Nieuw

Oversteek Middellandse Zee met rubberboot: Asielzoeker wordt onthoofd voor vruchtensap

Foto ter illustratie.

Tijdens de overtocht tussen Marokko en Spanje heeft een mensensmokkelaar van Guinese nationaliteit een asielzoeker onthoofd omdat hij zijn vruchtensap had gedronken. Dit gebeurde aan boord van een rubberboot met 17 migranten. De smokkelaar, Oumar Diallo, werd na de landing op de Spaanse kust wegens moord gearresteerd.

Volgens het dagblad El Mundo vertrok de boot op 5 juli ’s middags vanaf het strand van Kariat Arkmane (bij de stad Nador in Noord-Marokko) om de volgende dag in Spaanse wateren in de Alboranzee (Andalusië) aan te landen. Een totaal van 200 km oversteek in iets meer dan een halve dag. Elk van de migranten aan boord, allemaal afkomstig uit Afrika bezuiden de Sahara, had een pakje voedsel en een vruchtensap aan boord. Door de intense hitte heeft een van hen het sap van de smokkelaar gestolen en gedronken, die in een waanzinnige razernij een dolk tevoorschijn trok en zijn hoofd eraf sneed. De andere migranten waren geschokt en hadden geen kracht om te reageren, terwijl Diallo het hoofd van het slachtoffer pakte en het in zee gooide, en zijn lichaam ongeveer 45 minuten op de boot achterliet.

“Hij sneed zijn hoofd eraf, hij is gek geworden”, zegt een van de getuigen van de vrijwilligers van het Spaanse Rode Kruis die hen aan de Andalusische kust redde. De overlevende migranten werden naar het vluchtelingencentrum in Malaga gebracht terwijl de smokkelaar werd gearresteerd voor moord. De vrijwilligers van het centrum zeggen: “Een week na de gebeurtenis kunnen velen nog steeds niet slapen, velen hebben nog steeds psychologische hulp nodig”. De identiteit van het slachtoffer is nog steeds onbekend, terwijl de smokkelaar al bekend was bij de Marokkaanse mensenrechtenorganisatie, die hem herhaaldelijk had aangeklaagd wegens mensenhandel. Omar Naji, voorzitter van de NGO, zei dat de man “de mensen in zijn land van herkomst in Guinee heeft geïdentificeerd, hen heeft overgehaald om te vertrekken en daarvoor 3.000 euro heeft geëist. De Marokkaanse politie had hem verschillende keren gearresteerd, maar uiteindelijk werd hij altijd uit de gevangenis vrijgelaten.

Bron:
Mittelmeer-Überfahrt per Schlauchboot: Migrant wegen Fruchtsaft enthauptet
PolitikStube

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Oversteek Middellandse Zee met rubberboot: Asielzoeker wordt onthoofd voor vruchtensap

 1. Yvonne // juli 20, 2019 om 14:56 //

  En we blijven deze moordenaars binnen halen ,soms zeg je wel eens ik sterf van de dorst nou dat is hier gelukt triest hoe mensen met elkaar omgaan verdrink je niet dan wordt je hoofd eraf gesneden het is bijna de wildernis eten of gegeten worden

  Like

 2. Greengo // juli 20, 2019 om 15:29 //

  ‘De Marokkaanse politie had hem verschillende keren gearresteerd, maar uiteindelijk werd hij altijd uit de gevangenis vrijgelaten.’

  Tja, en dan gaat het dus mis.

  Maar wat is dit nu? Onlangs plaatste ik op Fenixx een bericht afkomstig van e.o.a. Marokkaanse website waar men er prat opging dat de Marokkaanse marine niets doorliet en de Marokkaanse overheid -tig NGO mensensmokkelaars had gearresteerd.

  Ik geloof er geen hol meer van. Eerder geloof ik dat in de toekomst het de Marokkaanse marine zal zijn die de islamitische invasie zal ondersteunen door hen te brengen tot de Spaanse kusten.

  Eén of ander klein regeltje in het Marrakesh Pact.

  Maar hoe dan ook; dit soort volk komt dus nu bij u en bij mij in de straat te wonen en wanneer je ze in de weg loopt …………… u raadt het al : je kop eraf.

  Net zo makkelijk. Want we hebben te maken met typen die daar gans niet moeilijk over doen.

  Maar volgens heil Merkel moeten we hiermee leren omgaan.
  Hoe heeft ze er niet bij verteld, dus dat is ………………………………. aan ons.

  Nou, ik ga de slingers maar alvast ophangen.

  Liked by 1 persoon

 3. Ach ja, Marokkaans recht is flexibel.

  neem nou die drie man die ter dood zijn veroordeeld voor de bestials moord op die twee scandinavische meiden: dat vonnis wordt echies niet uitgevoerd.
  Dat wordt omgezet in levenslang.

  En als je ze over 3 jaar zoekt in de bajes, kn je ze echies niet meer vinden…..

  Moslims die infidels vermoorden zijn nobele helden.

  Liked by 1 persoon

 4. Tja, als je niet meer waard bent an een pakkie vruchtensap, dan maar naar Spanje….

  Liked by 1 persoon

 5. Je hoofd verliezen voor een mooie vrouw: dom, maar begrijpelijk.
  Maar voor een pakje vruchtensap……

  Liked by 1 persoon

 6. sandra // juli 20, 2019 om 19:03 //

  Zulke mensen worden hier beschermd door zieke gestoorde links blanken dood eng. Ik wil een wapen,als moslims en zwarten worden beschermd door gestoorde linkse ik wordt heel eng aangekeken door enge rot blanken in europa. Het is niet normaal.

  Liked by 2 people

 7. Eigen volk eerst // juli 20, 2019 om 21:21 //

  Direct terug begeleiden naar waar ze op de boot gestapt zijn. Niet aan land laten. Ze zijn niet mager, hadden geld voor de overtocht dus geen zielige vluchtelingen maar doodgewoon profiteurs. En een gevaar voor de Europese bevolking met hun ziektes en vooral ideeën. Ze horen niet in Europa thuis.

  Like

 8. Rutte heeft uw goede raad in zijn agenda gezet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s