Nieuw

Terrorisme-angst of angst voor het volk? Geulen moeten het Duitse parlementsgebouw beschermen

Versterkte beveiliging: De politici willen zich beschermen met een 10 m brede en 2,5 m diepe geul rond de Rijksdag. De burgers moeten in een land zonder beschermde grenzen leven. Zo werkt de veiligheid in Duitsland.

Uit angst voor terrorisme? Het Rijksdaggebouw moet door een 10 meter brede en 2,5 meter diepe greppel beschermd worden. Een commissie van de Raad van Ouderen van de Bondsdag heeft dit als een nieuw veiligheidsconcept voorgesteld. Aan de zijkanten waar geen plaats is voor een geul, wordt een hoog hek gebouwd.

Het is nog steeds onduidelijk wanneer de bouw zal beginnen. Wat wel is duidelijk is dat het weer erg duur zal worden. En het roept een vraag op: Wie zichzelf beschermt en barricadeert, maar tegelijkertijd pleit voor open grenzen en een open samenleving, kan niet het daarmee niet zo serieus menen. Trouw aan het motto: openheid voor u, bescherming voor mij.  Zouden zwembaden, metrostations, treinstations en openbare plaatsen niet op dezelfde manier beschermd moeten worden? Of zijn de parlementsleden bang voor het volk? Staat het niet op de voorkant van het gebouw duidelijk geschreven: “Aan het Duitse volk”? Maar sommige politici willen dat deze letters worden verwijderd.

Bron:
Terrorangst oder gar Angst vor dem Volk? Graben soll Reichstag schützen
Die Freie Welt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Terrorisme-angst of angst voor het volk? Geulen moeten het Duitse parlementsgebouw beschermen

 1. Ik denk ANGST voor het gewone VOLK … Maar ’t kan ook net zo goed BEIDEN zijn. !!!

  Like

 2. Natuurlijk moeten de veroorzakers van alle ellende veilig zijn. Stel je voor dat hen iets overkomt.

  Like

 3. De politici die de plicht heeft om ‘het volk’, te beschermen, faalt bewust daarin. Alleen wél, op kosten van datzelfde ‘volk’, via de belastingen, een brede, diepe’gracht’laten aanleggen. Zich verschansen in een ‘burcht’, uit angst voor wie/wat??? De vele ‘terroristen’ die onder de ‘vluchtelingen’ zijn mee’gelift’,die dezelfde politiek hebben ‘binnengelaten’! En de ‘gewone’ burger wordt iedere dag blootgesteld aan het gevaar wat deze ‘asielzoekers’ met zich meebrengen! Laf en nog eens laf!

  Liked by 1 persoon

 4. Antiislam // juli 20, 2019 om 23:35 //

  Het is inderdaad wel opvallend dat het tientallen jaren goed was zo. En nu er zo hard gewerkt wordt door Merkel en de Eu aan het nieuwe multicultie paradijs er ineens enorme barricades opgeworpen worden. Dit past toch niet in door hun gewenste open samenleving .

  Like

 5. themis // juli 21, 2019 om 00:01 //

  Agenda 21. Die politici weten heel goed wat ze doen: ons blanke europeanen slopen mbv “vluchtelingen” (kuch). En ze weten ook dat er steeds meer mensen zijn die óók heel goed weten wat ze doen. Vandaar die slotgracht. Maar we krijgen ze wel :-).

  Like

 6. vonpuffelen // juli 21, 2019 om 10:03 //

  Je kunt ze altijd nog verzuipen in hun eigen gracht.

  Like

 7. Duchesne // juli 21, 2019 om 15:18 //

  Seelöwenhöhe 2.0

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Battle_of_the_Seelow_Heights

  De bevolking groefde greppels

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s