Nieuw

De schok: Britse LGHBTQ-politicus wordt verdacht van pedofilie

David Smith.

Een Britse lokale politicus die streed voor de oprichting van zogenaamde sekseneutrale toiletten is nu aangeklaagd voor verschillende seksuele aanvallen op kinderen.

Volgens de BBC had de conservatieve Britse politicus David Smith, na verkozen te zijn in de gemeenteraad van Teeside, Yorkshire, uitgebreide homolobby-activiteiten uitgevoerd om een wetsvoorstel erdoor te krijgen die gemeentelijke gebouwen in staat stelden om zogeheten genderneutrale toiletten te introduceren.

Nu wordt hij vervolgd voor negen gevallen van “seksueel contact met kinderen”.

Na te zijn aangeklaagd, heeft de 30-jarige homolobbyist zijn banden met de Conservatieve partij verbroken. Bovendien heeft Smith gezegd dat hij de “valse beschuldigingen” volledig afwijst.

– Ik verwerp deze valse beschuldigingen volledig en nu ik mijzelf uit de partij heb teruggetrokken, kan ik al mijn inspanningen richten op de strijd om mijn naam te zuiveren, voegde hij eraan toe.

Hij zegt verder in een verklaring dat hij “hard werkte om de lokale bevolking” in Teeside te dienen en dat een van de hoogtepunten van zijn politieke carrière was als “zeer trotse woordvoerder voor de lokale LGHBTQ gemeenschap”” op te treden.

Bron:
Councillor David Smith to face child sex offence charges
BBC
UK politician who lobbied for gender-neutral toilets charged with child sex abuse
Live Site News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on De schok: Britse LGHBTQ-politicus wordt verdacht van pedofilie

  1. Nou ik ben niet zó geschokt hoor, dat laat ik over aan de nationale politici hier, eigenlijk kan je er op wachten dat zo’n smerig LGHBTQ-individu dit flikt, het zit in hun DNA en de mate waarin zij zich onder controle weten te houden, niets dus.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s