Nieuw

Pakistan vervangt zebrapad door ‘Geert Wilders oversteekplaats’

Daar geen regenboog-zebrapaden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Pakistan vervangt zebrapad door ‘Geert Wilders oversteekplaats’

 1. De parasitaire moslim psychopaten vertonen bijna altijd een antisociaal, crimineel gedrag, kenmerkend dat ze zich niet aanpassen aan onze sociale normen en waarden. Gemeen, agressief ongeremd gedrag en minachting voor de westerse cultuur, waar ze n.m.m. hartstikke jaloers op zijn. Het zijn de moslims die deze vorm van plastische expressieviteit hebben om vlaggen te verbranden, en nu weer het beeld van Wilders met hun smerige voeten te betreden, moet ik gelijk aan die duizenden Pakistani die hier uitkeringsafhankelijk zijn, goh wat een slap typhus volk zijn “wij” geworden.

  Like

 2. sandra // juli 23, 2019 om 14:45 //

  Shithole pakistan draait op Europese fraude geld. Pakistanen frauderen heel vee hun l zijn luie uitkerings trekkers hun vrouwen planten als geiten voort zowel in engeland als nederland etc. Ik moet hard werken voor hun vrouwen die als geiten baren en frauderen in europa. Het zijn slimme boeven 1 pakistaan heeft meestal in 4 europese landen een uitkering lopen. Moeilijk te pakken dit soort mensen. Blanke man slaapt en troetelt hun netals de negerinnen worden vertroeteld.

  Like

 3. Zeer slecht volk, barbaars gedachten goed wat ze hebben, en leven zelf nog in het jaar nul. Alle banden verbreken met zulk soort landen, en alle Pakistani terug sturen want ze haten de westerse cultuur, maak van hun land 1 grote MacDonalds!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s