Nieuw

Artsen zonder Grenzen stuurt weer smokkelschip naar Middellandse Zee

Het vorige schip van Artsen zonder Grenzen, de Aquarius, Screenshot YouTube.

Het vorige schip van Artsen zonder Grenzen, de Aquarius, ligt al sinds december vorig jaar aan de ketting, maar nu zet deze communistische anti-blanke haatgroep een nieuw schip in om oorlog te voeren tegen Italië.

NOS:

Omdat er nog steeds mensen via Libië de oversteek wagen en de EU-landen geen zoek- of reddingsacties ondernemen, worden de activiteiten hervat, schrijft de hulporganisatie in een verklaring. De opvolger van de Aquarius heet de Ocean Viking en is een bevoorradingsschip dat onder Noorse vlag vaart.

Parool:

Samen met hulporganisatie Sos Mediterranee stuurt AzG eind deze maand het schip Ocean Viking de zee op. Het gaat in het centrale deel ten noorden van Libië varen. Een woordvoerder meldt dat AzG nog niet weet waar het de uit het water gehaalde asielzoekers heen brengt. De organisatie sluit niet uit dat vluchtelingen naar Italiaanse havens worden gebracht, hoewel dit soort schepen daar niet welkom is en er al diverse incidenten zijn geweest.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Artsen zonder Grenzen stuurt weer smokkelschip naar Middellandse Zee

 1. Gewoon steeds aan de ketting leggen en de bemanningen opsluiten. Of droppen op de Libische kust. Eens zal het geld toch wel op zijn. Geld dat bedoelt was om in derde wereldlanden zieken te helpen. Die mogen van die kut organisatie dus gewoon creperen.

  Like

 2. Janneke // juli 21, 2019 om 20:54 //

  Kom maar binnen allemaal. Straks kan er niemand nog iemand helpen als het zo door gaat wordt heel de wereld door en geweld. Goed geregelde eerlijke steun in/aan de landen is de enige oplossing!! Alle culturen op een hoop leidt tot gezamenlijke dood!

  Like

 3. Daarom geef ik geen cent aan artsen zonder verstand .

  Like

 4. Dagroosje // juli 22, 2019 om 13:58 //

  Janneke

  Met een gezamenlijke dood bedoel je waarschijnlijk de dood van de oorspronkelijke Europese inwoners. Want in deze strijd gaan de sterken winnen. Wij zijn in deze situatie niet slim en sterk al helemaal niet

  Like

 5. Alphons Mantel // juli 22, 2019 om 15:39 //

  dit gaat af van de medische hulp aan Europeanen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s