Nieuw

De volgende waanzin: “Klimaatredding” met sneeuwkanonnen op de Zuidpool

“Antarctica: Met sneeuwkanonnen tegen de ijssmelting”, kon men de laatste dagen in een hele rij “respectabele” media lezen. En verder, zoals bijvoorbeeld op kurier.at: “Duitse wetenschappers hebben een gewaagd idee: zeewater moet worden gebruikt om sneeuwkanonnen aan te drijven die de Antarctische ijskap stabiliseren”. De oorzaak van het goede nieuws voor iedereen die zich zorgen maakt over het klimaat: Het Potsdam Instituut voor Klimaatimpact Onderzoek rapporteerde in een studie van 16 juli dat een enorme hoeveelheid sneeuw geproduceerd door kunstmatige sneeuwproductie de ijskap kan stabiliseren.

Ontzilting en besproeiing van zeewater – tienduizenden windturbines leveren hiervoor de energie
Het tijdschrift Science Advances legt uit hoe de redding van de wereld in de praktijk zou moeten werken: Wetenschappers schetsen een scenario waarin een enorm aantal wind-, ontziltings- en pompstations voor de kust van het ijscontinent zouden worden gebouwd. Ze zouden zeewater naar het land transporteren, waar het door de koude luchttemperaturen in sneeuw zou worden omgezet.

Sneeuw produceren zou een massale ingreep in de natuur zijn – wetenschappers zwijgen liever
De mogelijke redding van Antarctica door massale sneeuwproductie is echter een ongekende ingreep in de natuur. Het oppompen, ontzilten en verwarmen van het zeewater en de werking van de sneeuwkanonnen zou een hoeveelheid elektriciteit in de orde van tienduizenden high-end windturbines vereisen, verklaarde Johannes Feldmann, medeauteur van de studie. Zoals de wetenschappers zelf schrijven, zou een dergelijk systeem enorm duur zijn en waarschijnlijk het gevoelige ecosysteem in de Antarctische Oceaan vernietigen.

Bij de Duitse beroepsgroepen wordt de publicatie met stilzwijgen ontvangen: deskundigen van verschillende Duitse onderzoeksinstellingen willen geen commentaar geven. Het feit dat vakmensen liever zwijgen, toont aan dat het beter is om zich niet te verzetten tegen de klimaatlobby. Een ander klimaat staat hier waarschijnlijk op het spel, namelijk dat van de vrijheid van meningsuiting.

De duivel met Beëlzebub verjagen
Bij alle inspanningen om deze waanzin uit te voeren, zouden enorme hoeveelheden CO2 vrijkomen. Fysiek gezien is het geheel even intelligent als het bedienen van een koelkast met geopende deur: De warmte die aan het ene uiteinde wordt aangezogen, stroomt aan het andere uiteinde weer naar buiten. Dit is voor elke intelligente persoon duidelijk, maar duidelijk niet voor onze “klimaatonderzoekers”.

Dure “studies” op kosten van de belastingbetalers
Natuurlijk wordt al deze onzin ondersteund door “computersimulaties”, die eens te meer aantonen waar dergelijke studies echt goed voor zijn: Het gaat er allemaal om dat we een aantal gigantisch zinloze projecten op de rails krijgen op kosten van de belastingbetaler. Als zoiets zou worden uitgevoerd, zouden alleen internationale bedrijven en de financiële sector er baat bij hebben! En omdat dit krankzinnige project toch niet kan worden uitgevoerd, biedt het nog steeds mogelijkheden om het geld van de belastingbetaler aan te boren: een paar miljoen euro voor “haalbaarheidsstudies”, onderzoekscontracten en andere “studies” zijn relatief gemakkelijk los te maken. Als men de juiste “connecties” hebt en de huidige klimaathysterie elke discussie over het nut van zo’n idioterie verbiedt.

Bron:
Der nächste Irrsinn: „Klimarettung“ mit Schneekanonen am Südpol
Unzensuriert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on De volgende waanzin: “Klimaatredding” met sneeuwkanonnen op de Zuidpool

 1. Duchesne // juli 21, 2019 om 12:03 //

  https://www.news.com.au/technology/innovation/inventions/china-will-control-its-weather-through-building-thousands-of-rainseeding-machines/news-story/18ce7bb1ce39ba66baa6ec01d6c51aa2

  Waar ergens sneeuw ander word gemaakt in naam van het milieu stookt China de lucht juist warm …..zeg, we leven in de eeuw van kunstmatig werk en kunstmatig geld. Van kunstmatig leven creeren en kunstmatig fokken…van een kunstmatige financieeel EU kas, gebaseerd op niets behalve het in de toekomst te belasten en/of af te nemen leven en bezit van de eigen burgers….., subsidie geld( dat zelfgemaakte spul) dat word gegeven voor het niet maken van dingen, subsidie geld voor het wel maken van dingen……kunstmatig vraag en aanbod…..banen die totaal nul recht van bestaan hebben, importeren van volk dat geen ander refht van bestaan heeft dan dat word gesteld dat ze tot het mensenras behoren….. spullen doe we niet nodig hebben, snel kapot gaan en zwaar vervuilen….en dat noemt men economie….mijn IQ is te laag om deze logica te kunnen bevatten, het roept enkel heel hard : HEBZUCHT ! WAANZIN !

  Liked by 2 people

 2. vangie1206j // juli 21, 2019 om 14:01 //

  Het lijkt wel of deze idioten voor God willen spelen.
  Compleet gestoord geschift en van de pot gerukt anders zou ik het niet weten.

  Like

 3. Niets te zien op Antartica. Helemaal niets!

  Liked by 1 persoon

 4. Wilfred // juli 21, 2019 om 18:26 //

  Ieder ochtend is dit mijn weerbericht, elke dag weer ontluisterend.
  Er is niets nattuurijks meer aan, wereldwijd!
  Weatherwarfare.
  https://www.youtube.com/channel/UCxHTJnQ8yqA3rjDwLemtAKA/videos

  En dit

  De nazis regelen al het weer.

  Groet

  Like

 5. Wilfred // juli 21, 2019 om 18:28 //

  Sorry die eerste is niet goed, ik ben geen platte aarde fan.

  deze

  Like

 6. Wilfred // juli 21, 2019 om 18:31 //

  Vangie, ze spelen ook voor god.

  Like

 7. Wilfred // juli 21, 2019 om 18:38 //

  O, toch wel goed, seeya!

  Like

 8. Wilfred // juli 21, 2019 om 19:49 //

  Like

 9. Wilfred // juli 21, 2019 om 21:41 //

  Belangrijk MH17 nieuws.

  Like

 10. @Wilfred,

  Ik hou het er tegenwoordig maar op dat ik niet weet hoe de aarde eruit ziet. A. omdat geen enkele platte aarde model werkt en B. Omdat ik nog nooit een echte foto of video van de volledige draaiende aarde heb gezien.
  En nu neem ik daar zelfs geen genoegen meer mee. Ik moet het echt met mijn eigen ogen zien.
  Dat gaat nooit gebeuren en voor mij is het een non issue geworden.

  Ik weet niet of je de hele video hebt bekeken. maar het ging erom dat de gewone sterveling nooit toestemming zal krijgen om ongestoord op onderzoek in Antartica te gaan.

  De vele wereld leiders die naar Antartica gaan. Hier is de grootste Patriarch van Rusland in Antartica aanwezig.

  Het verhaal in de Russische media is dat hij de Ark van Gabriel in Saoedi Arabie met een heilig ritueel heeft opgehaald en die in Antartica heeft geplaatst. De Paus zou hem in die tijd ook ‘wat’ overhandigd hebben en dat na 1000 jaar van verwijdering van elkaar. (Katholieke en Orthodoxe kerk)

  Het verhaal, feit of fictie (ik laat het aan jou over) is ook te vinden op Youtube of gewoon googelen als je er interesse in hebt. Hier is een van de verhalen die er over gaat.

  https://www.disclose.tv/the-ark-of-gabriel-antarctica-saudis-and-russians-whats-really-going-on-341094

  Het is wel opmerkelijk dat enige tijd na de vondst van de Ark van Gabriel, Putin pal achter Syrie is gestaan. En als je weet wat er over Damascus in de bijbel staat is dat niet zo verwondelijk. Maar goed, ook hier heeft Youtube wat goede videos erover weggehaald.

  Het laatste wat ik over een platte aarde wil zeggen. Ik snap wel dat er steeds meer mensen zich hierin vinden als je het ‘bewijs’ materiaal ziet wat ze ons geven.

  Like

 11. Greengo // juli 22, 2019 om 13:40 //

  Klimaatregelingen… Kennen jullie deze al?

  Why Are 96,000,000 Black Balls on This Reservoir?

  Like

 12. Greengo // juli 22, 2019 om 14:14 //

  Vandaag op locatie weer bijzonder veel ‘vliegtuigstrepen’ die enige tijd later verworden tot kunstmatige/artificial

  Cirrocumulus clouds in the sky during time lapse compilation

  Het Geoengineeringsprogramma gebruikt o.a. vliegtuigen; militair en commercieel om deze klus te klaren. Voor info zoek bijvoorbeeld: Jim Lee, activist en ontwerper van https://weathermodificationhistory.com/ en op David Keith, Pfizer (enz.) gerelateerde geoengineer. Men heeft zeer lang in het geheim geopereerd en klokkenluiders stil gekregen, maar die tijd is voorbij en zoals men ons tegenwoordig wil doen geloven, zijn dit soort programma’s, als het een beetje meezit ten gunste van de wereld en alles wat daarop leeft.
  Volgens David Keith: “We are taking a free ride on our children.” Waarmee hij eigenlijk bedoelt: op uw kinderen en achterkleinkinderen.

  Met dit in het achterhoofd is het volslagen onlogisch om het vliegverkeer te willen verminderen (Greta) en vooral ten koste van de gewone burger, aangezien er wereldwijd vele bedrijven zijn die in plaats van een, relatief klein, probleem via e-mail of andere communicatiemiddelen op te lossen een medewerker laten vliegen naar Verweggistan omdat dit ten goede komt aan het bedrijf. De kosten uiteraard komen voor de cliënt en deze berekent het door aan de consument.

  Het Geoengineeringsprogramma heeft al die vliegtuigen in de lucht nog wel even nodig om de werkelijke doelen te verwezenlijken. Tegen de tijd dat ze er klaar mee zijn, zijn er stukken minder mensen en leven op de wereld en het gros verarmd en zal het vliegverkeer vanzelf minderen.

  Als ‘ze’ écht iets willen aanpakken, dienen ze ‘de grote jongens’ aan te pakken.
  Maar ja, dat verhaaltje kennen we en weten we.

  Like

 13. Greengo // juli 22, 2019 om 22:14 //

  Eh – eh – eh – eh – en over derivaten – eh – eh – en over gokken – eh

  (Deel1) CO2-gekte primair voor het duurzaam redden van de banken: Karel van Wolferen en Sander Boon

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s