Nieuw

Grootste stormloop tot nu toe: Asielnegers bestormen de Spaanse exclave Melilla

Screenshot YouTube

In de grootste actie van deze zomer tot nu toe hebben ongeveer 200 illegale immigranten uit Afrika geprobeerd om op vrijdagochtend de Spaanse Noord-Afrikaanse exclave Melilla binnen te komen.

De regionale krant “El Faro de Melilla” schrijft, verwijzend naar de autoriteiten, dat de indringers – die door de mainstream media zoals het ORF “vluchtelingen” werden genoemd – de grenspolitie met scherpe punthaken hadden aangevallen en met stenen naar hen hadden gegooid. Ongeveer 50 mensen uit landen ten zuiden van de Sahara zijn erin geslaagd de zes meter hoge dubbele grenshekken te over te klimmen en het Europese grondgebied te bereiken, zo kondigde het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken in Melilla aan.

Bron:
Größter bisheriger Ansturm: Migranten stürmen spanische Exklave Melilla
Jouwatch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Grootste stormloop tot nu toe: Asielnegers bestormen de Spaanse exclave Melilla

 1. Antiislam // juli 20, 2019 om 12:55 //

  Kijk ze lekker stoer en uitdagend zitten op dat hek al die ingenieurs en doktoren.
  Als dat hek vol zit zou het wel leuk zijn om even de stroom er op te zetten 10.000 volt of zo zijn ze gelijk gefrituurd.

  Like

 2. King Arthur // juli 20, 2019 om 13:29 //

  @antiislam: Stroom helpt alleen maar als men met aarde verbonden is. Je kunt gewoon op dat hek zitten terwijl men er 150 kV (150.000 V) op zet. Echter, zodra ze op de grond komen en het hek vast hebben worden ze pas geroosterd. Er is dus een potentiaal verschil nodig om de stroom te laten lopen. Wat wel kan zijn geisoleerde draden aan het hekwerk maken en het hekwerk aarden, maar dat is zeker niet gebeurd.

  Liked by 2 people

 3. Herman Peter // juli 20, 2019 om 15:37 //

  HET VERBAASD ME TEN ZEERSTE ,TELKENS IK VERNEEM DAT -TIG AFRIKAANSE PERSONEN erin geslaagd zijn om het metershoge hek tussen de grens van Spanje en marokko te overschrijden..Mogen de grensbewakers dan niet schieten ?En zijn die bewakers dan ook niet gemotiveerd wanneer ze met stront en stenen bekogeld worden??Mogen die wilden niet meteen terug over de grens worden gezet ?’Eens op Spaans grondgebied verspreiden die tomeloze hordes zich over het spaanse vasteland ,en vervolgens druipen ze af naar de rest van europa …Kunnen andere Europeesche landen niet samenwerken met de Spaanse autoriteiten ??Onkruid moet men met de wortel uitroeien…Dat tuig is als een pestepidemie en brengt ook nog een hoop ziektes mee.voor men het weet is er tussen dat ongedierte iemand die drager is van het EBOLA-virus…Beter voorkomen dan genezen !!

  Like

 4. Kan in 5 minuten geregeld worden. Wetje dat zegt dat als je daar bent/komt je er geen recht aan kuntontlenen naar vasteland te komen

  Tweede oplossing20 meter strook nemen en daar mijnen en automatische machinegeweren; oostduitsland stijl
  het werkt prima.

  Misschien dat Merkel nog wat heeft liggen….

  Like

 5. Duchesne // juli 21, 2019 om 11:51 //

  Het binnedringen met geweld geeft ondubbelzinnig aan met welke intenties men ons komt “verrijken”.

  De burgeroorlog die ons word opgedrongen door de politiek is steeds verder aan het verhevigen, vooral op de straat merk je dat de agressie en de brutaliteit escaleren. Kleine groepjes “hulpbehoevenden” in grote auto’s die stad en land afstropen….. Men noemt het incidenten….
  Gesprekken die ik had met Duitsers de afgelopen week over migranten varieren van een wanhoop in ofwel trachten te ontkennen dat het een probleem is door de blanke “schuld” van kolonisatie erbij te halen en het zelf niet eens geloven tot pure woede en frustratie, met huilpartijen bij verschillende Duitse vrouwen die in Tsjechie op vakantie waren, cq trachten even rust te hebben. Een dokters assistente uit Berlijn met gezin waarvan ik vermoed dat ze ooit pro immigratie was en het delen van bezit en levensruimte en wereld vrede zat er compleet doorheen en barstte in huilen uit na ons gesprek over immigranten…welke ellende en andere shit heeft ze al voor de kiezen gehad….terug naar huis in Berlijn was een heel zware opgave, maar daar was hun alles…stadkinderen, geboren en getogen en niet meer weg kunnen komen…de vluchtelingen van volgend jaar…..een gepensioneerde man die ik sprak en ook uit Berlijn kwam kreeg ademnood tijdens het gesprek over de ” vluchtelingen” en toen er iets getinte figuren de camping op kwamen was zijn reactie: ‘ sind es Libanezen”…? en dan de opluchtig toen het gewoon een wat donkerde Duitser met aanhang bleek….boekdelen.
  Ik sprak een alternatieve natuurmoeder van midden dertig met een blond blauwogig totaal spontaan vol levensvreugde spelend kind ( hoofdprijs opvoeden in mijn optiek) die Europa door reist in de vakanties en als echte (droom) baan heeft om kinderen in de natuur te begeleiden en ze alles over bos en dieren te leren, ooit was ze voor een wereld zonder grenzen, nu was veiligheid toch wel een stuk meer essentieel geworden, Duitsland is niet meer veilig voor vrouwen met kinderen, ook niet als je pro immigrant was….

  ……..”you don’t know what you’ve got till it’s gone”

  Wanneer je het gesprek met Duitsers hebt over migranten en je bent er negatief over word er gezegd dat de overheid je met jou uitspraken tot neo nazi benoemd….ik ben bijna dooriedereen waarmee ik in gesprek was gewaarschuwd dat ik moest oppassen wat ik zei, de intimidatie van links en de politiek is echt heel diep geworteld….beangstigend, men is bang om tot nazi te worden gemaakt, het is waarom velen zwijgen, zo diep is men geindoctrineerd….maar ook hen die pro migranten waren zijn aan het omslaan, de realiteit heeft ze al op vele plaatsen ingehaald….en hoeveel mensen zwijgen totaal, uit angst voor een stempel van de duivel….

  Een gesprek dat ik had met een gepensioneerde Lithouwense militair was apart: directe sympatie van beide kanten, een open gesprek…..een intelligent man…maar vrij onwetend over de EU en het creeren van geld en het opkopen ermee van staats schulden zodat alle landen in een financieele wurggreep komen te zitten….(ik heb hem gezegd dat zijn politieke leiders dit wel moeten weten, en dus meedoen met het in financiele slavernij brengen van land en volk) …..hij verbaasde zich over de “vluchtelingen” in Lithouwen die na een maand alweer vertrokken, zodra ze papieren hadden…..ze waren vaak boos blijkbaar omdat ze weinig geld kregen en op aparte locaties werden gehuisvest…maar zo voldoen landen als Lithouwen en Portugal aan de eisen van de EU…..in ruil voor subsidies*….met zelfgemaakt geld….*(de EU subsidies voor Lithouwen stoppen volgend jaar…..trouwens…..)
  In Lithouwen wet men niets van de aanvallen op gepensioneerden, dat blanke kinderen door meutes negers worden doodgetrapt of dat gezinnen worden belaagd op parkeerplaatsen langs de snelweg…..maar een is er nu wakker en gaat toch kijken hoe en wat, voor zichzelf, voorzijn gezin en misschien omdat het belangrijk is voor het welzijn van zijn land…..een van de meest redelijke mensen die ik tegenkwam…vol vertrouwen in zijn regering….hij ging nu toch even de “normale” zaken opnieuw tegen het licht houden…
  wakker…..

  Ik sprak een in Eindhoven afgestudeerde jongeman uit Taiwan die alleen op reis was om Europa te zien, een uitwisselings student en nu in de laatste weken van zijn verblijf in Europa, de dienstplicht en het thuisfront roepen….beroofd in Berlijn (the usual bastards) en wat wijzer. Hij had veel geleerd vertelde hij, andere manieren van werken en denken, maar de aftakeling van Europa was hem wel duidelijk geworden, net als de relativieteit van gastvrijheid…..ik hoop dat hij een goede toekomst opbouwt in zijn land, en dat hij Taiwan kan uitleggen wat er in Europa gebeurd…..

  Mij is duidelijk geworden dat de pers en het stilhouden van berichten over misdrijven van migranten effectief werken, velen weten niets van de excessen in Frankijk, in Duitse steden, enkel hen die er wonen, en die willen geen Nazi worden genoemd of extreem rechts worden afgestempeld, dus velen zwijgen….we noemen dat vrijheid…democratie…..

  Ook is het effect van het verzwijgen door pers, regering en overheid dat vele mensen slachtoffer worden omdat ze niet gewaarschuwd waren, opzettelijk mensen tot slachtoffer maken is volgens mij strafbaar, maar ja, wat geeft de macht om de wet? Verzwijgen is faciliteren.

  “Hier endet die Freiheit” , het bord uit de koude oorlog mag nu worden geplaatst bij de Duitse grens, en straks bij de grenzen van Europa…..De politici hebben niets geleerd van twee wereld oorlogen en een “koude”, ze prepareren nu een derde maar ditmaal zonder officieele verklarening en dit maal zonder landen tegen elkaar, nu is het soorten en sekten, politieke “kleur” en bezit, slavernij of mogen meeregeren, criminaliteit en simpele achterlijkheid. We zitten in een incidentele nooit uitgeroepen oorlog die fluide is, steeds overal en nergens, verzwegen, ontkend, opzettelijk gecreeerd….groeiend….en wee de misdadiger die zichzelf en gezin wil verdedigen of dit daadwerkelijk doet…..je moet wel extreem rechts zijn om vrijheid en zelfbeschikking te wensen….om te willen leven….

  Waar is de eigenwaarde gebleven?

  ” Duchesne”

  Like

 6. sandra // juli 21, 2019 om 18:19 //

  Negers leren het nooit af. Het zijn is net kanker je kan ze niet stoppen. Of wij moeten verhuizen. Hun zijn net kanker blijven voortwoekeren intimideren en zijn geweldadig. Hun hebben heel veel wegen en krijgen soms hulp van binnenuit van blanke linkse geile ……..

  Like

 7. skeeter // juli 22, 2019 om 03:15 //

  Sandra, het is gewoon de schroothoop van genen, de Afrikaners noemen ze niet voor niks kaffers. Er is maar 1 oplossing, maar dat mag je niet hardop zeggen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s