie zijn zelf dieren niet meer vrilig

  Like

 5. Onze dieren in de wei, worden door criminele migranten als lustobject gezien.
  We horen her en der verhalen over paarden die seksueel misbruikt worden maar ook verhalen van diezelfde sadisten welke de schede van een merrie met een mes hevig toegetakeld hadden.
  We weten dat die dingen gebeuren, en we weten ook dat die dingen door de MSM geweerd worden.
  Maar welke gruwelijke dingen weten we niet?
  Niet dat ik dat wil weten, maar ik vind dat de media dat objectief moet toelichten.
  Onze media zijn propaganda-kanalen geworden.
  Ze spreken trouwens abnormaal, en gebruiken bepaalde woorden en cijfers om uw geest in hun narratief te ‘dwingen.’
  Vandaar die rare cijfers: 18 doden wegens het eten van industriële sausen.
  Die cijfers en krantenkoppen zouden overigens een codetaal zijn om te communiceren met de aanbidders van het satanisme.

  Like

 6. @Stef, ze voelen zich heel wat he?
  Ik zou hen in een leeuwenkooi gooien, kunnen ze daar eens stoer doen.
  Dat ze hun werkelijke plek op de evolutionaire ladder leren kennen.
  Zij hebben geen recht om in onze technologie te delen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s