Nieuw

Salvini noemt Rackete “Duitse teek” en is blij “de communiste” uit te wijzen

Screenshot YouTube.

Carola Rackete is op weg naar Duitsland, heeft een woordvoerster van Sea-Watch verklaard. In Italië wordt de 31-jarige onder andere onderzocht voor medeplichtigheid aan illegale immigratie.

Volgens Sea-Watch heeft de Duitse kapitein Carola Rackete Italië verlaten. Een woordvoerster van de NGO zei vrijdag dat Rackete naar Duitsland was vertrokken en voor zover haar bekend dan ergens anders heen zou gaan. De woordvoerster gaf geen verdere details.

De 31-jarige uit Niedersachsen bevond zich met het schip “Sea-Watch 3” met tientallen migranten aan boord zonder toestemming in Italiaanse wateren en de haven van Lampedusa. In Italië is tegen haar een onderzoek ingesteld wegens onder andere hulp bij en aanzetten tot illegale immigratie. Donderdag moest Rackete opnieuw de vragen van het Openbaar Ministerie beantwoorden.

“Duitse teek”
De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini verklaarde vrijdag dat hij niet kon wachten “om deze verwende Duitse communiste uit te zetten en haar naar huis te sturen”.

Bovendien noemde Salvini de kapitein tijdens een bijeenkomst een “Duitse teek”. Rackete heeft wegens beledigingen op internet een aanklacht tegen Salvini vanwege laster ingediend.

Bron:
Salvini nennt Rackete „deutsche Zecke” und freut sich „die Kommunistin” auszuweisen
Epoch Times

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Salvini noemt Rackete “Duitse teek” en is blij “de communiste” uit te wijzen

  1. Antiislam // juli 20, 2019 om 12:51 //

    Ha ha belediging nou hier nog eentje dan kankerhoer

    Like

  2. Ik sta er niet van te kijken dat deze hersenloze bitch er nog strafloos vanaf komt Door een linkse rechter.maar de mensen smokkel gaat inmiddels gewoon Door. Kijk maar eens op open arms positie vaart nog vrolijk tussen Libië en Malta op en neer met gelukzoekers

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s