Nieuw

Christelijke vrijwilligster verkracht en negen uur lang gemarteld door moslims – daarna doodgestenigd

Jezus huilt.

Meer dan 9 uur lang hebben moslims een 60-jarige christelijke vrouw verkracht en gemarteld om haar vervolgens dood te stenigen, blijkt uit een rapport van International Christian Concern (ICC).

Suzan Der Kirkour werkte als vrijwilligster en was tuinier, en lerares Arabisch in het dorp al-Yaqoubiyeh in de Syrische provincie Idlib. Haar lichaam werd een week geleden, op 9 juli, zwaar verminkt op een veld buiten het dorp gevonden.

In het autopsierapport staat dat Suzan meer dan negen uur lang gemarteld en verkracht is, van maandagmiddag tot vroege dinsdagochtend, om uiteindelijk doodgestenigd te worden.

De gebeurtenis wordt bevestigd door de hulporganisatie SOS Chrétiens d’Orient. Het Syrische Observatory for Human Rights schrijft ook over de wrede moord.

Christelijke vrouwen vluchten voor vervolging door moslims
De daders zouden lid zijn van de terroristische groepering Jabhat al-Nusra, voorheen verbonden aan Al Qaida, die sterk aanwezig is in idlib.

Al-Yaqoubiyeh is een christelijke stad, maar de meeste vrouwen zijn gevlucht vanwege de vervolging door moslims. Suzan was een van de weinige christelijke vrouwen die is gebleven. Het gebied in het noorden van Syrië wordt geplaagd door jihadisme.

“Uitroeiing van christenen”
Claire Evans, de regionale directeur van het ICC voor het Midden-Oosten, veroordeelt de brute moord en beschrijft de situatie als “beangstigend” voor christenen.

“Wet, orde en verantwoordelijkheid moeten in Syrië worden hersteld. Anders zullen we getuige zijn van een langzame maar gewelddadige uitroeiing van christenen, in een land waar het christendom al bijna 2000 jaar bestaat.”

De Syrische burgeroorlog heeft de meerderheid van de christenen in het land gedwongen te vluchten. Vóór de oorlog maakten de christenen ongeveer 10 procent van de Syrische bevolking uit. Het is moeilijk in te schatten hoeveel er vandaag de dag nog over zijn.

De Amerikaanse president Donald Trump kondigde vorig jaar aan dat hij van plan was om alle Amerikaanse legertroepen uit Syrië terug te trekken.

De boodschap werd bekritiseerd door conservatieve christenen die beweerden dat een “volledige” en “snelle” terugroeping van Amerikaanse troepen de christelijke gemeenschappen in het noorden van Syrië in “dodelijk gevaar” zou brengen.

Bron:
Christian Woman Stoned to Death in Syria
International Christian Concern

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Christelijke vrijwilligster verkracht en negen uur lang gemarteld door moslims – daarna doodgestenigd

 1. Greengo // juli 20, 2019 om 15:11 //

  In plaats van Syrische christenen op te vangen, worden diens vijanden naar Europa gehaald.
  Dat is geen vergissing, dat heeft een doel.

  Liked by 2 people

 2. vonpuffelen // juli 20, 2019 om 15:12 //

  “De boodschap werd bekritiseerd door conservatieve christenen die beweerden dat een “volledige” en “snelle” terugroeping van Amerikaanse troepen de christelijke gemeenschappen in het noorden van Syrië in “dodelijk gevaar” zou brengen.”

  Keep on dreaming boys.

  Joden moeten niets van christenen hebben en daar komen de marsorders vandaan voor de VS.
  Als de VS daar het leven van 1 christen zou hebben gered dan berust dat op puur toeval.

  Like

 3. trebor2110 // juli 20, 2019 om 17:09 //

  Al-Yaqoubiyeh is een christelijke stad, maar de meeste vrouwen zijn gevlucht vanwege de vervolging door moslims. Suzan was een van de weinige christelijke vrouwen die is gebleven.

  Dacht ze dat god haar zou beschermen , had toch weggegaan dan had je nu nog geleefd .

  Like

 4. Greengo // juli 20, 2019 om 17:22 //

  Die vrouw was het moe; kende de bijbel en wist dat het zou zijn zoals het zou zijn. Amen. Ofwel: berusting. R.I.P. moedertje.

  Like

 5. Die vrouw is nu bij onze goede hemelse Vader. De wreedheden van de duivelse islam kennen geen grenzen. ChristenUnie kijken we even mee IPV weg?

  Like

 6. King Arthur // juli 20, 2019 om 23:11 //

  CU staat voor Communistische Unie is niets gristelijks meer bij, volslagen geschifte club.

  Like

 7. Antiislam // juli 20, 2019 om 23:41 //

  Hoeveel christenen zouden er nog zijn serieus???? Geen een met gezond verstand natuurlijk

  Like

 8. Mooi gevonden King Arthur. Spijt dat ik ooit op die linkse club gestemd heb.

  @Anti islam hoe bedoel je? Zijn er geen christenen met gezond verstand volgens jou?

  Like

 9. skeeter // juli 22, 2019 om 03:20 //

  Klaas hij bedoelt daarginds natuurlijk, een christen is daar immers niet veilig dus 1 met gezond verstand is al lang weg daar

  Like

 10. Banbuster // augustus 21, 2019 om 20:11 //

  Is al langer bekend. Maar christelijke vluchtelingen uit Syrie zijn NIET welkom in GB, en DE.Veel worden al op de “reddingsboten”vermoord; NGO weten het maar tolereren dat
  Note: Sadad en zijn familie waren beschermers van Christendom.
  Een jood in een nazikamp had een betere overlevings kans.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s