Nieuw

Wat is een gezonde middenweg?

Publius Horatius Cocles en twee metgezellen verdedigen de brug van Tiber. Door Augustyn Mirys (Poolse schilder midden 1700).

Dat het communisme onder Stalin een totalitaire ideologie was waarbij iedere mening die daarvan afweek als staatsgevaarlijk werd beschouwd moge duidelijk zijn. Algehele censuur was een van de middelen om iedere vorm van kritiek de kop in te drukken en men mocht het land niet verlaten. Democratie bestond slechts in theorie want er was maar één partij waar men zijn stem op kon uitbrengen. Wie de kans kreeg vluchtte naar West-Duitsland, het bolwerk van het kapitalisme en Westerse decadentie.

Auteur: Horatius

Met de komst van de gastarbeiders werd de bodem gelegd voor een andere totalitaire ideologie, namelijk de islam met exact dezelfde kenmerken: ieder individu met een andere overtuiging wordt als een vijand gezien en moet worden uitgeroeid of hooguit worden getolereerd.

De machthebbers in Brussel en Straatsburg zijn volkomen doorgeslagen door de nationale identiteit en de binnen- en buitengrenzen van de EU af te schaffen en onze normen en waarden stapsgewijs te vervangen door het gedachtegoed van de islam. Dit wordt gesubsidieerd op alle mogelijke manieren, zelfs op illegale wijze door figuren als George Soros en zijn discipelen zoals de ngo’s.

Al in de jaren 70 van de vorige eeuw had men voor die gezonde middenweg moeten kiezen door de komst van miljoenen moslims af te wijzen en niet te zwichten voor de chantage van de Arabische olieproducerende landen: olie in ruil voor de ongelimiteerde komst van moslims in het kader van de gezinshereniging en de inmiddels sterk gedateerde vluchtelingenverdragen.

Zeker na 9-11 had men de komst van nog meer moslims onmiddellijk de kop in moeten drukken vanwege het risico op radicalisering en het ontstaan van moslimenclaves.

We zijn het stadium van een kans op een ‘gezonde middenweg’ inmiddels al ruim gepasseerd want door de veel grotere gezinnen wordt de moslimpopulatie alleen maar groter en in de toekomst is de gang naar de stembus al voldoende om hier definitief de macht over te nemen.

Alleen via een sterke toename van de politieke macht van de z.g. populisten (realisten) heeft Europa nog de kans op het hooguit afremmen van dit onheilsscenario maar dat neemt niet weg dat het vroeg of laat tot een confrontatie zal moeten komen.

De islam heeft nu al een grote politieke macht in met name West- en Noord-Europa en ook op het gebied van het Onderwijs neemt zij nu zelf het heft in eigen handen.

Onze regering verbiedt het dragen van een boerka in de openbare ruimte maar een daadwerkelijk handhaven van deze maatregel zit er echt niet in om ‘grote maatschappelijke onrust’ te voorkomen.

Zoals gezegd: de gezonde middenweg is een allang gepasseerd station en de kans op het terugdringen van de macht van de islam is al ruimschoots voorbij. Wat overblijft is een totale ontwrichting van onze samenleving, de niet geringe kans op een burgeroorlog, het faillissement van onze verzorgingsstaat en uiteindelijk het uitroepen van een Europees Islamitisch Kalifaat met de onvoorwaardelijke steun van de linkse politieke elite.

De bron van dit scenario is het Duitse nationale schuldgevoel i.v.m. hun oorlogsverleden, de Wiedergutmachung is uiteindelijk ontaard in het ‘Wir Schaffen Das’ met de grootschalige illegale immigratie als resultaat.

“Menselijkheid is de ziel van Europa” maar betekent in de praktijk tevens haar totale ondergang.

Horatius

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Wat is een gezonde middenweg?

 1. De eerste gastarbeiders deden hun religie achter de voordeur. Ze kwamen uit de grote steden van hun land, zopen net zo hard als wij en stonden bij de Shoarmatent ook een Broodje Jood te knagen.

  Toen kwamen hun landgenoten uit de bergen en de duizendste eeuw vóór Pim rechtstreeks de 20ste eeuw in hier ook naartoe. De ellende begon en werd alsmaar groter naarmate er meer mafketels en gelukszoekers uit de MENA-landen gelokt worden.

  De mensen die hier de 1e gastarbeiders waren en hun kids die alleen het geboorteland en misschien wat etniciteit gemeen hebben met dat nieuwe tuig worden er ook voor aangekeken en onder 1 etiketje gepleurd.

  Like

 2. vonpuffelen // juli 20, 2019 om 15:27 //

  Libanon 2.0 zal het worden met dezelfde rulers of evil achter de knoppen.

  Like

 3. Trouwens een gezonde middenweg is er niet meer. Dat zou mogelijk zijn geweest als er een strenger toelatingsbeleid zou zijn gehandhaafd. Nu rest ons alleen nog maar de daadkracht van onze overheid en als die het verdomd moeten we die samen met het invasieleger maar langs de A73 hangen, aan beide zijden.

  Gelul natuurlijk want we hebben hier geen zak te vertellen en er is nog nooit een opstand of Lente gestart omdat er iemand op ’t internet iets over zei.
  https://breinbrouwsels.nl/hoe-de-democratie-van-vrijheid-gelijkheid-en-moederschap-spontaan-is-ontstaan/

  Like

 4. Greengo // juli 20, 2019 om 15:45 //

  fucking helllll hagelstenen zo groot als knikkers zuidholland NU.

  Like

 5. In reactie op DDR blanke etnostaat neem ik aan?

  Het is toch duidelijk wat die gezonde middenweg was?

  Of had N. Arcist het hardop uit moeten spreken?

  Tegen (joods) communisme en tegen de (excessen van het) kapitalisme (wat ook Joods is).

  Voor volk en gezin, en eigendom (ik meld het want men doet soms alsof dat verboden was onder het nationaal-socialisme, maar er werd slechts paal en perk gesteld als het tegen het algemeen goed in ging).

  Sommigen smijten met socialisme als scheldwoord terwijl ze doen alsof het gelijk is aan joods-Bolsjewisme, wat natuurlijk kwalijke onzin is.

  Het zal weer van de Duitsers moeten komen vrees ik.

  Like

 6. @Greengo

  snel, stuur alle negers naar buiten !

  Like

 7. Duchesne // juli 21, 2019 om 12:17 //

  Balans…..

  Er was enige jaren geleden een initiatief om de wereld positief te maken door wereldwijd allemaal op dezelfde dag positief te denken en te mediteren, zodat er een positieve toon door de wereld zou gaan…..of het heeft gewerkt weet ik niet, maar de gedachte was mijnsinziens goed.
  Harmonie schept voorspoed en een gelukkig leven….

  Er is een man die water heeft onderzocht in verschillende vormen, dus hoe water onder invloed van sommige muziek een mooie structuur heeft terwijl het geluid van een drilboor bijvoorbeeld het water onder de microscoop tot een gedrocht maakte….iets wat in planten tot uiting komt qua groei….het zal ongetwijfeld ook op de smaak invloed hebben…

  Als je iedere dag 5 x wereldwijd een “gebed” van haat de ruimte instuurt, 7 dagen per week, alle weken, alle maanden, jaar in, jaar uit, dan zal er rond die plek een storing zijn in de Harmonie van de natuur die permanent word….
  …..en kijk dan eens hoe de moslim landen eruit zien…..en hoe hier met de aanwas van de haatsekte alles kapot aan het gaan is….die rampen van de natuur, net als de zeven plagen van Egypte komen uit dezelfde hoek, die van “religie” van de sekte en van het “boek”. Het was niet voor niets dat men in de oudheid op Kreta de Joden van het eiland verbande….de haat die zowel het Jodendom als de Islam hebben tegen alles anders werkt enorm door op alles om ons heen.

  Ik ga voor de stelling van Emoto…..en ik geloof dat het zich doorzet in alles….

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Masaru_Emoto

  Duchesne.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s