Nieuw

Google verbiedt Vrijheid van Meningsuiting App: “hate speech”

Sinds Facebook, YouTube en Twitter de vrijheid van meningsuiting op het internet steeds meer aan banden hebben gelegd, hebben steeds meer mensen ervoor gekozen om hun platformen te ontvluchten.

Nu is het zelfs niet meer toegestaan om de namen van “gevaarlijke mensen” op Facebook te schrijven, waar men immigratiecritici mee bedoelt. Onder deze mensen bevindt zich de islamcriticus Tommy Robinson.

Dit heeft ervoor gezorgd dat het alternatieve sociale mediaplatform Gab de laatste tijd in populariteit is gegroeid. Velen voelden een vreugde toen ze een platform vonden dat hen niet verbant vanwege hun opvattingen.

Google heeft die vreugde echter snel in de kiem gesmoord. Op vrijdag werd de Google Gab-app verwijderd in Google Play, de functie die bijvoorbeeld Android-telefoons gebruiken om apps toe te voegen.

“Het object kon niet worden gevonden”, zegt het nu als je probeert om Gab te downloaden, die afgelopen donderdag nog gedownload kon worden.

Google motiveert zijn beslissing door Gab te beschuldigen van “hate speech” te verspreiden.

Gab.com is nog steeds gemakkelijk te gebruiken via webbrowsers.

Bron:
So Google is banning our number one trending app from the Google Play Store tomorrow. Get it while you can and read their email to us and our response below
Gab

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Google verbiedt Vrijheid van Meningsuiting App: “hate speech”

 1. vangie1206j // juli 21, 2019 om 09:38 //

  Over niet al lange tijd neemt de islam de wereld over en hebben alleen nog maar te buigen voor de religie van de haat.
  Dit is dan te danken aan oa. SOROS MERKEL MACRON DE EU en natuurlijk RUTTE en al die internet platforms.
  En dit alles hebben voor elkaar gebokst in een paar jaar.
  Normaal is nu abnormaal en andersom.
  En allemaal maar de krampen betalen niet voor ons het milieu of klimaat maar voor de islam.
  Bedankt blank rot schorem die zich de overheid noemt en straks ons leven veranderd in een hel.

  Liked by 1 persoon

 2. @Vangie De Islam is bedacht door het Vaticaan. Het zijn de joden die de Wereld meer en meer overnemen. Ook in opdracht van Rome. Alle wegen leiden naar Rome en niet naar Mekka. Binnenkort ben jij ook slaaf van de Synagoge van Satan. Eigenlijk nu al doordat alle macht bij de Rothschild centrale banken ligt. De huisbankier van het Vaticaan. Het Vaticaan wordt op zijn beurt weer aangestuurd vanuit Zwitserland. Denk aan de Zwitserse Garde in het Vaticaan. Daarom is Zwitserland ook altijd neutraal. Ze staan overal BOVEN. Als je dan verder rechercheert zie je dat de Zwitsers een andere schedel hebben dan de rest van Europa. https://en.wikipedia.org/wiki/Craniometry
  Het Kalergiplan komt uit Zwitserland.

  Like

 3. 1) ach de Pro White Race beweging moet zich verjongen en vernieuwen, en ideeen uit andere religieen, oa Hindoe fundamentalisme overnemen om het blanke ras te versterken en niet uit te laten roeien. Ik moet hieraan werken, want ok zonder blanken is er geen beschaving op aarde mogelijk denk ik nu. Blanken zijn een hogere, levende natuurkracht op aarde en van vitaal belang voor al het leven op onze planeet, eea is metafysisch te onderbouwen.

  2) Koud kunstje ok om met het wordpress platform een vrije, Pro White Race subdeel te bouwen en te linken wereldwijd, met eigen interne maillisten en vrijheid van meningsuiting, je kan op wordpress ook gewoon audio en video opnamen publiceren, geheel los van youtube. Dit moet samen georganiseerd worden.

  3) nu geblockt op facebook door domme, achterlijke hindoe aapje. Een boycot van Facebook is nu hard nodig denk ik zelf, is puur oplichterij wat zij doen en vernietiging van alle westerse vrjijheden en waarden. en machtsmisbruik.

  Like

 4. vangie1206j // juli 21, 2019 om 15:43 //

  DonQuijotte)) of uw beweringen juist zijn of niet kan ik niet beoordelen.
  Maar dat de Joden of zelfs het Vaticaan hier achter zit lijkt mij onwaarschijnlijk.
  Reden dat de islam en de moslims dermate haatdragend zijn naar alles wat niet moslim is.
  Ik las ergens dat het aantal joden of heet het Israëliërs circa 15 miljoen zielen telt en zouden die de hele wereld naar hun hand kunnen zetten en met de islam in onderhandeling lijkt mij zeer onwaarschijnlijk.
  PS mijn mening.

  Like

 5. @vangie1206j

  Ooit was ik ook zo heerlijk naief wat de joden betreft. Bedenk dat in nederland en amerika in de politiek, onderwijs, banken, psychiatrie, media en waar al dan niet, het gewoon stijf staat van de joden die druk bezig zijn het westen te manipuleren onder het mom van we willen niet weer slachtoffer zijn van jodenhaat. Dit is geen gezwets je moet het ook wel willen zien. Ik denk dat er wel meer landen zijn waar dit het geval is. Ik heb aardig wat internet afgestruind om tot de conclusie te komen dat er een bepaalde club joden toch behoorlijk succesvol zijn in het naar eigen hand van in iedergeval in het westen en het midden oosten, puur om geld en macht. Ik adviseer je eens verder te kijken dan je neus lang is nu het nog kan. Er zal een wereld voor je open gaan.

  Like

 6. P.s. bedenk ook zoals het verhaal gaat: je hebt maar 1 individu nodig….

  Like

 7. Greengo // juli 21, 2019 om 16:57 //

  https://fenixx.org/2018/10/08/een-macht-die-groter-is-dan-de-overheid/

  @vangie1206j

  Bovenstaande vier artikelen zijn alvast een goed begin.
  Op alleen al Fenixx is al zoveel te vinden.
  Alsook op het internet en zoals syberspees stelt: nog wel.

  Like

 8. skeeter // juli 22, 2019 om 03:48 //

  Gewoon voor Gab apk download zoeken en instaleren. fuck google

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s