Nieuw

Tunesiër valt vier vrouwen aan – mes in het hoofd afgebroken

Het aantal seksuele en gewelddadige misdrijven blijft stijgen; omdat de straten steeds bloediger worden, zal het dragen van messen in openbare gelegenheden in de toekomst verboden worden. Wat een gezegende oplossing voor het probleem!

Het aantal seksuele en gewelddadige misdrijven blijft stijgen; omdat de straten steeds bloediger worden, zal het dragen van messen in openbare gelegenheden in de toekomst verboden worden. Wat een gezegende oplossing voor het probleem! Er zijn bijna geen evenementen meer zonder Merkellego of vrachtwagenbarrières; openluchtzwembaden worden een mobbing-hel voor badgasten en toezichthoudend personeel; medewerkers van de overheid moeten door bewakingsdiensten beschermd worden tegen hun klanten, en Turkse bruiloftsgasten zijn van mening dat het rechtssysteem dat van toepassing is op het openbaar verkeer zich moet onderwerpen aan hun gewoonten en gebruiken. De afgelopen jaren zijn de hulpdiensten, de politie en het ziekenhuispersoneel tijdens hun werk steeds meer blootgesteld aan gewelddadige aanvallen, en de media verbuigen en verbergen de waarheid, verzwijgen de werkelijke redenen hiervoor, in plaats van deze te onthullen.

Hiervoor worden we blootgesteld aan een stompzinnige televisieprogramma’s, waarvoor elke leerling die in het speciaal onderwijs zit zich voor zou schamen en waardoor onze jongeren steeds dommer worden. Bovendien hebben we te maken met een vermeende “door de mens veroorzaakte” klimaatverandering, waarin de mens in werkelijkheid vrijwel geen invloed op heeft, en worden we geconfronteerd met een zware belasting op alle gebieden van het leven. Dit wordt momenteel in een zodanig tempo doorgezet dat de Duitse Franz van de ene verbazing in de andere valt. En terwijl de Merkel-regering de ene na de andere belangrijke binnenlandse industrie vernietigt, gaat parallel daaraan de transformatie van Duitsland in een “shithole country” verder, naar het voorbeeld van de ergste landen in de derde wereld.

En wat doen de Duitsers?

Ze schreeuwen Hoera en geven bij de stembus de Bondsrepubliek Duitsland als aangeschoten wild aan figuren als Merkel, Kramp-Karrenbauer en von der Leyen. Zo gebeurt het dus dat inmiddels ware horrorscènes zich afspelen op de straten van het “land waar we goed en graag leven”:

Als het eigendom zich verroert 

Het eigendom van een 41-jarige Tunesiër – we hebben het hier over zijn 36-jarige vrouw – had het aangedurfd om haar eigen weg te gaan en zich van hem te scheiden. Voor een man uit deze culturele kring is er nauwelijks sprake van een ergere eer-kwetsing. Het is dan ook niet meer dan logisch dat op zaterdagochtend rond 01.50 uur in de buurt van een Shisha-bar in Salzgitter-Lebenstedt een ontmoeting tussen de twee in een verbale ruzie uitmondde. Twee van de zussen van de vrouw en een ander familielid waren blijkbaar in de buurt en leken haar te steunen.

Toen de “versterking” arriveerden, vertrok de Tunesiër kortstondig en haalde een mes uit zijn nabijgelegen geparkeerde auto. Daarna stak hij de vier vrouwen tussen de 20 en 56 jaar willekeurig neer.

“Er was overal bloed. Een van de vrouwen had overal messteken: voor, achter. We moesten op de talrijke meswonden drukken”, meldt een van de getuigen, die te laat kwam om de tragedie te voorkomen. Misschien beter op die manier, anders waren zij ook het doelwit van de mesaanvallen kunnen zijn geworden.

Een van de slachtoffers raakte levensgevaarlijk gewond door de steekpartij, een ander raakte ernstig gewond en de andere twee slachtoffers raakten lichtgewond. De dader maakte pas een einde aan de aanval toen zijn mes vast kwam te zitten in het hoofd van een van de vrouwen en afbrak.

De 41-jarige vluchtte vervolgens eerst, maar gaf zich vervolgens aan op het politiebureau Lebenstedt. Sindsdien zwijgt hij over de beschuldigingen. Op zondag vaardigde het districtshof van Salzgitter een voorlopige hechtenis uit tegen de Tunesiër voor poging tot doodslag. De vrouw, in wiens hoofd het mes vastzat, werd geopereerd en is nu buiten levensgevaar.

De blik in de afgrond

Het is slecht geworden in Duitsland en er zijn slechts vier jaar verstreken sinds het begin van de nog steeds voortdurende opening van de grens. Zoals reeds vermeld: We zijn goed op weg om een “shithole country” te worden en op een gegeven moment in de niet al te verre toekomst zal de etnische minderheid van inheemse Duitsers zich verbaasd in de ogen wrijven en zich afvragen hoe alles zo ver kon komen. Maar dan is het te laat…

Bron:
Salzgitter: Tunesier attackiert vier Frauen – Messer im Kopf abgebrochen
Pi-News

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Tunesiër valt vier vrouwen aan – mes in het hoofd afgebroken

 1. Antiislam // juli 20, 2019 om 13:03 //

  Ik denk dat het wel prima is dit soort evenementen hoe meer hoe beter misschien worden ze dan een keertje wakker.
  Maar ja zo lang ze nog staan te juichen voor dat stink wijf dat die boot met asielparasieten de Italiaanse haven in drukte gaat het nog wel even duren.

  Liked by 1 persoon

 2. Ach het zijn maar aanloop probleempjes en randverschijnsels van Merkel’s haar willkommen politiek, hopelijk gaat het over een tijdje beter, wanneer deze boze heren uit Afrika en het Midden-Oosten volledig geïntegreerd zijn en fijne Duitse burgers zijn geworden, de een luisterend oor hebben voor al de klachten van de autochtone Duitsers (Kuch).

  Like

 3. Dagroosje // juli 20, 2019 om 14:04 //

  En dan is het al te laat. Het is nu al onomkeerbaar, dus een “shithole country” wordt het hoe dan ook.

  Like

 4. ronjaspers // juli 20, 2019 om 16:53 //

  De soldaten van allah worden binnengehaald voor een oorlog/genocide op de oorspronkelijke europeese bevolking.Als je dat nu nog niet ziet dan ben je blind.

  Like

 5. peterkijn // juli 20, 2019 om 18:24 //

  En? Is hij al vrijgelaten ondertussen?

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s