Nieuw

Noorse ex-minister veroordeeld voor homoseksueel misbruik van asieljongens

Svein Ludvigsen. Foto: Karin Beate Nøsterud (CC BY 2.5).

Voormalig minister van Visserij Svein Ludvigsen is veroordeeld tot gevangenisstraf wegens seksueel misbruik van drie asielzoekende jongens.

De 72-jarige Svein Ludvigsen, die eerder minister van Visserij in Noorwegen was (2001-2005) en tot 2014 provinciegouverneur van het district Troms was, is veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. Ludvigsen is veroordeeld voor het seksueel misbruiken van drie asielzoekende jongens. De misdaden zouden zich tussen 2011 en 2017 hebben afgespeeld.

De Noorse rechtbank is van mening dat Ludvigsen zijn positie als politicus heeft misbruikt door hen een verblijfsvergunning in Noorwegen aan te bieden in ruil voor seksuele diensten.

In verband met de rechtszaak tegen Ludvigsen werd hij verbannen uit de Noorse Vrijmetselarij Orde. De ex-politicus, die de beschuldigingen consequent heeft ontkend, zal tegen het vonnis in beroep gaan.

Bron:
Svein Ludvigsen (72) dømt til fem års fengsel: – Kynisk og alvorlig
VG.no

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Noorse ex-minister veroordeeld voor homoseksueel misbruik van asieljongens

 1. Deze man heeft niet alleen op misdadige wijze zijn eigen gerieven gediend maar ook zijn volk verraden door aan moslim migranten verblijfsvergunningen ongeoorloofd uit te delen. Zo’n smeerlap komt er dan met 5 jaar vanaf. Man man wat een schandalig gedoe weer.

  Like

 2. Wat mij betreft mogen ze van mij iedere moslim een plug ter grootte van een ezelslul in hun reet proppen
  Wellicht dat ze zich dan fatsoenlijk kunnen gedragen.
  Namens alle verkrachtte ezels: VENDETTA!

  Like

 3. sandra // juli 21, 2019 om 17:41 //

  Waarom zijn blanke mannen zo geil op kleine jongetjes. En vrouwen blanke zo geil op negers. In mijn omgeving blanke vrouwen willen geen blanke man, maar een vette gestoorde geweldadige neger. Ik schrik me rot iets genetisch onbegrijpelijk maar waar. Het maakt niet uit uit welke windstreken deze negers komen. Ik vind ze vies hun kijken ook heel geil naar mij.

  Like

 4. Greengo // juli 21, 2019 om 17:54 //

  @sandra, ik begrijp uit je verhalen dat je in een niet zo heel fijne buurt woont en dat je last hebt van je buren. Ik begrijp ook dat je niet blank bent en ook geen negerin, maar iets er tussen in.

  Ken je overigens het begrip ‘generaliseren’? Ik ben van mening dat jij generaliseert.
  ”Waarom zijn blanke mannen …..” “En vrouwen blanke …..”
  Je doet het voorkomen alsof Alle blanke mannen en Alle blanke vrouwen …..
  En dat het iets genetisch is “onbegrijpelijk maar waar.”

  Ik ben ondertussen dan ook best benieuwd waar jouw culturele oorsprong ligt; eventueel voorouderlijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s